Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu
Toplam 52 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: regal

teoman25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

teoman mete çakıcı
    Öğretim Görevlisi
     Kawasaki VN900 Custom Special
     Burdur
    Beğenmiş
    298
    Beğenilmiş
    101
    Alıntı ibanez_one Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu Bir Tarz İşidir...Afedersiniz Ama Dötüne Güvenmeyen Zaten Bu Makinaları Kullanamaz...Normal Bir Kurye Motorundan Çok Daha Fazla Bakım Ve İlgi Göstermek Gerekir...1 Motorda Kusur Olması Bunun Hepsinde Yaşanacağı Anlamına Gelmez...Elektronik Gibi Bir Şey Bu...Komşunun Aldığı Televizyonun Aynından Almış Olman, Aynı Süre Kullanabileceğin Ve Ya Aynı Sorunlarla Karşılaşabileceğin Anlamına Gelmez...Chopper Crouser Bir Tarz Ve Yaşam Biçimidir...En Ufak Parçasına Kadar Detayla Silip, Saatlerimizi Harcıyoruz Sadece Temizliği İçin...Yani Herşeyden Önce Sabır Gerektirir...Gösteriş Ve Rahatlık İstiyorsanız Ona Göre De Bir Ceremesi Olacaktır Tabii Ki...% 100 Haksızsınız Demiyorum Ama Konuya Geniş Bir Şekilde Bakmak Gerekiyor...Ben 150 Km lik Tekirdağ Yoluna Gidip Geldiğimde Motorun Haşatı Çıkıyor...Bu Onu Çöpe Atacağım Anlamına Mı Geliyor? Kusura Bakmayın At Hep Dörtnala Koşamaz Arada Bir Dinlendirip Arpasını Suyunu Vereceksin...Yoksa Atar Üstünden Yayan Gidersin...Bu İş Öyle Chopper Kaskını, Gözlüğünü Takıp, Sırtına Deri Ceketler Ayağına Botlar Geçirmekle Olmuyor...O Senin Yol Arkadaşınsa, Seni Sırtında Taşıyorsa Sende Ona Aynı Değeri Vereceksin Ki Daimi Olsun...Yok Ben Uğraşamam Diyorsanız Zaten Yanlış Seçim Yapıyorsunuz...

Saygılarımla...
    adam olayı biliyor, ibanezi nasıl çalıp bakımını yapıp hakkını veriyorsan, arada bir kucağına alıp çalmadan tellerini okşayıp bırakıyorsan aynısını motorunada yapıyorsun... iş 4 akor öğrenip Fender Stratocaster alıp "Akdeniz akşamları" ya da "Sevdan Bir Ateş" çalmak değil bütün olay sahiplenme duygusunda. ve hakkını vermekte.

turq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim a
    serbest
     RR 250E-9
     BURSA
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı vedat34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    almadan önce bütün forumlara bakmıştım öle aldım ama.çoğu kişi duyduklarıma göre viteste bir sorun olduğunu söliyolar takılı kaldığını falan söliyolar o kadar da önemli değilde bende alıştım ama bu amortisörler pek iyi değil.yakıtı da mahşallah içiyo..
    Arkadasim cozumden cok soruna kitlenmissin sen. Amortisor sorununu nasil cozecegini bir onceki mesajimda yazmistim
    SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı vedat34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaklaşık 1 aydır regal raptor daytona kullanıyorum 0 aldım çok beğenmiştim çok güzel dizayn edilmiş çok havalı ama hiç sağlam değil gittikçe hevesim kaçıyor en ufak bir asfalt yamasında bile çatırdıyor en son iki kişi bindik daytona 250 yazan kapaklar çıktı.takıyorum ama hep çıkıyo heves falan kalmadı güvenipte uzun yol yapılacak değil.verdiğim paraya acıyorum...
    Arkadaşım sana kötüsü denk gelmiş.Şansına sevgilerini sunarsın artık:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ben Mart2011 Daytona 350 aldım 2 yağ değişimiyle 6000 km ye geldi kadranda 150 km yi gördüm(kendi kadranı - + olabilir) daha bana mısın demedi sadece fazla zorlamaktan dolayı subap ayarı gerektiriyor.Amortisor sorunu bende de
    vardı sertleştirdim sıkıntı kalmadı (Amortisör ayarlarıyla tüm Spyder ve Daytona'cılar oynamıştır en ideali en sert konuma ayarlaman olacaktır).

Yazdığın yazıya göre daha önce motor tecrübenin olmadığı kanısına vardım.Her motorda bu gibi sorunlar olur.Bu sorunların nasıl üstesinden gelineceğini sorgulaman yerine hemen çamur atma moduna girmişsin.

Bu motor yazdığın kadar kötü bir motor değil frenleri ve dengesi bir harikadır bunu önüne tavşan gibi atlayan insanlar olunca anlayacaksın.Bu motoru 2 sezondan bu yana Raptorriders ailesi ve kişisel gezilerimde kullanıyorum herhangi bir şikayetim yok(Haaaa biraz zibidilik yaptım son zamanlarda racing makina gibi davranmaya başladım gayet güzel cevap vermesine karşın vites pulları ince takıldığı için kaçırmaya başladı ama halledilemeyecek sorun değil).

İnan verdiğin paranın tamamını hakeden bir makina bu denge GV250 de dahi yok.Panik fren konusunda sürdüğüm en güvenli mototsiklet diyebilirim performans olarak 250 cc alman kötü olmuş sadece.

Çamur atacağına problem nasıl çözülür şeklinde giriş yapsaydın.Ve ya en azından konuyla ilgili çözümleri forumda okuma zahmetinde bulunsaydın.Arkadaşlarımız sana ellerinden gelen her yardımı gösterirlerdi inan (gerçi ben de yazdım ama ooops)

ibanez_one - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Görkem KAYIŞ
    Tüketici Elektroniği Ürün Uzmanı
     Şu Sıra Yok :(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım sana kötüsü denk gelmiş.Şansına sevgilerini sunarsın artık:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ben Mart2011 Daytona 350 aldım 2 yağ değişimiyle 6000 km ye geldi kadranda 150 km yi gördüm(kendi kadranı - + olabilir) daha bana mısın demedi sadece fazla zorlamaktan dolayı subap ayarı gerektiriyor.Amortisor sorunu bende de
    vardı sertleştirdim sıkıntı kalmadı (Amortisör ayarlarıyla tüm Spyder ve Daytona'cılar oynamıştır en ideali en sert konuma ayarlaman olacaktır).

Yazdığın yazıya göre daha önce motor tecrübenin olmadığı kanısına vardım.Her motorda bu gibi sorunlar olur.Bu sorunların nasıl üstesinden gelineceğini sorgulaman yerine hemen çamur atma moduna girmişsin.

Bu motor yazdığın kadar kötü bir motor değil frenleri ve dengesi bir harikadır bunu önüne tavşan gibi atlayan insanlar olunca anlayacaksın.Bu motoru 2 sezondan bu yana Raptorriders ailesi ve kişisel gezilerimde kullanıyorum herhangi bir şikayetim yok(Haaaa biraz zibidilik yaptım son zamanlarda racing makina gibi davranmaya başladım gayet güzel cevap vermesine karşın vites pulları ince takıldığı için kaçırmaya başladı ama halledilemeyecek sorun değil).

İnan verdiğin paranın tamamını hakeden bir makina bu denge GV250 de dahi yok.Panik fren konusunda sürdüğüm en güvenli mototsiklet diyebilirim performans olarak 250 cc alman kötü olmuş sadece.

Çamur atacağına problem nasıl çözülür şeklinde giriş yapsaydın.Ve ya en azından konuyla ilgili çözümleri forumda okuma zahmetinde bulunsaydın.Arkadaşlarımız sana ellerinden gelen her yardımı gösterirlerdi inan (gerçi ben de yazdım ama ooops)
    Herşeyi Okudum Beğendim De Benim Motora Ne Bok Atıyon İnsafsız :mrgreen:
    Çok Ta Dengeli Benim Motorum Adamın Dibi Dibi :mrgreen:
    İlk Göz Ağrım
    Keeway Superlight 150

İkinci Demir Atım
    Hyosung GV250

Şu An Yok :(

TEL; 0536 317 60 57

Just Ride....!!!

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Herşeyi Okudum Beğendim De Benim Motora Ne Bok Atıyon İnsafsız :mrgreen:
    Çok Ta Dengeli Benim Motorum Adamın Dibi Dibi :mrgreen:
    Benim en çok almak istediğim motosikletti.Motosikletinin gücüne,performansına ve kalıbına diyecek yok.Ama sürme şansım oldu panik frende sola doğru fena yığılma yapıyor devamında da hiç sorma.Bu gibi bir durumda gidonu olanca gücünle sabit tutmaya çalış.:lol:

Çift disk her zaman iyidir.Allah panik fren gerektirecek durumlardan korusun hepimizi

ibanez_one - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Görkem KAYIŞ
    Tüketici Elektroniği Ürün Uzmanı
     Şu Sıra Yok :(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim en çok almak istediğim motosikletti.Motosikletinin gücüne,performansına ve kalıbına diyecek yok.Ama sürme şansım oldu panik frende sola doğru fena yığılma yapıyor devamında da hiç sorma.Bu gibi bir durumda gidonu olanca gücünle sabit tutmaya çalış.:lol:

Çift disk her zaman iyidir.Allah panik fren gerektirecek durumlardan korusun hepimizi
    Tavsiye İçin Teşekkür Ederim...Allah Hepimizi Kazalardan Korusun...
    İlk Göz Ağrım
    Keeway Superlight 150

İkinci Demir Atım
    Hyosung GV250

Şu An Yok :(

TEL; 0536 317 60 57

Just Ride....!!!

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Tavsiye İçin Teşekkür Ederim...Allah Hepimizi Kazalardan Korusun...
    Amin kardeşim.Sende sağol.

mrtglc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat GÜLEÇ
    tekniker
     GV 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bu Bir Tarz İşidir...Afedersiniz Ama Dötüne Güvenmeyen Zaten Bu Makinaları Kullanamaz...Normal Bir Kurye Motorundan Çok Daha Fazla Bakım Ve İlgi Göstermek Gerekir...1 Motorda Kusur Olması Bunun Hepsinde Yaşanacağı Anlamına Gelmez...Elektronik Gibi Bir Şey Bu...Komşunun Aldığı Televizyonun Aynından Almış Olman, Aynı Süre Kullanabileceğin Ve Ya Aynı Sorunlarla Karşılaşabileceğin Anlamına Gelmez...Chopper Crouser Bir Tarz Ve Yaşam Biçimidir...En Ufak Parçasına Kadar Detayla Silip, Saatlerimizi Harcıyoruz Sadece Temizliği İçin...Yani Herşeyden Önce Sabır Gerektirir...Gösteriş Ve Rahatlık İstiyorsanız Ona Göre De Bir Ceremesi Olacaktır Tabii Ki...% 100 Haksızsınız Demiyorum Ama Konuya Geniş Bir Şekilde Bakmak Gerekiyor...Ben 150 Km lik Tekirdağ Yoluna Gidip Geldiğimde Motorun Haşatı Çıkıyor...Bu Onu Çöpe Atacağım Anlamına Mı Geliyor? Kusura Bakmayın At Hep Dörtnala Koşamaz Arada Bir Dinlendirip Arpasını Suyunu Vereceksin...Yoksa Atar Üstünden Yayan Gidersin...Bu İş Öyle Chopper Kaskını, Gözlüğünü Takıp, Sırtına Deri Ceketler Ayağına Botlar Geçirmekle Olmuyor...O Senin Yol Arkadaşınsa, Seni Sırtında Taşıyorsa Sende Ona Aynı Değeri Vereceksin Ki Daimi Olsun...Yok Ben Uğraşamam Diyorsanız Zaten Yanlış Seçim Yapıyorsunuz...

Saygılarımla...
    Adamın Ham maddesi bu kadar güzel anlatılır.

Ekrem Özdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ekrem ÖZDEMİR
    Mühendis
     Yamaha XVS 950A
     İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    15
    Beğenilmiş
    48

Saygılarımla...
    Duygulandım wala dostum Olayın ana fikride altı üstüde işte budur.
    Yazıdan sonra indim aşağıya aldım bezimi bir güzel tozunu aldım parlattım vidalarını, yağını kontrol ettim. :mrgreen:
    Bazı şeyleri satın alamazsın; Uğruna savaşıp kazanmak gerekir

turq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim a
    serbest
     RR 250E-9
     BURSA
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    Ben cok uzun olacak diye yazmaya usendim. Hislerime tercuman olmussun Gorkem, eline saglik XY
    SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

Sayfa 2 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)