Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

dranov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sefir
    Serbest
     yok
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Regal Raptor Almak Üzereyim..

Merhaba arkadaşlar;

Ben de Regal Raptor DD 250E-10 almak üzereyim,bu konuda değerli bilgilerinizi rica ediyorum.

Daha önce az da olsa vitessiz scooter deneyimim var,araştırmalarım sonucu 5-6.000 bütçe ile en iyi seçeneğin Regal Raptor olduğuna kanaat getirdim.

1.92 boyunda,109 kilo ağırlığındayım.Sorum boy ve kiloma göre sorun yaşayacağım bir motor mudur?Fazla sorun çıkarır mı?Başımı ağrıtır mı?Yedek parça,Ankara'da servis bulmam zor olur mu?Başlarda sadece gece boş yolda kullnacağım,yakında işim gereği lazım olacak.O zamana kadar trafiğe çıkmayacağım,yani, gerek olmayacak.Zaten otomobil kullanıyorum.

Alacağım motor Regal Raptor DD 250E-10,2010 model 5.000 km'de..

Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler..
    Konu dranov tarafından (10.August.2012 Saat 23:59 ) değiştirilmiştir.

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Benim motoru tarif etmişsin. (Sadece 4000 km olması farkı var :mrgreen

Bence en iyi tercihi yapmışsın çünkü spyder uzun boylular için ideal. Ki 2010 spyder olması daha da ideal, çünkü (Celil abiden esintiler :mrgreen 2010 spyder'larda vites-fren pedalları henüz geri çekilmemişti. Yani 2012 kasalarında uzakta kaldığı düşüncesiyle bir miktar yakınlaştırılmıştır. Bu da 2010 kasayı uzun boylular için daha ideal yapıyor. (Tabi sana göre daha kısa olan kişilere göre -yani bana göre- de çok büyük sorun değil, 1.74 ile ben sıkıntı yaşamıyorum şahsen)

Tek yaşayacağın sıkıntı, zıgıdur'dan sonra böylesine uzun bir şasiye ve T-gidon&uzun pedal senkronuna alışman olacak. Ki ona da alış artık yani. Her büyük motora geçen kişi bu alışma sürecinden geçer. Her nekadar spyder'da biraz daha fazla olsa da :mrgreen:

Şimdiden hayırlı olsun spyder'ın
    "CaRPe DieM"

Halit Akışık
    Öğrenci
     YOK
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ben de araştırma içerisindeyim benim açtığım konudan 1-2 bilgi alabilirsin: http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=6382

Sefir
    Serbest
     yok
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Cevaplarınız için teşekkür ederim.Kismetse hafta içi bakıp almayı planlıyorum.Yaklasik 2 aydır araştırıyorum ama yine de vereceğiniz bilgiler benim için cok değerli.

Hayirli ramazanlar..

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Sefir aramıza hoş geldin
    arkadaşlarında dediği gibi senin boyuna uyacak piyasadaki en uzun şaseli makina SPYDER dir 2011 (dahil) modele kadar olanların ayaklıkları ileridedir sana daha uygundur 2012 modelde ayaklılklar geri çekildi
    birde 2011 modelde blansör var makinada vibrasyon yok balansörlü makinaların motor bloğu siyah renklidir bu modelden altındaki modellerde blansör yok hafif vibrasyon vardır
    ankarada servis var ama ankaradaki arkadaşlar ondan memnun değil onların kendi ustaları var sana yardımcı olurlar (ankara ekibimiz kalabalıktır) parça ihtiyacını istanbuldan birçok yerden güvenle ve 2 gün içinde kolaylıkla temin edebilirsin

makinaya alışma konusunda sıkıntı yaşamazsın az scoter tecrüben denge kurmada sana yardımcı olacaktır araç kullanmanda viteslere kolay alışmanı sağlayacak kısa sürede alışırsın sorun olmaz
    işallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun kolay gelsin
    Konu CELİL tarafından (11.August.2012 Saat 11:36 ) değiştirilmiştir.

Fırat Doğan
    3D Görselleştirme
     Şimdilik kanuni terry
     MERSİN
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Şimdiden hayırlı olsun motorun hazır konu açıkken bir soru da ben sorayım 2012 modeller de ne kadar geri çekilmiş acaba pedallar. Yani bende 2012 almayı düşünüyorum ama pedallar çok gerideyse pek cazip olmayacaktır.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı fırodo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdiden hayırlı olsun motorun hazır konu açıkken bir soru da ben sorayım 2012 modeller de ne kadar geri çekilmiş acaba pedallar. Yani bende 2012 almayı düşünüyorum ama pedallar çok gerideyse pek cazip olmayacaktır.
    Pedallar (ayaklar ) 3-4 parmak kadar geri çekildi

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Sefir aramıza hoigeldin.Forumda daimi olmanı dilerim.
    Celil sana gereken bilgileri aktarmış zaten bende 198 boyundayım ve bu boy aralığındakiler için bırak regal raptorlar içindekileri,piyasadaki en yakışan motorlar arasında.Motor tercihin doğru,km si fazla değil tabi daha düşük bulabilirsen biraz daha iyi olabilir.Evet mc nin dediği gbi 3 4 parmak çekildi uzun boylu olmana binaen 2011 modelini bulabilirsen tereddüt etmeden al.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Sefir
    Serbest
     yok
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Teşekkür ederim..

Ankara'da çok fazla ikinci el bulunmuyor yani seçme şansı olmuyor ne yazık ki.Ama satıcıyla görüşüp ikna oldum.Hiçbir sıkıntısının,arızasının olmadığını söyledi.

Kısmet olur da alırsam değerli bilgileriniz için sık sık forumda olacağım.Ankara'da servis konusunda da yardımcı olursanız sevinirim..

Umut can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı dranov Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim..

Ankara'da çok fazla ikinci el bulunmuyor yani seçme şansı olmuyor ne yazık ki.Ama satıcıyla görüşüp ikna oldum.Hiçbir sıkıntısının,arızasının olmadığını söyledi.

Kısmet olur da alırsam değerli bilgileriniz için sık sık forumda olacağım.Ankara'da servis konusunda da yardımcı olursanız sevinirim..
    Evet Ankara'da çok fazla 2. el bulunmuyor, olanlara da biz biniyoruz. :mrgreen: Satıcı ikna eder her türlü de sen başkalarına göstererek ikna ol, sonra başın ağrımasın.

Ankara'da servis Redline, ama hiçbirimiz memnun değiliz yaptıkları işlerden. O yüzden servis varmış gidilir, danışılır deme. Borçlu çıkarsın üzülürsün. Tanışma imkanımız olursa gerekli yardımları da yaparız Ankara ekibi olarak..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)