| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
-
Ankara
A Rh (+)Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
Regal Raptor Daytona
Ankara
A Rh (+)Arkadaşlar bende katılmaktan mutluluk duyarım. Hafta içi motorla gelmem zor olur ama katılırım. Hafta sonu 1-2 gün önceden netleşirse iftara da gelebilirim.
İstanbul cafe'de 15 günde bir arkadaşlarla buluşuyoruz (motorcu değiller king ci bunlar :) Eskiden adı smurff kafeydi. Vay be yıllar çabuk geçiyor. [smilie=greencolorz:
The best motorcycle rider is the one who lives long enough to carry his grandchildren on the back of his bike.
Bad riders can not see those days.
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Eeeee????![]()
-
Ankara
A Rh (+)ben motorla geliyorum ya.. :D
adam fake attı telefonu kapalı. :D
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
regal raptor 350cc spyder
ankara
A Rh (+)29.07.2012 pazar saat 15:00'de tandoğan ''istanbul cafe''
1-REŞAT 350cc spyder
-
Ankara
A Rh (+)Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
Ankara
B Rh (+)29.07.2012 pazar saat 15:00'de tandoğan ''istanbul cafe''
1-REŞAT 350cc spyder
2-Emil 125 KUBA Çita Sport
3-Barış 250 CC Spyder
regal raptor 350cc spyder
ankara
A Rh (+)emix kızılaydakı yenı acılan buyuk carsının orda varya mıllı pıyangonun onunde 14:30 da bulusalım beraber gıderız.0505 743 96 61 resat
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)