Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 28 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Ekrem Özdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ekrem ÖZDEMİR
    Mühendis
     Yamaha XVS 950A
     İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    15
    Beğenilmiş
    48
    Arkadaşlar, abiler hepinize çok saolun...
    İlk trafiğe çıktığım yıllarda abim "trafikte çok mal insan vardır döve döve bitmeyecek kadar o yüzden sen herzaman yoluna bak boşver onları derdi". ama gerçekten motor kullanmaya başladıktan sonra insan çok daha iyi anlıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Cihan54 muhtemelen el kol hareketinden ileri gitmemesinin sebebi, küçük şehirlerde pek öğrenciye saygı duymazlar sivasta bunlardan biri, sırtımda çanta ayağımda converse üniversite yolunda olunca düşündü heralde ben bununla bir güzel stres atarım diye..

Saolsun olayı duyan motorcu arkadaşlarım hepsi yanıma geldiler... Onlarlada bu kendini savunma konularını konuştuk. Meğer ben hariç hepsi zaten biber gazı taşıyormuş
    Elektroşoku bilmiyorum ama bibergazı taşımak yasal olarakta serbestmiş.
    Bazı şeyleri satın alamazsın; Uğruna savaşıp kazanmak gerekir

Umut can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    (yazan barış) dün bende bir otobüs şoförüyle papaz oluyordum..sağdan yola çıkıyor sola doğru arkadan gelen arabayı gördü yol verdi beni de gördü nasıl olsa bu motosiklet aynı zamanda pire zıplar geçer bir yerden diye düşündü sanırım. cart diye koca cüssesiyle onüme yığıldı...korna fren falan banamısın demiyor tınmadı bile.elinde de telefon var ayının..ilerledim sağına geçtim ön kapı açıktı.içeri doğru ağzım köpürerek bağırdım :mrgreen: nolduğunu şaşrdı beklemiyordu böyle bir şey..aklınca yakalamaya çalıştı sonra da yetişemedi haspam :mrgreen:

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)