Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
erkan ramazan iftar toplantısı organize edecegim yer mekan araştırması yapıyoruz senin oralar çok güzel ama herkesin kolay ulaşabilecegi bir yer olmalı onun için buluşma bölgesi olarak avrupa yakası sahil şeridinde uygun fiatlı güzel iftar menüsü olan 15-20 tl geçmeyen mekan bilen varsa bana dönüş yapsın tarih olarak senin dediğin gibi 11-ağutos uygun herkes bu tarihe kendini ayarlasın hep birlikte güzel bir iftar yemegi buluşması yapalım
Gayet mantıklı ve güzel
o zaman tarih olarak 11 AĞUSTOS kesin yapalım, yer konusunu ise anadolu yakasında bir yer olarak araştırmalara başlayalımmı celil abi

Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abiler, kardeşler. Öncelikle hepinize saygılarımı ve sevgilerimi sunarım (Çok afilli bir giriş cümlesi yazmaya çalıştım olmadı )

Akşam ezanı 20:30 civarı okunduğu için bu organizasyonu hafta içide yapabiliriz düşüncesindeyim. Malum hafta sonu misafirlikler, evde iftar verme durumları oluşuyor. Alternatif bir fikir olarak belirtmek istedim. Sayın juri bu ihtimalide göz önünde bulundurabilir misiniz? Teşekkürler
afilli bir giriş oldu zaten
benim düşüncem; hafta içi olursa kimse rahat edemez iftardan sonra herkes evine gitmek ister birde uzaktan gelen arkadaşlarımız olacak ama hafta sonu olursa hem biraz gezer hemde gecenin ilerleyen saatlerine kadar sohbetimiz muhabbetimiz devam eder, diye düşünüyorum (tabi bu benim düşüncem)