| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
-
Ankara
A Rh (+)Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)O pas tuttuktan sonra da parlatılır sıkıntı yok. Bayramdan sonra halledicez onu.Yarın geleceksen ustaya haber edeyim ama. Malum randevu almak gerekiyo önce :mrgreen: Adam yoğun. :mrgreen: Asıl motorcu olan arkadaş yeni dönmüş tatilden. İşi birikmiş. Ben dün aradım, Cumartesi yola gidicem acil bakılması lazım dedim de, araya sıkıştırırız dedi.
Yatıyorum ben şimdi. Geleceksen sms canım benim. :D
Spyder 250
Ankara
0 Rh (+)Arkadaşlar bende oralarda oturuyorum, biraz tarif edebilirmisiniz ne tarafta ? Sorumsuz baştan savma iş yapan usta demeğe dilim varmayan insanlarla uğraşmaktan çok sıkıldım.
YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
Ankara
B Rh (+)Arkadaşlar çözümü böyle buldum. Umarım yararlı olur.
Dipnot: Uzun vadeli düşündüğüm için tekrar tekrar belirtmem de fayda var; Raptorumun eski iki sahibinin de götürdüğü, bizim de oraya gitmeye alıştığımız bir ustadır. Bizzat sorun yaşamadım. Ama tabii ki 4-4'lük bir ustalık sergileyeceği anlamına gelmez.Tüm KM bakımları Yavuz Usta'da yapılmıştır. Başka ustaya gittiğimde motorun sapıttığı gözlemlenmiştir. :mrgreen: Yavuz Usta düzeltmiştir. :mrgreen:
![]()
![]()
RR 250 E10
Ankara
A Rh (+)heey, gidecek var mı bugünlerde? beraber gidelim![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)