Sanırım 2 miz de aynı çelişki içindeyiz.Sorunlardan biri şu İzmir'de kanuni şubeleri Gv 250 yi yüksek maliyeti sonucu getirmiyor hala bayi arıyorum.Oturmak için üstüne.Aynen dediğin gibi en basit tabiriyle daha bir fırlama havası var Spyder'ın.Bu motora binen benzetmede hata olmasın "piç" bir adam havası katıyor,diğeri ise derli toplu kaslı ağır abi pozisyonunda gerçi 2012 model daha hiç görüp üzerine oturmadım.2 motor arasında 1000 TL var.İnsan gerçekten kararsız kalıyor Gv nin "Güney Koreli" olması ve ağır abi tavrı beni cezbediyorken,Kanuni damgası beni itiyor(Her ne kadar Kanuniyle alakası olmasa da fabrikadan tırlarla getiriliyor olsa da ben aldığım motoru kendi ismiyle binmek isterim.),öte yandan Spyder'ın o "piçliği" yani duruşu ve kullanıcıların genelinin olumlu tepkisi beni çekiyor ama çinli olması ve gidip yakından görünce malzeme kalitesi sanki(çok anlamam) kötüymüş gibi durması ve motor bloğunun boş olması(cılız gösteriyor ama belki de ne diyorlar custom mu,öyle olması gerekiyor.)beni negatif etkileyen hususlar bu konuda deneyimli bir arkadaş umarım çıkar ve 2 mizi de bilgilendirir.

YOK
İzmir
A Rh (+)