Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 52 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: regal

Hybrid View

ibanez_one - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Görkem KAYIŞ
    Tüketici Elektroniği Ürün Uzmanı
     Şu Sıra Yok :(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    BEN DE GV 250 KULLANIYORUM BAŞTA ORTAMLARINA GİRDİM BU ADAMLARIN
    NASI KÜÇÜK GÖRÜYOLAR BENİ Bİ GÖRSEN...
    ÇOK EZİK KALDIM ARALARINDA. HATTA BENİ KENARI ÇEKTİ BİRİ "USTA SEN GELME İSTERSEN BİR DAHA DEDİ". ÇOK ALINMIŞTIM AĞLADIM HATTA SİNİRDEN. BAŞKA MOTORA SAHİBİZ DİYE
    DALGA KONUSU YAPTILAR BENİ. SEN SAT ONU REGAL AL ELİNDE KALACAK FALAN BAYA ÜSTÜME GELDİLER.
    SONRA Bİ UYANDIM SABAH OLMUŞ TER İÇİNDEYİM...

YANİ SÖZÜN ÖZÜ SEN NE SÖYLERSEN SÖYLE BU ORTAM DERYA GİBİDİR HERŞEYİ KABUL EDER..
    REGALSİZ VE YA DEĞİL, SEN GEL VEDAT USTA NE OLURSAN OL GEL
    CANIM SIKILDI NE GEYİK ÇEVİRDİM YA
    İlk Göz Ağrım
    Keeway Superlight 150

İkinci Demir Atım
    Hyosung GV250

Şu An Yok :(

TEL; 0536 317 60 57

Just Ride....!!!

eralp_goksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eralp Göksu
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250E-9B 2011
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı ibanez_one Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ÇOK EZİK KALDIM ARALARINDA. HATTA BENİ KENARI ÇEKTİ BİRİ "USTA SEN GELME İSTERSEN BİR DAHA DEDİ". ÇOK ALINMIŞTIM AĞLADIM HATTA SİNİRDEN. BAŞKA MOTORA SAHİBİZ DİYE
    DALGA KONUSU YAPTILAR BENİ. SEN SAT ONU REGAL AL ELİNDE KALACAK FALAN BAYA ÜSTÜME GELDİLER.

YANİ SÖZÜN ÖZÜ SEN NE SÖYLERSEN SÖYLE BU ORTAM DERYA GİBİDİR HERŞEYİ KABUL EDER..
    Naptın sen ya

mrtglc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat GÜLEÇ
    tekniker
     GV 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Vedat şimdi elimizde imkan olsa bizde japon marka motorsiklet alırdık. sende alırdın. hatta satıp alabilirsin. bizlerde öyle. ama şöle bir durum var ben japon bir motorsiklete binip orta direğin biraz üstünde japon motorsikletli arkadaşların forumuna takılsaydım böle arkadaşlıklar dostluklar kuracağımdan emin değilim. bu bir. ikincisi ise burda kimse kimsenin avukatlığını falan yapmıyor. bize danışıyorlar adamın maddi gücü belli ve iddaa ediyorum şu an piyasadaki en iyi çin malı bu tarz motosikler regal-raptor' lar. çok iyi makinalar değil ama 5000-6000 gibi paralar alabileceğin en iyi makina. sen şimdi demirciye gitsen motoru tarttırıp satmaya kalksan 2000 lira eder. gidip 5000 liraya bu alete biniyosun. ee birazda arıza çıkarsın arada ben burdayım desin bu kadarı normal. haa bu arada burda kimse keriz değil, kimseyide keriz yerine koyduğumuz yok. ama 5000-8000 lira arası 0 makine alıp ondan 10000 km. arıza çıkarmamasını beklersen o biraz kerizlik olur.
    Konu mrtglc tarafından (26.August.2012 Saat 17:33 ) değiştirilmiştir.

vedat kış
    teknik
     regal raptor daytona 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    mevlana dan alıntılar. ben dert yandıysam kendim için değil başka bir arkadaş için bur da anlatamam bir gün karşılaşırsak anlatırım sizlere. çünkü o konu karşısında çok duygulandım ve sinirlendim bi an.

dranov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sefir
    Serbest
     yok
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ibanez_one Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu arada GV 250 modelinden de övgüyle bahsediyorlar,özellikle performansı..Ne Çinli Regal ne de Kore'li Hyosung kullanıcısını pişman edeceğini sanmıyorum.Siz ne düşünüyorsunuz motorunuza ilgili?

ibanez_one - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Görkem KAYIŞ
    Tüketici Elektroniği Ürün Uzmanı
     Şu Sıra Yok :(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı dranov Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada GV 250 modelinden de övgüyle bahsediyorlar,özellikle performansı..Ne Çinli Regal ne de Kore'li Hyosung kullanıcısını pişman edeceğini sanmıyorum.Siz ne düşünüyorsunuz motorunuza ilgili?
    Henüz Yeni Olduğu İçin Peşin Hüküm Vermek İstemiyorum Ama Böyle Kaçan Makina Görmedim Kullanımı Çok Rahat Ve Sıfır Vibrasyon, Enjeksiyonlu Oluşu Yakıtı Düşük Tutuyor Tabi Ama Ben Henüz Test Aşamasındayım...Malzeme Kalitesi Çok Hoşuma Gitti...Göstergeler Bile Kendini Belli Ediyor...Benzin ve Devir Gstergesi Manuel, Orta Kısımda İse Kilometre, Benzin Ve Bildiğimiz Saat Göstergesi Var Tamamen Dijital...Adam Motoruna Güveniyor Heralde Ki Ayak Marşı Falan Yapmamış...Soğukken Çalıştırdığımızda Sadece Marşa Basmak Yetiyor. Sıcakken İse Marş Ve Gaz İle Çalışıyor...Her Motorun kendine Göre Bir Huyu Var İşte...Alt Kısımda Orta Sehpa İçin Yer Mevcut Ama Standartında Yok...Yan Ayak Kalkmadan Motor Çalışmıyor...Boşta Çalışıyor Tabi Ama Onda Da Yine De Debriyajı Sıkmak Gerekiyor...Önlem Açısından Yapılmış...Regallerdeki Gibi Yere Yakın Olması Yol Tutuşunu Güçlendiriyor...180 kg Olmasına Rağmen Çok Dengeli Yürüyor...Bıraksan Kendi Gidecek Gibi...Farlar Çok Sağlam...Parklar Standart Olarak Hep Açık...Farbrika Çıkışı Grenaj Demiri Ve Sisy Bar Yok...İçten Gürüldeyen Hoş Bir Sesi Var...Ben Şu Anlık Çok Memnunum İnşallah Ta İstikrar Sürer...
    İlk Göz Ağrım
    Keeway Superlight 150

İkinci Demir Atım
    Hyosung GV250

Şu An Yok :(

TEL; 0536 317 60 57

Just Ride....!!!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)