olması gereken motora 2 kişi binecek öyle ayar yapılmalı.. üzerinde yük yoksa motorun ve o şekilde gerilir ise
daha sonradan üzerine yük bindiği zaman dahada gerilecek çoğu usta yapmıyor bunu..
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
-
Ankara
A Rh (+)olması gereken motora 2 kişi binecek öyle ayar yapılmalı.. üzerinde yük yoksa motorun ve o şekilde gerilir ise
daha sonradan üzerine yük bindiği zaman dahada gerilecek çoğu usta yapmıyor bunu..
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
dd150e-2
izmir
A Rh (+)Benzer bi sorun bendede vartek kişide sorun yok ama 2 kişibinince sol taraftan çıt çıt çıt ses geliyor ama motoru boşa salınca ses çok nadir geliyor zincir ayarı sanki iyi gibi ama biraz daha sıksammı ?
dd150e-2
izmir
A Rh (+)
YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Genelde Motora 2 kişi binince arka salıncak pozizyonu yukarı doğru yaklaşıyor ve zincir üst koruma muhafazasına değiyor ses yapıyor tek kişi binince ağırlık az olduğundan sesi zincir gevşeyince yapıyor
Debriyaja basınce sesi kesmesinin nedeni bence o an zincirdeki yükün kalkmasından dolayı koruma demirinden uzaklaşması
Daytona 250
Karaman
0 Rh (+)Merhaba, aynı sorun bende de vardı ve insanı harbiden deli ediyorben zincirin üzerinde bulunan zincir koruma kısmının içerisine teflon malzeme monteledim sadece üst kısma yaptım o bile yetti, sorun ortadan kalktı şimdi ses mes yok
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)