| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Biraz daha gaz verirsen gelcemAbi sana km, uzaklık, mesafe, gece yolculuğu, zor vs. gibi kelimeler kullanamam. Sana o konuda yorumsuz kalıcam :mrgreen: ayıp etmiş olurum. Düşünsene sana diyorum şunu: "İstanbul Avrupa yakasında iftar yapılacak. Ben Sakaryadan gelicem ama çok uzak. Hem gece yolculuğu var dönüşünde. Baya bi km var yav. Mesafeden kaybediyoruz bir kere. Zor hocam valla zor."
valla tövbe hocam sana söyleyemem bu cümleleri
Eğileyim önünde, indir baltayı
![]()
"CaRPe DieM"
sattım
istanbul
A Rh (-)şaka bir tarafa
herkesin kendine göre bir düzeni var, gelebilen olur gelemeyen olur ben biraz gaz vereyim dedim sadece
hiç istiklale sokma bizi (bence)
iftar çadır mükemmel fikir abi paradanda tasarruf etmiş oluruz :mrgreen: sonra iftar bitincede yürüyün gidin deriz :mrgreen:
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)- Koruma henüz almadım.
- İstanbulu bilmiyorum.
- İftar buluşması için uzak bir mesafedeyim.
- Celil abi bilir, (Motorun borçları ve yaptığım kazanın hasar borçları yüzünden) hala düze çıkabilmiş değilim, denizde yılana sarılmış akraba olmuş durumdayım. Gelirsem düz hesap 100tl harcamam olacak.
- Cumartesi pazar kursum olduğundan pazar sabahı 10'da dönmüş olmam gerekiyor. Ama gelirsem de sabah dönmem gerekiyor.
- Salih abi muallak dedi... :(
Biraz gaz verirseniz tabuları yıkarım :? çılgınım :? Biraz absürt'üm, mazoşistlik kanımda var :? Aç kalsam da o 100tl'ye acımam :?
Gazı alırsam ve Salih abi de katılırsa kim tutar beni![]()
"CaRPe DieM"
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)