daha pahalı markamı yoksa regalmi tabiiki regalinş kardeşim.bu arada komtanım kcamustafapaşadayım va bayan ayakkabıcısıyım size gelmez
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
İstanbuldaha pahalı markamı yoksa regalmi tabiiki regalinş kardeşim.bu arada komtanım kcamustafapaşadayım va bayan ayakkabıcısıyım size gelmez
![]()
34 bf 349
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)benimki 150 lik bir yıl oldu regal bana yeter
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)kim kime gelmiyoo... nası yani yaww... bayan ayakkabıcısım geovannim gizeminsanım... yok mu senin bi ismin... bize regal diil... adam gerek... hatta ne adamlar gördüm regalsiz.. ve ne regaller gördüm adamsızz... daha ne diim... :P :Pgeovani Nickli Üyeden Alıntı
SSUUUUuuu...!
İstanbulyaw nu şiddet bu celal bi espri yapalım dedik uçan tekme girdin be agresusum :D adım ufuk
34 bf 349
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)eyvallah ufuğum... şimdi hoş geldin işte... kocamustafapaşada bayan ayakkabısı satıyosun ve yepis yeni bi regal kullanıcısın... budur yawww... bu arada karizmada saalammış hanii...![]()
SSUUUUuuu...!
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)geovani dostum bana kovboy çizmesi lazım nerde bulabilirim
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
İstanbulhojbulduk agresifsusum :D he valla yepisyeni bi püsükletim oldu tay gibi maşallah :D
34 bf 349
EskişehirHayırlı olsun motorun dostum.
caponord
Samsun
B Rh (+)Ufuk kardeşşş.. aramıza hoş geldin. allah kaza bela göstermesin...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
İstanbulhoşgeldin ufuk kardeş ...regalin hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız sürüşler inşallah...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)