:lol:Arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle hepinize merhaba sizden yardım istiyorum deri depo kılıflarına fena taktım fakat bulamıyorum nerden bulabileceğimide bilmiyorum![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD 250e-9b
BURSA
0 Rh (+):lol:Arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle hepinize merhaba sizden yardım istiyorum deri depo kılıflarına fena taktım fakat bulamıyorum nerden bulabileceğimide bilmiyorum![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)http://www.motosay.com/
Bu site sana yardımcı olacaktır. Ben iki motorum için de fiyat almıştım, gayet makul fiyatları. Tiger 250 için 45tl spyder için 25 tl fiyat verdiler. Ki bir arkadaşım gv250'lisine buradan temin etti ve gayet de iyi işçilikleri var. Tavsiye ederim. Kolay gelsin, kazasız nazaRsız sürüşler dilerim...![]()
"CaRPe DieM"

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba hüseyin aramıza hoş geldin
cihanın dediği yer imalatcıdır isteğin her türlü deri işini yapabilirler
ayrıca alternatif olarak ali ustada olması lazım yukarıda linki var kolay gelsin![]()
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)2006 ve spyderlardaki o göstergenin olduğu çıkıntı yüzünden bizde olmuyor sanırım dimi? ben de depo üstü cep'lere ihtiyacım var.
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
RR 250E-9
BURSA
A Rh (+)Gosterge paneli depoda olanlarda ben hic gormedim, ozel dikimle yapilabilir
SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL
Honda Shadow 750
İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
A Rh (+)250e 9 a ali ustadan aldırdım 2 gün önce orda yoksa zor bulursun.Ama döşemeciler yapar zor bişey değil bi sor derim
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Bende dün Ali Usta' da gördüm. Benimde cepli bir kılıfa ihtiyacım vardı. Arkadaşların dediği gibi depoyu tam kaplamıyor, fiyatı 40 TL. Ben almaktan vazgeçtim, öndeki cebi şeffaf olan kılıf görürsem belki ondan alırım.
Regal Raptor DD 250e-9b
BURSA
0 Rh (+)Arkadaşlar hepinize teşekkürler regap raptor aldığıma bikez daha memnun oldum ilginiz için hepinize teşekkürler.Bu arada motosaya mail yoluyla ulaşmaya çalıştım fakat hala dönen olmadı 2 gün oldu telefonmu etmek gerekiyor.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)