| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
V strom
istanbul
0 Rh (+)
-
Ankara
A Rh (+)alış fiyatıyla satış fiyatı arasında büyük fark olduğu için böyle oluyor ...
şu anki sıfır motor fiyatlarına göre konuşuyorum 6,5 az...
sıfır fiyatlar eskiyean tavan yaptı..
hayırlısı bakalım
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
Regal Raptor Daytona
Ankara
A Rh (+)Ankara'da sıfırı RED LINE da 11.000 TL'ye satılıyor. Plaka masrafları ve MTV ile neredeyse 12.000 TL olacak. Bence 4.000 TL fark makul gibi. Istanbul'da söylediğiniz fiyatlar belki geçerli olabilir. Tabi birde makinamın o kadar uzun yolda hiç arıza yapmamsı ve benim makinaya yaptırdıklarımdan sonra ilk aldığım hali ile şimdiki hali arasındaki olumlu farkı hissediyor olmam fiyatı yüksek tutmama neden oldu galiba.
Bu arada senin şanzuman sorunu vardı geçen yıl. Mustafa servisten ayrılmadan birşeyler yapabildin mi?
The best motorcycle rider is the one who lives long enough to carry his grandchildren on the back of his bike.
Bad riders can not see those days.
Regal Raptor Daytona
Ankara
A Rh (+)Top Ten ' den düşmeyelim. Makina hala satılıktır arkadaşlar.![]()
The best motorcycle rider is the one who lives long enough to carry his grandchildren on the back of his bike.
yok
Ankara
AB Rh (-)İlanın süresi dolmuş ve yayından kalkmış.Fotoğraflar ile yeni bir ilan verirseniz daha verimli olacaktır..
Regal Raptor Daytona
Ankara
A Rh (+)Daha önceden verdiğim ilan varmış. Fotoğraflı olarak onu güncelledim. Linki aşağıdadır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6106038/detay/
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)