Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Richie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eren Kuzey
    Ögrenci
     Metin
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Merhabalar Yardımcı olursanız cok sevinicem

Foruma yeni üye oldum öncelikle merhaba..

Motorsiklet almak üzereyim ufaktanda olsa bi dolandırıcılıga denk geldim ki allahtan ucuz yırttım kendi başına yapmak zor oluyomuş

Şimdi sizlerden yardım istiyorum 150 keeway superlight alıcaktım direkten döndü ve daha iyi bir makinaya bakmaya karar verdim önerilere baktım Regal Raptor 250 ' lik ideal sanki bilgileri sizden almak istiyorum + larını - lerini ve fiyat özelliklerini tabiki sahibinden.com da fiyatlar baya şişirilmiş diye okudum 1 2 yerde o yüzden buraya konu açmak sanırım en iyi fikir birde kaç km ' de almalıyım motorsikletimi alırken özellikle nelere dikkat etmeliyim bana yardımcı olursanız şimdiden çok teşekkür ederim

İnş. sizlerin yardım ve önerileriyle bir RR'a sahip olurum ve Forum ailenize katılırım teşekkürler.

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Hoşgeldin. Motor kullanmayı biliyorsan bin yola çık vites geçişlerine dikkat et.

-birinci viteste kalkınca kendiliğinden boşa atıyor mu atmıyor mu? atmamalı

-5 vitesi de dene çalıştığından emin ol.

-yolda giderken 5 den 4 -3-2-boş sırasıyla vitesi düşür uygun devirle tabi. sesleri dinle lak diye ses gelmemeli birden kendisini bırakmamalı ve ekstra şakırtılar gelmemeli.

-soğutma sisteminin çalıştığından emin ol. yolda giderken görmen zor durduğun yerde çalıştır motoru bikaç dakika gaz ver motoru ısıt fanın çalıştığını gör.

-motorun şasi numarasını mutlaka ruhsatla karşılaştır.Hatta gövde ve gidondaki numaraları da kontrol et.

-zincir boşluğuna bak ses gelebilir gerilmediyse doğaldır. ama gerecek mesafe kalmamışsa sana yeni zincir masrafı çıkacaktır en az 100 tl.

-tekerlekleri incele kabak ise sana 500 civarında masraf açabilir.

-Sinyalleri mutlaka dene.Frenleri dene ses geliyorsa balatalar aşınmıştır masraf çıkartacaktır.

-Depoda boya varsa, egzostların alt dış kenarları çizikse kesin yan yatmıştır.

-Direksiyon bağlantısı çatlaksa kazalıdır. Süspansiyon sistemi de önemli aşırı gevşek olursa bitmiş demektir.400 TL sanırım.

-Motorun önüne geç ve biri dik tutsun karşıdan dikkatli incele şasi ve gidon aynı perspektifte mi eğer kaza varsa mutlaka düzeltme yapılmıştır ama dikkatli bakılınca belli eder. Aynı işlemi arka tekerlekten hiza alarak çamurlukları ve gidonu kontrol ederek yap.

-İkinci el alıyorsan mutlaka ister istemez bişeyler çıkacaktır. Bütçenin 500 tl altında motor al ekstralar için.

Hadi hayırlısı

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Eren aramıza hoş geldin
    öncelikle geçmiş olsun dikkatli olmak lazım
    RR piyasadaki çin makinalar arasında en iyisidir yaz oldugundan piyasa en yüksek seviyesinde o yüzden fiatlar genelde yüksek ama sıkı takip edersen uygun makinalar düşüyor
    RR 250 cc su ve fan sogutmalı oldugundan şehir içi ve şehir dışı şişmez sıkıntı yapmaz heryola gider parça ve servis sıkıntımız yok ikinci el piyasası çok iyidir
    makina alırken dikkat edilmesi gereken bütçenin yettiği en uygun fiata mümkün olan en az km ve en yüksek modeli bulmak ve bulunan makina alınmadan mutlaka işi bilen birisi veya ustaya, servise kontrol ettirilmelidir bütçen yeterse 8000-10000 km yi geçme ama makina bakımlı temizse ve fiatı uygunsa 18000 km ye kadar olabilir daha üstü km süpriz
    temiz bir makinanın piyasası 4000-5000 tl arasıdır işallah gönlüne göre bir makina bulursun kolay gelsin
    Konu CELİL tarafından (08.August.2012 Saat 20:56 ) değiştirilmiştir.

Richie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eren Kuzey
    Ögrenci
     Metin
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    İnş. abilerim tesekkürler superligth 150 için 2300 tl para cekmiştim elimde kaldı şimdi üzerine bidaha kredi cekicem bakalım 3300 tl civarında bi param olucak RR250cc almak istiyorum bu fiyata güzel bi makine bulabilicekmiyim şüpheliyim kazıklanmaktan son anda kurtuldugum icin hem sanslıyım hem tedirginim cevremde bilen insan sayısı yok denicek kadar az o yüzden sizden yardım almak istiyorum sahibinden de yaptıgım incelemeye göre 3500 4000 civarı piyasa var ama motorlar 35 40 binde o yüzden endişeliyim simdiden yardımlarınız icin tesekkürler

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)