Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 30 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Halit Akışık
    Öğrenci
     YOK
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Question Gv 250,Spyder 250,Keeway Cruiser 250?

Arkadaşlar daha önce foruma 100'lük regal için üye olmuştum ve bilgi almıştım.Aradan belli bir zaman geçti ve paramı iyice biriktirip(Öğrenciyim) iyi bir motor almaya karar verdim.150'liklerden de vazgeçtim çünkü altımdaki motorun zaman zaman beni tehlikeye atmayacak kadar iyi güce sahip olmasını istiyorum,tarz olarak da malumunuz "cruiser" ı seçtim.Saydığım 3 motorun da "0" ına bakıyorum.Araştırmalarım yaklaşık 1 yıldır sürüyor en son aşama bu 3 motor.Tabiki en iyisinin Gv 250 olduğunu biliyorum.Fakat Kanuni'nin işe girmesi beni soğutuyor ne olursa olsun.(Biraz kıl biriyim sanırım belki de ilk alacağım motor olduğundan böyle davranıyorum.)Kanuni ile ismi değişen Hyosung'un arasındaki ilişki başka firmayla davalı olmaları vs ve 1-2 sene sonra Türkiye'ye getirilmeme ihtimali olan bir motor olabilir vs,fiyat olarak da içlerinde en pahalısı(Şuanda 8.600).İzmir regal şubelerine gittim Spyderlar çok göz doldurmuyor.(V motor olmaması,motor bloğunun küçük olması vs vs ama pek anlamam herhalde bu tarzın özelliği bu)Fakat dış görünüş olarak oldukça iyiler.Bu yüzden "Spyder" bana cazip geldi.Son seçenek ise yaklaşık 6.500 lük fiyatıyla diğer v motora sahip modelimiz Keeway.Şuanda ehliyet kursuna gitmekteyim,muhtemelen bittikten sonra da ileri sürüş tekniği eğitimi alacağım.2013 Haziran ayının başı gibi de motorumu "0" olarak almak istiyorum.Spyderımı(alırsam) genelde 3-5 km lik gece gezmelerinde(Cafe vs),evden okula(Karşıyaka-Bornova) ve zaman zaman Çeşme(100 km) Urla gibi yerlere giderken kullanmak istiyorum.Bu motor beni üzer mi?Size danışmak istediğim husus bu.Veya RR'yi getiren firma artık getirmiyor diyorlardı bu doğru mu?Yedek parça sorunu var mı?Bu arada yaş 21,seneye 22 olacak boy 170,70 kilo kalıplı biriyim.Bu 3 motor arasından tarafsız olarak hangisini önerirsiniz?(Gv 250 dışında diğer 2 modeli kıyaslamak daha mantıklı sanırım.)

ibanez_one - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Görkem KAYIŞ
    Tüketici Elektroniği Ürün Uzmanı
     Şu Sıra Yok :(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı C25691 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar daha önce foruma 100'lük regal için üye olmuştum ve bilgi almıştım.Aradan belli bir zaman geçti ve paramı iyice biriktirip(Öğrenciyim) iyi bir motor almaya karar verdim.150'liklerden de vazgeçtim çünkü altımdaki motorun zaman zaman beni tehlikeye atmayacak kadar iyi güce sahip olmasını istiyorum,tarz olarak da malumunuz "cruiser" ı seçtim.Saydığım 3 motorun da "0" ına bakıyorum.Araştırmalarım yaklaşık 1 yıldır sürüyor en son aşama bu 3 motor.Tabiki en iyisinin Gv 250 olduğunu biliyorum.Fakat Kanuni'nin işe girmesi beni soğutuyor ne olursa olsun.(Biraz kıl biriyim sanırım belki de ilk alacağım motor olduğundan böyle davranıyorum.)Kanuni ile ismi değişen Hyosung'un arasındaki ilişki başka firmayla davalı olmaları vs ve 1-2 sene sonra Türkiye'ye getirilmeme ihtimali olan bir motor olabilir vs,fiyat olarak da içlerinde en pahalısı(Şuanda 8.600).İzmir regal şubelerine gittim Spyderlar çok göz doldurmuyor.(V motor olmaması,motor bloğunun küçük olması vs vs ama pek anlamam herhalde bu tarzın özelliği bu)Fakat dış görünüş olarak oldukça iyiler.Bu yüzden "Spyder" bana cazip geldi.Son seçenek ise yaklaşık 6.500 lük fiyatıyla diğer v motora sahip modelimiz Keeway.Şuanda ehliyet kursuna gitmekteyim,muhtemelen bittikten sonra da ileri sürüş tekniği eğitimi alacağım.2013 Haziran ayının başı gibi de motorumu "0" olarak almak istiyorum.Spyderımı(alırsam) genelde 3-5 km lik gece gezmelerinde(Cafe vs),evden okula(Karşıyaka-Bornova) ve zaman zaman Çeşme(100 km) Urla gibi yerlere giderken kullanmak istiyorum.Bu motor beni üzer mi?Size danışmak istediğim husus bu.Veya RR'yi getiren firma artık getirmiyor diyorlardı bu doğru mu?Yedek parça sorunu var mı?Bu arada yaş 21,seneye 22 olacak boy 170,70 kilo kalıplı biriyim.Bu 3 motor arasından tarafsız olarak hangisini önerirsiniz?(Gv 250 dışında diğer 2 modeli kıyaslamak daha mantıklı sanırım.)
    Merhaba Arkadaşım Hoşgeldin...
    Sana Birinci Tavsiyem Keeway' Den Uzak Dur...Bu Motorun Sağlam Olmayışı İle İlgili Falan Değil, Aksine Gayet Torku Yüksek Bir Cihazdır LandCrouser Ve Seni Asla Yolda Bırakmaz...V Motor Olması Konusunda Bikaç Garip Dedikodu Var Ne Kadar Doğrudur Bilinmez Ama V Motorun Tek Tarafının Sadece Doldurmak Amaçlı Koyulduğu Ve İşlevsiz Olduğu Söyleniyor...Tabii Ki Forumda Gayet Usta İnsanlar Var Ve Bu Konuda Seni Mutlaka Aydınlatacaklardır...En Büyük Sorun Parça Sıkıntısı...Eğer Bu Motora Sahip Olursan Elinde Uzunca Bir Servis Listesi Olması Gerekir Çünkü Parçası Zor Bulunuyor...
    Gelelim GV250 Ye Şu Sıralar Benim De İçinden Çıkamadığım Bir Durumdasın...
    SPYDER Ve GV250 Arasında Karar Verme Aşamasındayım...
    GV 250 Nin VTwin Motor Ve Yüksek Beygir Gücü, Enjeksiyonlu Oluşu Hayli Cazip...
    Duruşu Toplu...Böyle Ağır Abi Edası Var Hava Ve Yağ Soğutmalı...
    SPYDER Benim İçin Tam Çılgınlık Aslında Gönlüm Ondan Yana Duruşu Bile
    Haylaz Ve Göz Kamaştırıcı...Su Soğutmalı, V Motor Olmayışı Seni Pek Üzmesin
    Çünkü Öyle Kolay Sorun Çıkaracak Motorlar Değil Bunlar...Aramızda 160 İbreyi Gören Ve Gayet Uzun Yol Yapan İnsanlar Var SPYDER İle...Parçası Kolay Bulunur...GV 250 Konusunda Şu Anlık Bir Parça Sıkıntısı Yok Ama Tabii Bu Olmayacağı Anlamına Gelmez...Hiçbir Şey İçin Kesin Konuşmamak Lazım...Ben Seni Yönlendirmek Amaçlı Değil Bilgi Amaçlı Yazıyorum...Geçenlerde Forumdan Bir Dost Bana Şunu Yazmıştı..."İkisinin De Üzerine Otur, Gidonunu Tut, Hangisinde Kalbin Çarpıyorsa Onu Al"

Allah Kolaylık Versin....
    İlk Göz Ağrım
    Keeway Superlight 150

İkinci Demir Atım
    Hyosung GV250

Şu An Yok :(

TEL; 0536 317 60 57

Just Ride....!!!

Halit Akışık
    Öğrenci
     YOK
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sanırım 2 miz de aynı çelişki içindeyiz.Sorunlardan biri şu İzmir'de kanuni şubeleri Gv 250 yi yüksek maliyeti sonucu getirmiyor hala bayi arıyorum.Oturmak için üstüne.Aynen dediğin gibi en basit tabiriyle daha bir fırlama havası var Spyder'ın.Bu motora binen benzetmede hata olmasın "piç" bir adam havası katıyor,diğeri ise derli toplu kaslı ağır abi pozisyonunda gerçi 2012 model daha hiç görüp üzerine oturmadım.2 motor arasında 1000 TL var.İnsan gerçekten kararsız kalıyor Gv nin "Güney Koreli" olması ve ağır abi tavrı beni cezbediyorken,Kanuni damgası beni itiyor(Her ne kadar Kanuniyle alakası olmasa da fabrikadan tırlarla getiriliyor olsa da ben aldığım motoru kendi ismiyle binmek isterim.),öte yandan Spyder'ın o "piçliği" yani duruşu ve kullanıcıların genelinin olumlu tepkisi beni çekiyor ama çinli olması ve gidip yakından görünce malzeme kalitesi sanki(çok anlamam) kötüymüş gibi durması ve motor bloğunun boş olması(cılız gösteriyor ama belki de ne diyorlar custom mu,öyle olması gerekiyor.)beni negatif etkileyen hususlar bu konuda deneyimli bir arkadaş umarım çıkar ve 2 mizi de bilgilendirir.

ozzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ozzy ozel
    turızm
     dd 250 e9
     mugla
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    eskı bır supershadow kullanıcısı olarak keewayı tavsıye etmem.regal saglam bır motor kım ne derse desın uzun km ler yapanlar var ben hıc durmadan en son 300 km yaptım .ama hyosung gv 250 kalıtelı bır motor.ama bence v motorlar cok saglam bır yapıya sahıp olması gerekır bunuda daha cok bılınen markalar yapıyor harley honda suzukı ve dıger japonlar. spyder ıle gv arasındakı beygır farkı ne olursa olsun son suratlerı aynı.140 160 arası.ama spydır kesınlıkle bende agır basan bır motor sportıf durusu cok faklı uzerıne oturunca cok daha farklı durusu war.karar senın tabı..benım eskı duldul.

By ozzy1453 at 2012-08-08

By ozzy1453 at 2012-08-08

Halit Akışık
    Öğrenci
     YOK
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ozzy sanırım resimlerini gösterdiğin motor spyder değil?Ayrıca v motor var üzerinde?Çok mu eski model pek anlamadım?

ozzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ozzy ozel
    turızm
     dd 250 e9
     mugla
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bnm eskı motor keeway supershadow.

Halit Akışık
    Öğrenci
     YOK
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Peki 250'lik spyderın kızıl olanı var mı yani alevli olanı?Emre motor sanırım regali getiren firma orada düz regal olarak gördüm.

turq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim a
    serbest
     RR 250E-9
     BURSA
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı C25691 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki 250'lik spyderın kızıl olanı var mı yani alevli olanı?Emre motor sanırım regali getiren firma orada düz regal olarak gördüm.
    Türkiyede yok.

Siyah standart.
    SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

Halit Akışık
    Öğrenci
     YOK
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Zaten Türkiye'de olsa şaşardım,Yamaha'ya mesaj atıyorum avrupa bölgesine 250'lik cruiser vermiyoruz diyor öyle olunca Commuter de alsan,cruiser de alsan,naked da alsan topu topu eli yüzü düzgün 2,3 seçeneğin oluyor bunlarında biri çok pahalı diğerlerinden biri kalitesiz diğeri de getirici firma sorunlu oluyor doğru dürüst bir şey yok.Neyse Keeway'den vazgeçtim geriye Spyder ve Gv kalıyor,Gv250'yi görmek mümkün değil bayiler showroomlarına koymuyormuş ancak St kanuni şubeleri es kaza getirirse göreceğim yoksa görme ihtimalim düşük,belki 2012 görürüm birinde de denerim.Olması Spyder'ı düşünüyorum ama uzun yol yapabilir mi bilmiyorum bisiklet gibi gözüküyor çünkü epey cılız,gerçi tarzı böyle yapacak bir şey yok.Stabil 120 km hızla giderken titreşim olur mu?Ve beni İzmir i bilenler bilir,Karşıyaka-Çeşmeye götürebilir mi yaklaşık 100 km sorunsuz olarak?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,672
    Beğenilmiş
    7,110
    spyder uzun yolda ortalama 100km süratle sıkıştırmadan fizana bile gider hiç sıkıntı yapmaz süspansiyonu biraz serttir bu yüzden yol tutuşu iyidir konforu azdır 250cc nin son sürati 120 dir 120de hafif titresim olur ama rahatsız edecek kadar değil

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)