çarşıyı bilmiyorum ama milli piyangoyu biliyorum ben gama iş merkezinin oraya gelirim ordan ararım haberleşiriz
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
-
Ankara
A Rh (+)çarşıyı bilmiyorum ama milli piyangoyu biliyorum ben gama iş merkezinin oraya gelirim ordan ararım haberleşiriz
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
Suzuki GSXF 750
Ankara
A Rh (+)iftar olaydı eyiydi :D
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)29.07.2012 pazar saat 15:00'de tandoğan ''istanbul cafe''
1-REŞAT 350cc spyder
2-Emil 125 KUBA Çita Sport :D
3-Barış 250 CC Spyder
4-Alper 250 spyder
5-Emrehan 250e-9b
Hepimiz Kızılay'da buluşup hep beraber mi Tandoğan'a geçsek gençler? Ben hiç toplu sürüş yapmadım da daha önce; heyecanlandım biraz. :mrgreen:
-
Ankara
A Rh (+)Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
triump tiger 955 cc
ankara
0 Rh (+)29.07.2012 pazar saat 15:00'de tandoğan ''istanbul cafe''
1-REŞAT 350cc spyder
2-Emil 125 KUBA Çita Sport
3-Barış 250 CC Spyder
4-Alper 250 spyder
5-Emrehan 250e-9b
6-hasan Triumph Tiger
[smilie=greencolorz: Kaç Paralık Kafan Varsa O Kadarlık Kask Tak...
-
Ankara
A Rh (+)ufak ufak kalabiklasiyoruz hos sohbet dolu bir bulusma dilegiyle![]()
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Ankara grubu daha kalabalıktı sanki. Yanlış mı hatırlıyorum? :?:
YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
Ankara
B Rh (+)şükür buluşturana![]()
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Evet ahali,
29.07.2012 Pazar saat 14:30'da Kızılay Milli Piyangonun önünde 6 mevcutla buluşuyoruz; Tandoğan İstanbul Cafe'ye geçiyoruz.
Doğru mudur? :mrgreen:
Bu arada, Emrehan Tel. 507 352 63 10
Konu Emrehan tarafından (27.July.2012 Saat 14:39 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)