Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 30 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Halit Akışık
    Öğrenci
     YOK
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Peki CELİL abi sen bu işlerden anlıyorsun,ben ilk motorumu alacağım 8-9 ay sonra,2013 model Spyder'ı mı tercih etmem gerekir(Peşin olarak pazarlıkla sanırım 7.000 civarı paraya alırım) yoksa 1.5 lira daha koyup 8 küsura Gv 250 mi almalıyım?Arada çok aşırı farklar mevcut mu yani,1 lira daha ver ne olacak bu verdiğine değer diyebilirmisin?Kanuni adı midemi bulandırsa da Gv yi düşünüyorum.Gv v motor olması sebebiyle ve yanılmıyorsam sınıfının en güçlü motoru olması sebebiyle 130 lara titreşimsiz çok rahat çıkıyormuş,hız önemli değil ama 1 liralık fark var sonuçta arada

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,665
    Beğenilmiş
    7,109
    benim gv 250 makinamda oldu kullandım ama şimdi spyder kullanıyorum sence tercihim ne
    gv 250 nin motor gücü torku sağlamlıgına lafım yok SPYDER den çok iyi ama ilk önce kasası bana hitap etmiyor ben sport kasa makina seviyorum sonra kanuniye senin gibi bende güvenemiyorum baksana bayilerinde motor bile yok makinayı pazarlamıyor öldürüyorlar aynı güzelim gv 650 yi öldürdükleri gibi ayrıca parça fiatlarını incelemeni tavsiye ederim kanuni nin sitesinde fiatları veriyorlar ana önemli parçalar dudak uçurtuyor örneğin bir çamurluk bir jant bir gömlek fiatına bak tercih sana kalmış
    ek :sitesine baktım
    HAVA FİLTRESİ :

185,39 kdv siz

218,76 kdvli

KARBÜRATÖR fiyatı:

1275,55 kdv siz

1505,14 kdv li

kalanları sen incele linkini yapıştırıyorum
    http://satis.kanuni.com.tr/ypproduct.aspx
    Konu CELİL tarafından (09.August.2012 Saat 17:55 ) değiştirilmiştir.

Halit Akışık
    Öğrenci
     YOK
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Söylediklerin gerçekten fikrimi değiştirir nitelikte CELİL abi,peki ben motoruma rutin bakımımı uygular ona kız gibi bakarsam,7 bin lira verdiğime değer mi?Bunu niye soruyorum Keeway kullanıcılarına soruyorum(Süperlight) veya yorumları okuyorum ne olursa olsun Çinli makineye on numara da baksan kesinlikle sürekli sorun çıkarır çıldırırsın diyorlar.Bu Spyder için geçerlimidir,o kadar para verip üzülmek istemiyorum.

ibanez_one - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Görkem KAYIŞ
    Tüketici Elektroniği Ürün Uzmanı
     Şu Sıra Yok :(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı C25691 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Söylediklerin gerçekten fikrimi değiştirir nitelikte CELİL abi,peki ben motoruma rutin bakımımı uygular ona kız gibi bakarsam,7 bin lira verdiğime değer mi?Bunu niye soruyorum Keeway kullanıcılarına soruyorum(Süperlight) veya yorumları okuyorum ne olursa olsun Çinli makineye on numara da baksan kesinlikle sürekli sorun çıkarır çıldırırsın diyorlar.Bu Spyder için geçerlimidir,o kadar para verip üzülmek istemiyorum.
    Kardeş Ben Keeway Kullanıcısı Değil Miyim ??? O Sana Konuşanlar Tamir Yaptıracak Parça Mı Buluyorlarmış Ta Regal E Bok Atıyorlarmış Merak Ettim...Sen Parça İste Buradaki Adamlar Sana Her Şehirden İstediğini Bulur Merak Etme...
    İlk Göz Ağrım
    Keeway Superlight 150

İkinci Demir Atım
    Hyosung GV250

Şu An Yok :(

TEL; 0536 317 60 57

Just Ride....!!!

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,665
    Beğenilmiş
    7,109
    ben 2006 yılından beri regal raptor kullanıyorum ve bu seneye kadar her sezon ikinci el makina alıp sezonda şehir içi şehir dışı her yola gidip sezon sonu sattım bu şekilde 4 regal değiştirdim bu sezon sıfır spyder aldım şu an 4500 kmye geldi bayramdada 2000 km lik tura çıkıcam hiç birinde parça servis sorunu yaşamadım yolda kalmadım ama kusursuzmu kesinlikle değil ama bir çin makinası olarak diğerlerinden çok çok iyi hatta çin japon arası bir kalitesi var diyebilirim japon makina bile alsan sorunu olabilir önemli olan makinaya iyi bakıp zorlamamak ilk gelen 2005 2006 makinalar parça ömürleri daha kısaydı şimdiki gelen makinalar onlardan daha dayanıklı birde konuya şu tafartan bakarsan bu makinaya 7000 tl veriyorsun her ihtiyacını görüyor kasa olarak karizması japon dahil hiç bir markada yok ancak özel TT custom olarak imal ettirebilirsin seri üretimi başka markada yok bir TTCustom veya japon makinanın sıfına ne kadar vereceksin ? veya o yüksek rakamları verebilecekmisin parasına göre alınabilecek en uygun makina bence

Halit Akışık
    Öğrenci
     YOK
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ibanez_one Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeş Ben Keeway Kullanıcısı Değil Miyim ??? O Sana Konuşanlar Tamir Yaptıracak Parça Mı Buluyorlarmış Ta Regal E Bok Atıyorlarmış Merak Ettim...Sen Parça İste Buradaki Adamlar Sana Her Şehirden İstediğini Bulur Merak Etme...
    Valla benim de kafam karışık ben commuter veya racing alacaktım tam tamına 1 yıldır da gece gündüz araştırıyordum,bir gece ansızın kuba superlight 150 görerek cruiserlere aşık oldum ertesi gün ehliyete yazıldım,sonra internetten araştırdım çinden uzak dur çinden uzak dur,naparsan yap parçaları elinde kalır vs,motordan soğudum arada 1-2 olumlu yorum vardı sonra dedim madem alıyorum iyi olsun 250 lik olsun önce gv 250,cbr 250ye baktım sonra kanuni midemi bulandırdı ve regale tekrardan baktım ki kullanıcıları genelde memnundu ve son olarak buradayım.Gene de keeway cruiser 250 ye de bakıyorum tabiki ama olumlu eleştiriler yok ablam bile regal şubesinin sahibini tanıyor arkadaşının arkadaşı o na bile diyince keeway kötü diyorlar diyor.Durumlar karışık yani işin özeti riske atmadan en uygun makineyi seçmeye çalışıyorum.

Halit Akışık
    Öğrenci
     YOK
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 2006 yılından beri regal raptor kullanıyorum ve bu seneye kadar her sezon ikinci el makina alıp sezonda şehir içi şehir dışı her yola gidip sezon sonu sattım bu şekilde 4 regal değiştirdim bu sezon sıfır spyder aldım şu an 4500 kmye geldi bayramdada 2000 km lik tura çıkıcam hiç birinde parça servis sorunu yaşamadım yolda kalmadım ama kusursuzmu kesinlikle değil ama bir çin makinası olarak diğerlerinden çok çok iyi hatta çin japon arası bir kalitesi var diyebilirim japon makina bile alsan sorunu olabilir önemli olan makinaya iyi bakıp zorlamamak ilk gelen 2005 2006 makinalar parça ömürleri daha kısaydı şimdiki gelen makinalar onlardan daha dayanıklı birde konuya şu tafartan bakarsan bu makinaya 7000 tl veriyorsun her ihtiyacını görüyor kasa olarak karizması japon dahil hiç bir markada yok ancak özel TT custom olarak imal ettirebilirsin seri üretimi başka markada yok bir TTCustom veya japon makinanın sıfına ne kadar vereceksin ? veya o yüksek rakamları verebilecekmisin parasına göre alınabilecek en uygun makina bence
    Peki abi niye her sene satıp diğer sene gene aldın?Ayrıca internette 3-5 yorum gördüm regalden uzak dur,regali getiren firma motorları getirmeyi bıraktı diye bu ne derece doğru ve ayrıca getirmeyi bıraksa bile yasa olarak sana 10 yıl yedek parça temini yapmak zorunda diye biliyorum bu doğru mu?Kısacası servis ve yedek parça bulma açısından ve motorun Türkiyeye gelme geleceği açısından ne düşünüyorsun?

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Bence sende bi sıkıntı var :| kendin sayıyorsun, onca adam kötülüyor keeway'i memnun değil diyorsun. Her karşılaştığın yerde sana keeway'i tavsiye etmeyenleri sayısı fazla. Buraya geliyorsun, hakeza burada da Keeway'ı tavsiye etmiyorlar. Ve sen hala Keeway bakıyorum diyorsun. O zaman bence senin bu başlığı açman hata :evil:

Alacaksan iki motor arasında tercih yap.

- GV250 (Koreli) kaliteli üründür, performans değeri daha yüksektir. Cruiser'dır... Parça ve servis sıkıntısı vardır.

- Spyder Çin'lilerin en kalitelisidir. Farklı ve özgün tarzı vardır. Chopper'dır. Parça ve servis sıkıntısı yoktur.

Daha ne diyelim ...
    "CaRPe DieM"

Halit Akışık
    Öğrenci
     YOK
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence sende bi sıkıntı var :| kendin sayıyorsun, onca adam kötülüyor keeway'i memnun değil diyorsun. Her karşılaştığın yerde sana keeway'i tavsiye etmeyenleri sayısı fazla. Buraya geliyorsun, hakeza burada da Keeway'ı tavsiye etmiyorlar. Ve sen hala Keeway bakıyorum diyorsun. O zaman bence senin bu başlığı açman hata :evil:

Alacaksan iki motor arasında tercih yap.

- GV250 (Koreli) kaliteli üründür, performans değeri daha yüksektir. Cruiser'dır... Parça ve servis sıkıntısı vardır.

- Spyder Çin'lilerin en kalitelisidir. Farklı ve özgün tarzı vardır. Chopper'dır. Parça ve servis sıkıntısı yoktur.

Daha ne diyelim ...
    Özel mesajıma cevap verdiğin için öncelikle teşekkürler,Spyder'ın alevli versiyonunu alabilecek olmak daha da mutlu etti beni,standart almak istemiyordum.Soruna gelince her ihtimali değerlendiriyorum 10 yorumun 7 si kötüyse 3 tane de iyi diyen var.(Keeway)O açıdan bakacak olursak burada da olmamam gerekir çünkü bir gv 250 forumuna girersen,Spyder ile kıyaslama bile yapmazlar.(Çinli-Koreli,az sağlam-çok sağlam,beygir gücü yetersiz-sınıfının en iyi beygir gücüne sahip,yedek parça sıkıntısı var-kanuniyle birlikte asla yedek parça sıkıntısı yok,kanuni enjeksiyonlu,heybetli vs)Yani bakış açısı bunların hepsi.Ben ise herkesin fikrini alıyorum.O yüzden 3 makineyi kıyaslıyorum eğer yorumlara göre alacaksam çoktan kapıma gv yi çekmiştim.(Paramı biriktirince tabi)Benim için önemli olan tüm karışımın iyi olması(orta olması) yani marka-kalite-servis-tip...Biri iyiyken diğeri kötü olsun istemiyorum zira Gv den tek vazgeçişimin sebebi kanunidir.8 milyar verip kanuni adını taşıyan motor almak istemiyorum.Daha bu motorların reelde sahipleriyle konuşmadım onları da bulup konuşacağım.Umarım derdimi iyi anlatabilmişimdir.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,665
    Beğenilmiş
    7,109
    Alıntı C25691 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki abi niye her sene satıp diğer sene gene aldın?Ayrıca internette 3-5 yorum gördüm regalden uzak dur,regali getiren firma motorları getirmeyi bıraktı diye bu ne derece doğru ve ayrıca getirmeyi bıraksa bile yasa olarak sana 10 yıl yedek parça temini yapmak zorunda diye biliyorum bu doğru mu?Kısacası servis ve yedek parça bulma açısından ve motorun Türkiyeye gelme geleceği açısından ne düşünüyorsun?
    sezonda km si yükseliyor sezon kapanmadan önce eden en yüksek rakamdan satıyorsun sonra sezon kapanıp kış gelince daha düşük km li makinayı daha ucuza bulabiliyor alıyorsun
    RR u türkiye getiren firmanın kendi servisine 5 senedir gidiyorum ve firma sahibi dahil pek çok kişiyi tanırım daha c.tesi servise ugradım ilk agızdan diyebilirimki RR tükiyeye gelmeye devam ediyor ve firmanın bırakmaya niyeti yok gelecegi en sağlam (gv 250 den bile) tek çin makinadır
    Konu CELİL tarafından (10.August.2012 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)