cok şık olmuş gerçekten
nerde nasıl yapılıo, bende dusunuom bi flasor
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR 250 E10
Ankara
A Rh (+)cok şık olmuş gerçekten
nerde nasıl yapılıo, bende dusunuom bi flasor

Regal Raptor DD250E-9B 2011
İzmir
AB Rh (+)Evet Umutcan bilgi istiyoruz![]()
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)fotoğraf yokmu biz youtube açamıyoruz şirkette.
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Peki stop yerine bunu taksak nasıl olurdu dersiniz? yani oval stop out, köşeli üçgen stop in desem :mrgreen: yakışırmıydı ki![]()
"CaRPe DieM"
YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
Ankara
B Rh (+)Ben ürünü buradan aldım arkadaşlar. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...77887101/detay
Elbette araba tamircilerinde ve aksesuarcılarında daha ucuza bulmak mümkün olabilir. :mrgreen: Ürünü aldığım gibi oto tamircisine gittim ve orada montajını yaptırdım. Plakanın altına taktırdım, plakada delik açtırmadım, üründe açtırdım.Yaptırdığım kişi de eski motorculardanmış özenerek yaptı. :mrgreen: Baya da bir sağlam yaptı.
Stop lambasında 3 tane kablo var, 3 tane de bu ürünün çıkışında var. Siz nasıl istiyorsanız o şekilde yanacak şekilde bağlanabilir.
Stop lambasındaki kablolar ortadan sıyrıldı, ürünün kablolarıyla sarıldı ve siyah bant çekildi. İster frene basınca düz yansın ya da yanıp sönsün ister kontak açıkken düz yansın ya da yanıp sönsün. Nasıl arzu ederseniz o şekilde yapılabiliyor. Ben kontak açıkken yanıp sönsün istedim. Frene basınca da düz yanıyor stop gibi.![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)