başlıktanda anlaşılacağı gibi RR bobber motorunu almak istiyorumyanlız parça sorunu vs uğraşmak istemiyorum spyderla daytonanın alt motoruyla aynı mı bobberda ve sakaryaya en yakın servis nerededir bilenler yardımcı olursalar sevinirim
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok
sakarya
AB Rh (+)başlıktanda anlaşılacağı gibi RR bobber motorunu almak istiyorumyanlız parça sorunu vs uğraşmak istemiyorum spyderla daytonanın alt motoruyla aynı mı bobberda ve sakaryaya en yakın servis nerededir bilenler yardımcı olursalar sevinirim
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)İzmitte ve pamukovada yetkili servis var. Ki parça sıkıntısı yaşamazsın emin ol. Ben kaza yaptım. Pazartesi akşam 5'te parçaları sipariş ettim, salı akşamı motoru teslim aldım...
"CaRPe DieM"
yok
sakarya
AB Rh (+)izmitte kocaeli gsf sınavına gitmiştim onun ilersinde motorcularda vardı bayii ordaydı galiba realin arkasında kalıyor doğrumudur bu arada geçmiş olsun umarım yaralanmamışsınızdır

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Eren
Spyder - Daytona - Bober modelinin motor ve yürürleri biririnle aynı fark yok sadece kasaları farklı parça sorunu yok olduki bulundugun il deki serviste sorun çıktı istanbuldan kargoyla birden fazla yerden kısa sürede parça temin edebilirsin bölgenin uzmanı cihan sana yardımcı olacaktır![]()
yok
sakarya
AB Rh (+)Çok teşekkür ederim Celil bey kafamda kalan soru işaretlerinin çoğunu sayenizde çözdüm . Umarım yakın bir zamanda bobberı edinip sizden daha fazla motor hakkında birşeyler öğrenirim

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)yardımcı olabildiysem ne mutlu işallah gönlündeki makinaya kısa sürede kavuşursun![]()
yok
sakarya
AB Rh (+)ben orda yamaha bayisiyle ortak RR bayiisi var diye biliyorum girmiştim içeri ama ilgilenen olmadı bi kaç tane DD250 falan vardı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)