highway hawk 68-106 oval sis farı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor spyder 350 cc
istanbul
AB Rh (+)highway hawk 68-106 oval sis farı
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Özgür ben Çin sitelerinden alış veriş yapıyorum. Normalde verdiğin sipariş bir paket halinde gümrüğe oradanda PTT kargoyla bana ulaşıyor. Gümrük kuralları var, aynı parça üründen 5 adet alamazsın vs.. gibi. Öyle en ufak kurallarına kadar bilmen gerekmiyor bence. En kesin kural verdiğin sipariş 75 Euro' nun altında olmalı. Eğer bunun üzerine çıkarsa gümrüğe takılıyor ve bildiğim kadarıyla gidip vergi ödeyip alıyorsun.
Ben 2 kere Çin' den sipariş verdim ve herhangi bir problem yaşamadım. Verdiğim tutarlarda biri 50 TL, biride 75 TL' ydi sanırım. Bir arkadaşımda tablet sipariş etti, 150 $' dı yani 75 EURO' yu geçiyordu. Ama onlar üzerine fiyatı düşük bir etiket yazdıkları için geçti. Yani biraz esneklik var ama garantisi yok. Tavsiyem 75 Euro altında sipariş vermen yönünde.
Daha detaylı bilgi sahibi olayım dersen gümrük kurallarını inceleyebilirsin. Google' da aratırsan çıkacaktır.
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Çok faydalı oldu teşekkür ederim. Peki diyelim ki ürün 50 tl, sana gelene kadarki ekstra masrafın ne oldu?
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
DD250E-10
bursa
B Rh (+)e-bay dan alış yaparken ödeme kısmında öyeceğin miktarı ne kadar gümrük ne kadar kargo fiyatı oldugunu ürünün uçaklamı gemi ilemi geleceğini sana söylüyor zaten sen tam fiyaı ödüyorsun gümrük kargo işlemleri o fiyat üzerinden yapılıyor ben bi kaç kez e-baydan alış yaptım en erken 15 günde geldi çinden :D
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Bende Dealextreme.com ile buyincoins.com dan alışveriş yaptım. Bu iki sitede çin sitesi ve kargo ücretsiz (parça fiyatlarına dahil) ve fiyatlar ucuz olduğu için makul geliyor. Ama dolar yükseldiği için sitedeki fiyatlar Türkiye de bulabileceğin fiyata yaklaşıyor. Ben sadece Türkiye de bulamayacağım ürünleri sipariş ediyorum genelde. Elime ulaşması da 12 ile 20 gün arasını buluyor.
regal raptor spyder 350 cc
istanbul
AB Rh (+)sağol kardeşim bakıyorum hemen
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)