Arkadaşlar herkese merhabailk kez motor sahibi olacağım için buradaki tecrübeli abilerimden görüş talep ediyorum.uzun zamandır araştırmamın sonucunda şu iki motor arasında bir seçim yapacağım: RR dd150-e ve honda pcx(scooter) ne alaka diyebilirsiniz ama demeyin işte :Dsadece şehir içinde kullanacağımı belirtmek isterim regali hondaya şekil ve yakışıklılığı için tercih etmelimi?..VE KAFAMI KURCALAYAN birşey daha var. malum yaz bitti ömüzdeki sezonlarda motorumu kullanabilirmiyim?(yağmurlu,kötü hava şartları vs)evet ise hangi model bu hava şartlarına daha uygun olur??ve son olarak scooter modellerin chopper'a
an en önemli avantajı varsa sizce nedir?yardımlarnızı bekliyorum. saygılar
![]()

yok
istanbul
0 Rh (+)
ilk kez motor sahibi olacağım için buradaki tecrübeli abilerimden görüş talep ediyorum.uzun zamandır araştırmamın sonucunda şu iki motor arasında bir seçim yapacağım: RR dd150-e ve honda pcx(scooter) ne alaka diyebilirsiniz ama demeyin işte :Dsadece şehir içinde kullanacağımı belirtmek isterim regali hondaya şekil ve yakışıklılığı için tercih etmelimi?..VE KAFAMI KURCALAYAN birşey daha var. malum yaz bitti ömüzdeki sezonlarda motorumu kullanabilirmiyim?(yağmurlu,kötü hava şartları vs)evet ise hangi model bu hava şartlarına daha uygun olur??ve son olarak scooter modellerin chopper'a
an en önemli avantajı varsa sizce nedir?yardımlarnızı bekliyorum. saygılar