Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487
    Mavi Anahtara cevaben;
    Dostum Salı günü 2013 model 250 cc Spider(Spyder) aldım. Boyum 1.78 kilo 95 .. Rahatlıkla sürebiliyorum. Almadan önce resimlerine baktığımda minik ve çelimsiz gibi duran Spider yanına gittiğimde ,ilk görüşte büyüklüğü ile beni tereddüte bile soktu o kadar diyeyim sana Yani birebir görmeden,üzerine oturmadan karar vermek yanlış.. Boyun uzun ve kalıplısın.. Daytonayı da gördüm.. Üzerine oturdum.. Sana kişisel tavsiyem ; Spyder olacaktır..

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487
    Haluk06'ya cevaben;
    Dostum ayırdığın bütçe ne kadar bilmiyorum fakat 3 ay boyunca 250 cc Spyder'ları tüm ülkede tek tek araştırdım.. 5000 km civarı ,temiz ikinci el olanlarının fiyatı 6000-6500 TL.civarı.. Sonra Celil Abi sayesinde Motorsikletçim Yüksel Usta'ya gittim.. 7000 'e sıfır aldım.. Eğer seni sıkıştırmayacak ise 500-1000 TL. fark için hiç ikinci el ile uğraşma.. Sıfırı daha makul olacaktır. Diğer esnaflarda sıfır fiyatları 8.250-8500 'larda gezerken (ehliyet + hediye vesaire) Yüksel Usta bu işin piri olduğu için çok daha makul fiyat olan 7000 'e bırakıyor. Tereddüt bile etme, yok bu niye ucuz diye, bizzat Salı günü aldım ,motorum dükkanın önünde duruyor,sıfır,gıcır gıcır,kız gibi Yüksel Usta bilinen ve tecrübeli bir adam ve çok sayıda motor aldığı için daha uyguna verebiliyor.. Tercih senin.. Fakat ben senin yerinde olsam Yüksel Abiye gider sıfırını tercih ederdim. Çünkü istediğin nitelikle 2 nci el 6000'den aşağı olmayacak..

haluk bst
    subay
     yok
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı centaur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haluk06'ya cevaben;
    Dostum ayırdığın bütçe ne kadar bilmiyorum fakat 3 ay boyunca 250 cc Spyder'ları tüm ülkede tek tek araştırdım.. 5000 km civarı ,temiz ikinci el olanlarının fiyatı 6000-6500 TL.civarı.. Sonra Celil Abi sayesinde Motorsikletçim Yüksel Usta'ya gittim.. 7000 'e sıfır aldım.. Eğer seni sıkıştırmayacak ise 500-1000 TL. fark için hiç ikinci el ile uğraşma.. Sıfırı daha makul olacaktır. Diğer esnaflarda sıfır fiyatları 8.250-8500 'larda gezerken (ehliyet + hediye vesaire) Yüksel Usta bu işin piri olduğu için çok daha makul fiyat olan 7000 'e bırakıyor. Tereddüt bile etme, yok bu niye ucuz diye, bizzat Salı günü aldım ,motorum dükkanın önünde duruyor,sıfır,gıcır gıcır,kız gibi Yüksel Usta bilinen ve tecrübeli bir adam ve çok sayıda motor aldığı için daha uyguna verebiliyor.. Tercih senin.. Fakat ben senin yerinde olsam Yüksel Abiye gider sıfırını tercih ederdim. Çünkü istediğin nitelikle 2 nci el 6000'den aşağı olmayacak..

aslında doğru diyorsun ama ankara dayım istanbul ters geliyor 7000 lira aldığım zaman 400 lira gibi ruhsat masrafı ordan kargolatsam en az 200 kargo masrafı istanbula almaya gitsem en az 200 tl ulaşım üçreti sürerek gelsem kargo vermesem o kadar süre uzun yol yapabilirmiyim güvenemiyorum bide malum ilk bahar hava şartları ilgin için teşekkürler

Mavi_Anahtar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hakan
    elektronik
     daytona dd-250-6c Beyaz
     Antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Haftasonu bayiye gidip ikisine de bir bakacağım . Spyder tip olarak çok hoşuma gitmedi ama tekrar alıcı gözüyle bir bakacağım ikisine de . 2014 modellerini bekleyeceğim nasılsa inşallah fazla gecikmez de

huGar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hüseyin Gargılı
    Satış ve Pazarlama
     Regal Raptor DD250E-6C
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Daytona

Merhaba,
    Araniza yeni katildim. Dun daytonami aldim ve onemli olan boyum 2.02... Belki yeni basladigim icin belki hevesimden cok rahat geldi motor. Spyder banada cazip gelmedi. Tarz meselesi biraz icine sinen neyse onu al bence.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,609
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı huGar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba,
    Araniza yeni katildim. Dun daytonami aldim ve onemli olan boyum 2.02... Belki yeni basladigim icin belki hevesimden cok rahat geldi motor. Spyder banada cazip gelmedi. Tarz meselesi biraz icine sinen neyse onu al bence.
    Merhaba Hüseyin aramıza hoş geldin :D
    Alttaki tanışma başlığında başlık açıp kendini tanırsan seviniriz oradan sana hoş geldin diyelim
    http://www.regalraptor.net/forums/ne...newthread&f=27

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)