Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci ... 234
Toplam 33 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 33 arasi kadar sonuc gösteriliyor

cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cem kurt
    İktisat
     -
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Selam Bull, eywallah bende cok isterim tanismayi, dun gittim ben Mehmet ustaya musterimden aldigim bir cekte sorun oldu yoksa dun almis olacaktim motoru Mehmet usta sag olsun var olsun cok yardimci oldu, cek olayini da hallettim yarin yada en gec pazartesi gunu tekrar gidecem MotoJunior'a ama bu sefer motoru almak icin ;) sonra da gorusur tanisiriz hatta soyle bir yesilkoy sahil felan turlariz ne dersin komsu
    Ben de Regalimi sattim, gezemicem artik Raptor tor tor tor tor.. diye!

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    cemcem hoşgeldin epeyce yazılmış çizilmişsin

aileden direkt izin yada yapcan artık bir numara yine alcan izin bu şart

aslında ailelerimizin bizlere güvenleri sonsuzdur kaygıları sadece etrafımızdaki yaratıklardandır ki bizlerin de korkması gereken o kadar cok yaratık varki.
    ahanda onlardan biri işte bunlardan korktukları içindir ki ailelerimiz yaşlarımız ne olursa olsun başımızda oldukları sürece motora karşı oluyorlar.

cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cem kurt
    İktisat
     -
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Tesekkur ederim Kino baba : ), kandirdim aslinda ama yine de iclerinde bir heyecan var, belki de henuz motoru alamadigim icin hala vazgecirme senaryolari kuruyorlar, ancak motorumu kapiya cektigimde anlayacaklar ne kadar kararli oldugumu, gerci bana guvenleri tamdir, ben yaklasik 5 kez Turkiye turu yaptim arabayla ve taa hakkarilere kadar gittim tum Turkiye de gitmedigim yer kalmadi, o konuda bana guvenleri sonsuzdur yani senin dedigin gibi bana guveniyorlar ama trafikte yasayan kuduzlardan korkuyorlar ama anlayacaklar benim trafikle isimin olmadigini basacam marşa edirne de kapatacam, oradan basicam marşa canakkale'de kapaticam yani sehir icindeki cokafedersiniz ayilardan uzak olacam, ama yine de herseyin hayirlisi allah kaza bela gostermesin hicbirimize gerisi teferruat
    Ben de Regalimi sattim, gezemicem artik Raptor tor tor tor tor.. diye!

Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci ... 234

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)