Arkadaşlar pazartesi gecesi antalyaya tatile gidiyorum bi arkadaşımın yanına 1 hafta falan ordayım orda böle gezi amaçlı motorsiklet kiralamayı düşündüm varmıdır bildiğiniz uygun ucuz tarz farketmezantalyadan arkadaş vardır umarım sitede aktif?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Hyosung GV250
Bursa
0 Rh (+)Arkadaşlar pazartesi gecesi antalyaya tatile gidiyorum bi arkadaşımın yanına 1 hafta falan ordayım orda böle gezi amaçlı motorsiklet kiralamayı düşündüm varmıdır bildiğiniz uygun ucuz tarz farketmezantalyadan arkadaş vardır umarım sitede aktif?
-
Ankara
A Rh (+)Antalya'nın neresine gideceksiniz??
ha merkez derseniz genel olarak heryerden RENT Bayi'lerine rastlayabilirsiniz.. Örnek isterseniz Laura avm'den dedemana doğru giderken MC Donald'sın çaprazında bir yer var.. Lara Beach'in orda bir çok yer mevcut vsvs sahibinden'e bakabilirsiniz bir çok firma mevcut
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
Ankara
B Rh (+)İllaki bulursunuz, tatil yerlerinde rent a car, rent a bike çok popüler.Muhakkak denk gelir. Emil de zaten bahsetmiş. Antalya'yı bilir.
:mrgreen: Var diyorsa vardır kesin. :mrgreen:
250 E9
istanbul
0 Rh (+)dostum gecen hafta sonu gittim antalyaya bende bir scooter kiraladım.sym orbit2 150cc makinalar işini görür.günlük 40 tl dediler.havaalanındanda alıyorlar.telefonu:05323448063 trust adı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)