Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

acar
    asker
     regal raptor dd150 e-f2
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Merhaba; banada regal dd150 e-f2 almak nasip oldu sıfır

Merhaba arkadaşlar, bende uzun araştırmalar neticesinde bi yerden başlamam gerek artık diyerek sonrasını hiç düşünmeden nihayet bi regal sahibi oldum. Bu hafta karşıyakadaki bayiden sıfır dd150 e-f2 modelini aldım. Daha önce motor tecrübem olmadığı için başlangıç için düşündüm, umarım yanlış bi karar vermemişimdir. Yenilenen kasasıyla dd150 e harika olmuş. Daha önceki kasalarda olmayan özellikler var arka frenin disk olması gibi. Bu işe gönül vermiş tecrübeli arkadaşlarım değerli bilgileriyle beni aydınlatırlarsa çok sevinirim neler yapmam gerekiyor artık açıkcası yerimde duramıyorum salı günü teslim edilecek sabırsızlıkla bekliyorum..[smilie=greencolorz:

turq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim a
    serbest
     RR 250E-9
     BURSA
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    Hoşgeldin, hayırlı olsun .

Eskiden sıfır makinaların buji, elektrik tesisatı, ışıklandırmaların mutlaka elden geçmesi gerektiği söylenirdi. Son yıllarda Regal kalite standardını yükseltti, gerek olmayabilir. Son zamanda sıfır motor alanlar daha iyi bilgilendireceklerdir.

Bunun dışında klasik rodaj kuralları; Ani hızlanma, ani durma, devir ayarı vs.

En önemlisi kasksız binme. Kolun kırılırsa iyileşir, kafan kırılırsa ölürsün.

Kazasız belasız sürüşler inşallah.
    SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Yuzbasi hosgeldin aramiza hayirli ugurlu olsun motorun,kazasiz belasiz binersin ins..250likler baslangic icin uygun ama asil ideal olan 150lik ile baslamak.Cok daha tecrubeli arkadaslarin tavsileri olacak ama bendende ufak bir tavsiye,en tehlikeli asama ben artik motoru surmeyi ogrendim deyip gosterdigin dikkati azaltmak.Tekerin duz bassin hep

acar
    asker
     regal raptor dd150 e-f2
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Çok tşk ederim, değerli bilgilerinizle inşallah kazasız belasız yolculuklar yapıcaz, siler gibi kıymetli arkadaşlarla tanışmama vesile olacak bu motor işi şimdiden çok keyif almaya başladım çok tşkler

acar
    asker
     regal raptor dd150 e-f2
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Haklısınız, sürüş için güvenlik ekipmanları çok önemli, benim aslında daha önce motorla trafiğe hiç çıkmamış biri olarak en büyük endişem motorsiklet sürücülerinin, malesef trafikte öncelikli olduklarının ülkemizde düşünülmemesi sanırım. Ben dahil arac kullanırken başka aracları kollarken motorsiklet sürücülerini trafiği aksatan kişiler olarak görüyoruz malesef. Bu nedenle açıkcası çekincelerim çok büyük.

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hemen takalım
    insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
    Benzinim bittiğinde anladım

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,666
    Beğenilmiş
    7,109
    Merhaba Acar aramıza hoş geldin
    ilk RR makinan hayırlı olsun allah kazasız belasız keyifle binmek nasip etsin
    forumda yeni kasa 150 cc makina alan ilk kişisin makinanın artı eksilerini sen bize söylücen artık :mrgreen:
    makinanın kullanımı çok rahattır kısa sürede kolayca alışırsın
    genel olarak makinanın rodaj süresi olan ilk 1000 km de makinaya ani gaz verme yüksek devirli kullanma ani fren yapma
    trafikte ticari araçlara ve sağ şeritten kalkış yapan araçlara dikkat et kolay gelsin

acar
    asker
     regal raptor dd150 e-f2
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Celil Bey çok tşk ederim, söyledikleriniz benim için çok önemli kesinlikle bunların hepsini not almalıyım, bu arada makineyi öğrendikçe paylaşımlarımı sizlerle paylaşacağım; zaten bu makineyide sizlerin görüşleri doğrultusunda bu forumu okuyarak tercih ettim; keyifli bi macera olacağı kesin

mrtglc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat GÜLEÇ
    tekniker
     GV 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Makinanız hayırlı uğurlu olsun. hoş geldiniz.

acar
    asker
     regal raptor dd150 e-f2
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    mrtglc çok tşk ederim; hep beraber kazasız belasız inşallah keyifli sürüşler hepimize..

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)