Tanis yarinda biz cikalim :D
Yarin dr.alper abi ile is cikisi gidecegiz bakalim
Mekanik isciligim var bir tutam
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
-
Ankara
A Rh (+)Tanis yarinda biz cikalim :D
Yarin dr.alper abi ile is cikisi gidecegiz bakalim
Mekanik isciligim var bir tutam
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Konu Emrehan tarafından (02.August.2012 Saat 15:01 ) değiştirilmiştir.
Regal Raptor Daytona
Ankara
A Rh (+)The best motorcycle rider is the one who lives long enough to carry his grandchildren on the back of his bike.
Bad riders can not see those days.
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)
Regal Raptor Daytona
Ankara
A Rh (+)Alper, 4.44 motor ile konuştum. Yedek parça sorunları olduğunu vurguluyorlar. Şöyleki, regal servisi değiller ve ilk baktığı regal de benim makine. Dolayısı ile buji yağ gibi basit parçalar dışında parça gerekirse parçayı bizim bulmamız gerekiyor.
Ücretler ile iglili olarak bazı kalemleri belirledik onlarıda aşağıda veriyorum. Bana biraz pahalı geldi ama ben işçilikten memnun kaldım.
Senkron ayarı : 30 TL
Sübap ayarı : 50 TL
İşçilik saat ücreti : 25 TL (her zaman uygulamıyorlar, yapılan işe göre karar veriliyor. Buna dikkat etmek ve belkide baştan konuşmak gerek)
Yag : 25 TL/lt
Buji : 10Tl ile 20 TL (buji modelini sordu söyleyemedim:(, bu nedenle fiyat aralığı verdi)
Benim makine için senkron ve sübap ayarına 100 TL almıştı.:( Şimdi 80 TL'ye siz yaptırabilirsiniz.![]()
The best motorcycle rider is the one who lives long enough to carry his grandchildren on the back of his bike.
Bad riders can not see those days.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)