Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: pasta cila

Hybrid View

Serkan Kürkçü
    Asker
     Honda Shadow 750
     İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    34
    Beğenilmiş
    26

pasta cila

merhaba arkadaşlar yeni aldıgım REGAL ime =)) pasta cila,cant temizliği,krom parlatma yapmak istiyorum ürünleride aldım ama hiç deneyimim yok deha önce uygulayan arkadaşlar tecrübelerini aktarrsa sevinirim
    saygılar

eray yılgör
    ucak teknisyeni
     250 E9
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    dostum önce gölgelik bir yer buluyorsun.rüzgar esmeyecek.makinayı güzelce yıkıyorsun.hiç kir kalmayacak.bulaşık deterjanı kullanabilirsin.sonra makinanda hiç su kalmayıncaya kadar kuruluyorsun bu cok önemli.sonrasında bir paket pamuk alıyorsun.istediğin yerden başlayabilirsin.örneğin bir depoya şöyle bir parmak ucu pasta sürüp pamukla bastıra bastıra yedirip pastayı yaydırıp sonrasındada temiz bir pamukla siliyorsun.sonra depoya baktığında kendini görüyorsan işlem ok.

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı tuneray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum önce gölgelik bir yer buluyorsun.rüzgar esmeyecek.makinayı güzelce yıkıyorsun.hiç kir kalmayacak.bulaşık deterjanı kullanabilirsin.sonra makinanda hiç su kalmayıncaya kadar kuruluyorsun bu cok önemli.sonrasında bir paket pamuk alıyorsun.istediğin yerden başlayabilirsin.örneğin bir depoya şöyle bir parmak ucu pasta sürüp pamukla bastıra bastıra yedirip pastayı yaydırıp sonrasındada temiz bir pamukla siliyorsun.sonra depoya baktığında kendini görüyorsan işlem ok.
    Hakeza nikelaj kısımlar için de aynı şey geçerli. Nikelaj parlatıcısı, pasta kadar uğraştırmasa da yine ovarak istediğin sonucu nikelaj malzemelerinde de verecektir.
    "CaRPe DieM"

bahadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bahadir hancçer
    ses ışık teknisyeni makinist
     DD250E-10
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakeza nikelaj kısımlar için de aynı şey geçerli. Nikelaj parlatıcısı, pasta kadar uğraştırmasa da yine ovarak istediğin sonucu nikelaj malzemelerinde de verecektir.
    aynen öle yapıyorsun ama bulaşık deterjanı yerine oto şampuanı pamuk yerinede mikrofiber bez yada güderi kullanabilirsin tabi pasta veya cilayı sürdükten sonra kuruyana kadarda beklemen gerek kolay gele

Serkan Kürkçü
    Asker
     Honda Shadow 750
     İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    34
    Beğenilmiş
    26
    Pastadan sonra cilayı nasıl uygulıycaz aynı şekilde diye tahmin ediyorum ama ?

bahadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bahadir hancçer
    ses ışık teknisyeni makinist
     DD250E-10
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Shadow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pastadan sonra cilayı nasıl uygulıycaz aynı şekilde diye tahmin ediyorum ama ?
    aynı şekilde ben çok aşırı cizik yoksa pasta kullanmayı tavsiye etmiyorum uygulayacağın yüzeyde cizik yoksa ve sadece parlak bir görününm istiyorsan sadece cila uygulaman yeterli olur bencee

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)