Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 33 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
    motorsuz cem cem hoj geldin be kardeşim motorcu demek özgür demek sende kendine güveniyorsan al tabiiki önce anadan babadan vize al ama al ( gerçi biz kafamıza göre takılıp aldık sonrada bi zaman sakladık sonra arkadaşın emanet falan deyip bi kaçgün gezdik önlerinde sonrada nasıl biniyom nasıl motor güzelmi dümenleriyle güvenlerini kazandık sonra bi gün arkadaş çok sıkışmış çok ucuzada veriyordu şu kadar paraya falan ayaklarıyla aldık olmazsa satar şu kadar kar ederiz vaziyetleri bakmışın motor kapıda işte sana benim gençliğimin senaryosu ne şiş yandı ne kebab fakat tek bir söz verdim çok dikkat önce emniyetim ve trafiğe ben hep acemiyim diye çıkıp hep dikkatli davranmak ( tak tak tahtaya (( 30 nsenedir hala kazam yok allaha çok şükür))))
    huuuuuuhaahahahahhahaa.... oymalara bah yaaa....kimin aklına gelir bölle oymalar....yaşar baba alemmişin sen beyaa....arkadaşın hee.. soora da çok ucuza almak vışşş.. oyma süppper miş yaa...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cem kurt
    İktisat
     -
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Herkese teşekkür ediyorum beni bağrınıza bastınız, sağ olun var olun,
    Bu gun bir motor baktim kismetse bu hafta sonuna kadar demir atıma binip sizlerin arasına karışıcam, ilk etkinlikte sizlerle tanışmayı çok isterim...

Allah kazasız belasız sürüşler nasib etsin tekerimize taş değmesin, herkese selamlar...

eklemeyi unutmuşum, Regal Raptor, bildiğin UNO yanında oldukça vahşi duruyor yaw, yada ben psikolojik olarak deliyim, hem motoru alir almaz hemen bir airbrush yaptiricam ki hakkat vahşileşsin biraz demi...
    Ben de Regalimi sattim, gezemicem artik Raptor tor tor tor tor.. diye!

RızaHoşgör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RIZA HOŞGÖR
    Serbest Meslek
     RR 2007
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    hoşgeldin arkadaş
    volkan kardeşimin dediği gibi izin beklersen çok beklersin.
    ama yaşar abimin dediği gibi de bişi yap al izni
    al ve aramıza motorunla katıl.
    tekrar hoşgeldin
    DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?

Eyüp Karakaya
    Serbest Meslek
     venox 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Cemcem arkadasım hoşgeldin.Şu aile meselesine takıldım ben arkadaşlar yaw.Vallaha hepimizin işi zor.Ben sene 97de mz 301 aldığımda evdekiler pek birşey dememişlerdi.Babam dikkatli kullan oğlum dedi.Annem ne bu böyle butun bağırsakları dışarda binilirmi buna diyerek yorum yapmıştı.Ama yılllar sonra (babam 99da hakkın rahmetine kavuştu47 yaşındaydı garibim) amcamdan öğrendimki babam korkusundan her gece dualar ediyormuş.Amcama "abi gitmiş motor almış kıramıyorum cocugu ama barı serseri motoru almasaydı :( demiş.Bunu amcamdan öğrendim.Yani şimdi bu olayı neresinden tutsan bi mesele.Arkadaşlar ailelerimiz bizim için tahmin ettiğimizden fazla kaygılanıyorlar.Dikkatli olalım onları üzmeyelim.Ayrıcada şu motoru olan adam serseridir imajıda yıkılsın artık ..saygılar...kusuruma bakmayın uzattım ama içimde kalsın istemedim.Kazasız belasız sürüşler tüm motorsever kardeşlerime,abilerime.

doğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğan Bostancı
    Tıp
     yamaha fz6 fazer
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hoşgeldin cem
    foam party :mrgreen:

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı cemcem Nickli Üyeden Alıntı
    Herkese teşekkür ediyorum beni bağrınıza bastınız, sağ olun var olun,
    Bu gun bir motor baktim kismetse bu hafta sonuna kadar demir atıma binip sizlerin arasına karışıcam, ilk etkinlikte sizlerle tanışmayı çok isterim...

Allah kazasız belasız sürüşler nasib etsin tekerimize taş değmesin, herkese selamlar...

eklemeyi unutmuşum, Regal Raptor, bildiğin UNO yanında oldukça vahşi duruyor yaw, yada ben psikolojik olarak deliyim, hem motoru alir almaz hemen bir airbrush yaptiricam ki hakkat vahşileşsin biraz demi...

aman ha hiç bi halt etme paranı harcama sakın daha dur baya bi düşecen kalkacan orasını burasını halledecen koçum hep bu izleri ne kapatacak biliyonmu paraaaaaa önce bi alış piş sonra ağırbusmu olurrrr yoksa airbusmu ona göre bakarız hep beraber karar verip takarız bişeyler
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

[quote="Aksu"]Cem hoşgeldin kardeşim. En kısa zamanda alırısın motorunu ve sakin sakin binersin, vahşi olmadığını da anlatırsın. Senin sayfa iyi oldu, Deli Çerkes in itirafını da öğrenmiş olduk. Demek sahte birincilik belgesiyle anneni kandırıp motor alacaksın ha. Bu motoru aldılktan sonra sana pahalıya mal olabilir, öyle çay may ısmarlamayla kurtulamazsın. Hele sen motoru al da seni oradaki arkadaşlara havale edelim. Yok ya onlarca çok acımasız olur, hesabı ödemek için motoru geri satmak zorunda kalırsın da, neme lazım[/quote]

Sevgili Aksu Benim validenin gözüde halen büyüyemedik ki. Halen israrla taksi duraklarından taksiye binmem için telkinde bulunur. neymiş taksici kaçırırmış. bu arada ben1.83 boyunda 107 kiloyum artık benim kim neden kaçıracaksa birde Allah öyle bir surat vermiş ki ben bile aynada kendimi görsem kenimden tırsıyorum artık kim kaçırmayı planlıyorsa Allah ona akıl fikir versin.

Özel bir hukuk bürosunda icra memuruyum. haciz işlemleri sırasında başımıza gelenleri duysa herhalde sokağa çıkmamı yasaklar. kırılmasın üzülmesin diyede pek sesimi çıkartmam oturup kafama silah dayadılar felan demem . da bu motoru nasıl yuttururum halen kılıfını hazırlayamadım. eşya piyangosundan çıktı desem ??????

Hakikaten arkadaşlar kafa kafaya verip bu dudumdaki her üye için geçerli olabilecek güzel bir bahane bulsak nasıl olur ?

cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cem kurt
    İktisat
     -
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
    aman ha hiç bi halt etme paranı harcama sakın daha dur baya bi düşecen kalkacan orasını burasını halledecen koçum hep bu izleri ne kapatacak biliyonmu paraaaaaa önce bi alış piş sonra ağırbusmu olurrrr yoksa airbusmu ona göre bakarız hep beraber karar verip takarız bişeyler
    Yok komtanım, airbrush aslinda o kadar da pahali birsey degil, motosiklete dövme yaptirmak gibi birsey, alacagim motor kirmizi benzin deposunun siskin tarafinida yani ön tarafindan geriye dogru siyah boya atılacak ve hani sanki ruzgardan boyasi asinmis gibi bir efekt verilecek, "wind rider" yani tabi hayalimdeki gibi olursa super olur, yaptirdiktan sonra resimleri siteye eklerim, ha bir de su kapidag gezisine gelmeyi o kadar cok istiyorum ki ama sanirim bu sefer olamayacak cunku motorumu henuz almis olucam ve acemelik felan o kadar uzun yolu gozum kesmiyor acikcasi, neyse insallah birdahaki sefere birdahaki etkinlige...
    Ben de Regalimi sattim, gezemicem artik Raptor tor tor tor tor.. diye!

yener konu
    Otel İşletmeciliği
     aprilia leonardo+cbr600f
     Antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    cem kardeş hoşgeldin deliçerkez kardeşim teyze beni güldürdü hakakt seni 3 taksici anca kaçırır ya ama napsın işte onun gözünde sen ufacık bebeksin

BULL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BÜLENT ERGİN
    Sikorta
     Aprilia Pegaso 650ie
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Cem kardeş hoşgeldin aramıza
    bende kanaryada oturuyorum tanışalım en yakın zamanda
    motoru nerden almayı düşünüyorsun?
    bize en yakın servis&bayii sultanmurattaki opet in ordaki Junior Motor
    oraya baktınmı? motora zam gelmiş ama Mehmet kardeşimiz bize kıyak olsun diye
    eski fiyattan veriyor. değerlendir bence...
    haydi çocuklar motora

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)