Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 6 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 52 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: regal

vedat kış
    teknik
     regal raptor daytona 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

regal

yaklaşık 1 aydır regal raptor daytona kullanıyorum 0 aldım çok beğenmiştim çok güzel dizayn edilmiş çok havalı ama hiç sağlam değil gittikçe hevesim kaçıyor en ufak bir asfalt yamasında bile çatırdıyor en son iki kişi bindik daytona 250 yazan kapaklar çıktı.takıyorum ama hep çıkıyo heves falan kalmadı güvenipte uzun yol yapılacak değil.verdiğim paraya acıyorum...

turq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim a
    serbest
     RR 250E-9
     BURSA
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    Keske daha onceden forumu ziyaret edip 0 motorda neler yapman gerektigini bilseydin.

Bizim motorlar Cin mali oldugu icin alinca bir takim masraflat yapmali ve beklentiyi yuksek tutmamak gerek.

Cozulmeyecek sorunlar degil, moralini bozma, kolay gelsin
    SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

vedat kış
    teknik
     regal raptor daytona 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı turq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keske daha onceden forumu ziyaret edip 0 motorda neler yapman gerektigini bilseydin.

Bizim motorlar Cin mali oldugu icin alinca bir takim masraflat yapmali ve beklentiyi yuksek tutmamak gerek.

Cozulmeyecek sorunlar degil, moralini bozma, kolay gelsin
    zaten ben ana bayisine komşuyum emre motora çok yakınım almadan önce o kadar sordum inceledimki bana hiç kötü yönlerini sölemediler alınca aksilikler çıkıyo ama dizaynı için sölicek lafım yok o kadar ilgi çekici ki trafikte araçlar yanıma yanaşıp resmini çekiyolar her kes 30 bin tl lik motor falan sanıyolar tabi motordan anlamayanlar öle sanıyo.yani bu çinli kardeşlerim her şeyi yapıyo keşke şu güzel aleti biraz daha sağlam yapsalardı iki kişi binince tekerlek çamurluğa sürtüyor amortisörlermi çok yumuşak anlamadım..

ibrahim a
    serbest
     RR 250E-9
     BURSA
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    Saticisi elbette eksiklerini soylemez, onun icin adres burasi. Foruma uye olan ilk 250 Daytona sahibisin, daimi ol ki bizlerde motor hakkinda bilgilenelim.

2 kisi bindiginde amortisor ayarini degistirmen gerekiyor. Avadanlikta olan kanca seklinde aparat marifetiyle bir ust kademeye almalisin.
    SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

vedat kış
    teknik
     regal raptor daytona 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    almadan önce bütün forumlara bakmıştım öle aldım ama.çoğu kişi duyduklarıma göre viteste bir sorun olduğunu söliyolar takılı kaldığını falan söliyolar o kadar da önemli değilde bende alıştım ama bu amortisörler pek iyi değil.yakıtı da mahşallah içiyo..

Halit Akışık
    Öğrenci
     YOK
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bu yorumu okuduktan sonra Daytona almayı planlıyordum ondan da soğudum,artık "cruiser" düşünmüyorum demektir son seçenek de elendiğine göre.Cbr 250R iyidir,candır diyip Honda,Yamaha,Suzuki,Tvs üzerine yoğunlaşmaya devam.Bildilendirmen için teşekkürler.

ibrahim a
    serbest
     RR 250E-9
     BURSA
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı C25691 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yorumu okuduktan sonra Daytona almayı planlıyordum ondan da soğudum,artık "cruiser" düşünmüyorum demektir son seçenek de elendiğine göre.Cbr 250R iyidir,candır diyip Honda,Yamaha,Suzuki,Tvs üzerine yoğunlaşmaya devam.Bildilendirmen için teşekkürler.
    Dogru karar vermissin tebrikler. Sana zaten chopper/crouser yakismazdi. Hevesin kacmasin diye soylememistim.
    SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

Halit Akışık
    Öğrenci
     YOK
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı turq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dogru karar vermissin tebrikler. Sana zaten chopper/crouser yakismazdi. Hevesin kacmasin diye soylememistim.
    O niyeymiş ?,direk sahibi söylüyor,bense her şeyi değerlendiriyorum sokakta bulmuyoruz parayı.8 bin verip arkadaşın yaşadığı sorunları yaşama ihtimali bile yeterince canımı sıkar.

ibanez_one - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Görkem KAYIŞ
    Tüketici Elektroniği Ürün Uzmanı
     Şu Sıra Yok :(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Bu Bir Tarz İşidir...Afedersiniz Ama Dötüne Güvenmeyen Zaten Bu Makinaları Kullanamaz...Normal Bir Kurye Motorundan Çok Daha Fazla Bakım Ve İlgi Göstermek Gerekir...1 Motorda Kusur Olması Bunun Hepsinde Yaşanacağı Anlamına Gelmez...Elektronik Gibi Bir Şey Bu...Komşunun Aldığı Televizyonun Aynından Almış Olman, Aynı Süre Kullanabileceğin Ve Ya Aynı Sorunlarla Karşılaşabileceğin Anlamına Gelmez...Chopper Crouser Bir Tarz Ve Yaşam Biçimidir...En Ufak Parçasına Kadar Detayla Silip, Saatlerimizi Harcıyoruz Sadece Temizliği İçin...Yani Herşeyden Önce Sabır Gerektirir...Gösteriş Ve Rahatlık İstiyorsanız Ona Göre De Bir Ceremesi Olacaktır Tabii Ki...% 100 Haksızsınız Demiyorum Ama Konuya Geniş Bir Şekilde Bakmak Gerekiyor...Ben 150 Km lik Tekirdağ Yoluna Gidip Geldiğimde Motorun Haşatı Çıkıyor...Bu Onu Çöpe Atacağım Anlamına Mı Geliyor? Kusura Bakmayın At Hep Dörtnala Koşamaz Arada Bir Dinlendirip Arpasını Suyunu Vereceksin...Yoksa Atar Üstünden Yayan Gidersin...Bu İş Öyle Chopper Kaskını, Gözlüğünü Takıp, Sırtına Deri Ceketler Ayağına Botlar Geçirmekle Olmuyor...O Senin Yol Arkadaşınsa, Seni Sırtında Taşıyorsa Sende Ona Aynı Değeri Vereceksin Ki Daimi Olsun...Yok Ben Uğraşamam Diyorsanız Zaten Yanlış Seçim Yapıyorsunuz...

Saygılarımla...
    İlk Göz Ağrım
    Keeway Superlight 150

İkinci Demir Atım
    Hyosung GV250

Şu An Yok :(

TEL; 0536 317 60 57

Just Ride....!!!

eralp_goksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eralp Göksu
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250E-9B 2011
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı ibanez_one Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu Bir Tarz İşidir...Afedersiniz Ama Dötüne Güvenmeyen Zaten Bu Makinaları Kullanamaz...Normal Bir Kurye Motorundan Çok Daha Fazla Bakım Ve İlgi Göstermek Gerekir...1 Motorda Kusur Olması Bunun Hepsinde Yaşanacağı Anlamına Gelmez...Elektronik Gibi Bir Şey Bu...Komşunun Aldığı Televizyonun Aynından Almış Olman, Aynı Süre Kullanabileceğin Ve Ya Aynı Sorunlarla Karşılaşabileceğin Anlamına Gelmez...Chopper Crouser Bir Tarz Ve Yaşam Biçimidir...En Ufak Parçasına Kadar Detayla Silip, Saatlerimizi Harcıyoruz Sadece Temizliği İçin...Yani Herşeyden Önce Sabır Gerektirir...Gösteriş Ve Rahatlık İstiyorsanız Ona Göre De Bir Ceremesi Olacaktır Tabii Ki...% 100 Haksızsınız Demiyorum Ama Konuya Geniş Bir Şekilde Bakmak Gerekiyor...Ben 150 Km lik Tekirdağ Yoluna Gidip Geldiğimde Motorun Haşatı Çıkıyor...Bu Onu Çöpe Atacağım Anlamına Mı Geliyor? Kusura Bakmayın At Hep Dörtnala Koşamaz Arada Bir Dinlendirip Arpasını Suyunu Vereceksin...Yoksa Atar Üstünden Yayan Gidersin...Bu İş Öyle Chopper Kaskını, Gözlüğünü Takıp, Sırtına Deri Ceketler Ayağına Botlar Geçirmekle Olmuyor...O Senin Yol Arkadaşınsa, Seni Sırtında Taşıyorsa Sende Ona Aynı Değeri Vereceksin Ki Daimi Olsun...Yok Ben Uğraşamam Diyorsanız Zaten Yanlış Seçim Yapıyorsunuz...

Saygılarımla...
    Super olmuş bayıldım.

Sayfa 1 Toplam 6 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)