Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 3 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu
Toplam 52 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: regal

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı ibanez_one Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu Bir Tarz İşidir...Afedersiniz Ama Dötüne Güvenmeyen Zaten Bu Makinaları Kullanamaz...Normal Bir Kurye Motorundan Çok Daha Fazla Bakım Ve İlgi Göstermek Gerekir...1 Motorda Kusur Olması Bunun Hepsinde Yaşanacağı Anlamına Gelmez...Elektronik Gibi Bir Şey Bu...Komşunun Aldığı Televizyonun Aynından Almış Olman, Aynı Süre Kullanabileceğin Ve Ya Aynı Sorunlarla Karşılaşabileceğin Anlamına Gelmez...Chopper Crouser Bir Tarz Ve Yaşam Biçimidir...En Ufak Parçasına Kadar Detayla Silip, Saatlerimizi Harcıyoruz Sadece Temizliği İçin...Yani Herşeyden Önce Sabır Gerektirir...Gösteriş Ve Rahatlık İstiyorsanız Ona Göre De Bir Ceremesi Olacaktır Tabii Ki...% 100 Haksızsınız Demiyorum Ama Konuya Geniş Bir Şekilde Bakmak Gerekiyor...Ben 150 Km lik Tekirdağ Yoluna Gidip Geldiğimde Motorun Haşatı Çıkıyor...Bu Onu Çöpe Atacağım Anlamına Mı Geliyor? Kusura Bakmayın At Hep Dörtnala Koşamaz Arada Bir Dinlendirip Arpasını Suyunu Vereceksin...Yoksa Atar Üstünden Yayan Gidersin...Bu İş Öyle Chopper Kaskını, Gözlüğünü Takıp, Sırtına Deri Ceketler Ayağına Botlar Geçirmekle Olmuyor...O Senin Yol Arkadaşınsa, Seni Sırtında Taşıyorsa Sende Ona Aynı Değeri Vereceksin Ki Daimi Olsun...Yok Ben Uğraşamam Diyorsanız Zaten Yanlış Seçim Yapıyorsunuz...

Saygılarımla...
    Konuyu ilk sımdı gordum bastan sona dogru okuyordum ve cevap yazmayanıyetlenıyordum.konunun ne derecede gereksız ve dusuncesız oldoguna ılıskın
    Fakat senın yazdıgını gorunce bana fazla bısey bırakmamıssın
    Elıne klavyene saglık dostum kapak nıyetınde olmus tam .umarım mesajın dogru mercılerce anlasılmıstır

ibanez_one - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Görkem KAYIŞ
    Tüketici Elektroniği Ürün Uzmanı
     Şu Sıra Yok :(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Eyvallah Dostlar...Kalpler Bir
    İlk Göz Ağrım
    Keeway Superlight 150

İkinci Demir Atım
    Hyosung GV250

Şu An Yok :(

TEL; 0536 317 60 57

Just Ride....!!!

eralp_goksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eralp Göksu
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250E-9B 2011
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Eyvallah Dostlar...Kalpler Bir
    Aynen oyle

Salih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salih Özler
    Serbest
     Harley Davidson XL883L Superlow
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    24
    Çocuğum.. Rahmetli dayı oğlu ile yazlıktayız. Bende Beldesan Pinokyo bisiklet var.. Frenleri tutmuyor. Yokuş aşağı inerken ayağımızla arka lastiğe müdahale ediyoruz durmak için. Tek diş var. Yokuş yukarı bacaklarımız ağrıyor, zigzag çizerek ancak çıkıyoruz Gümüşyaka daki hakim tepeyi. Dayı oğlunda ise Balkan marka bisiklet var. Her gün biryerleri ile uğraşıyoruz bisikletlerin. Ya freni sökmüşüz, ya pedalı. İki günde bir sağına soluna müdahale ediyoruz. Ama keyfimize diyecek yok...
    Derken, Sirkeci'ye ilk dağ bisikletleri geliyor. Gördüğümde aşık oluyorum, aldırıyorum bir tane bizimkilere..Ve ardından dayı oğlu da alıyor benden görüp.. Her ikisini de alıp yazlığa götürüyoruz.. Aletler 21 vites.. Yokuş yukarı roket gibi çıkıyoruz artık..Frenler Shimano.. ilk defa tanışıyorum Shimano ile. Zınk diye duruyor alet. Her gün bisikletin sağını solunu söken bizler, takım çantasının yüzüne bile bakmıyoruz artık.. Geziyoruz, geziyoruz.. Derken 1 hafta sonra kendimizi bisikletlerin karşısında boş boş otururken buluyoruz. Canımız sıkılıyor.
    Dayı oğluna soruyorum:
    ''Serkan şuraya gidelim''.
    ''Dün gittik ya. ''
    ''O zaman falancaya gidelim ''
    ''Ona da eveli gün gittik''
    Deyip sessiz sessiz bakıyoruz teknoloji harikası sorunsuz bisikletlerimize.. Zevk bitiyor.

O zaman anladım, iki teker üzerinde giden alete yalnızca binmek değilmiş ondan alınan zevk. O seni gezdirirken, senin de onunla ilgilenmenmiş. Şimdiye kadar benim motorun far tasını 4 kez açtım. Koltuğu kaldırıp altındaki kablolara kaç kez müdahale ettim hatırlamıyorum. Balataları eveli gün temizledim daha. Zırıl zırıl ötüyordu yine namussuz. Eğer satıp sıkı bir QC denetiminden geçmiş, bir moto alırsam işte bu zevkten mahrum kalacağım. Ha, tutup da Himalayalara iki teker üzerinde gideceğim diyen bir adam sakın beni örnek almasın, o çok farklı bir durum ve farklı haklılıkları da beraberinde getiriyor... Sorunsuz makine lazım uzun yola gitmek için.. Ama bizler süslü motorcularız, makinelerimiz de süslü... Arada bir naz yapıyorlar işte ''Ay tırnağım kırıldııı' diye..
    Bu arada şimdi yazarken aklıma geldi.. Zincir şak şak vuruyor bir yerlere, yine uzamış,aşağı ineyim de bir bakayım..
    Konu Salih tarafından (23.August.2012 Saat 17:19 ) değiştirilmiştir.

vedat kış
    teknik
     regal raptor daytona 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ya arkadaş ben burda gerçekleri sölemeye çalışıyorum bu daytonanın dezavantajlarını söliyorum ki alacaklara ona göre karar versin niye atarlanıyosunuzki sizler regalin avukatımısınız ortağımısınız elin çinlisi para kazanacak diye niye benim cebim boşalsın ya 0 motor alıyosunuz daha 500 km de 400 ile 500 tl arası masraf çıkıyo niye ben ödim adam yedek parça dan da kazansın diye.uyanık sanıyolar kendilerini.ama siz gidip cin malı motoru at la eşekle kıyaslıyosunuz ya. ben tek kişi motora binip daha uzun yol bile yapmayıp yavaş gidip te yol da en ufak asfalt yamasında çatırdıytorsa o motor bi halta yaramaz bu gün emre motorda bir arkadaşala tanıştım spyder 350 vardı 2 kişi binmiş gezmiş 500 km yapmış zincir şikayeti ile gelmiş ama 400 tl masrafla karşılaştı amotisör değişecek denildi yani arkadaşlar zor şartlarda bir motor alıyosunuz uzun yol bile yapmıyosunuz sorun çıkıyo biz türk milleti aptalmıyız kerizmiyiz eminim hala savunacak arkadaşlar çıkacak burda dürüst bir şekilde insanları aydınlatın ben bu foruma baktım okudum ve aldım çok pişmanım almayı düşünen arkadaşlara duyrulur yamaha alın dragstar alın derim ama regal diyosanız iyi düşünün..

Salih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salih Özler
    Serbest
     Harley Davidson XL883L Superlow
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    24
    Vedat aşağıdaki resime baktığında ne görüyorsun?

Bu dostluğu kurup pekiştiren şey altımızdaki makineler. Bizler bu motorları seviyoruz, ve buluşmalarımızda herhangi birimizinkinde bir arıza sözkonusu olduğu zaman hepimiz elbirliği ile müdahale ediyoruz, bundan zevk alıyoruz.
    Japon, vs makinelere gelince, bunların kalitesi hepimizce malum. Kıyaslamak da yersiz.. Ancak aramızda bekar olup imkanı olan da var, aile babası olup maaşını çocuğunun geleceğine yatıran da var. Bizler Japona,vs.. bakmıyoruz, umurumuzda değil, aramızdaki dostluğa ortak paydaya bakıyoruz. Ha aramızda büyük makineye geçenler veya tarz değiştirenler de var, ve bunlar her zaman aramızda, katı kurallarımız yok, herkes özgür...Ama önemli olan şey dostluğu başlatan vesile, o da bu makine ..Yazıştığımız forum da bu makinenin adını taşıyor.

Düşün bir kez: Regal kullananların forumuna giriyorsun. Makinenin hepimizce malum kusurlarını söylüyorsun. E burada herkes biliyor zaten. Öyle ki forumda beraberliği, arkadaşlığı doğuran şey de ortaya çıkan problemler sonucunda yukarıda anlattığım gibi aramızdaki yazışmalar, yardımlaşmalar. Arkadaşlar biraz sert tepki göstermişlerse kusurlarına bakma, iyi niyetinin farkındayım, fakat sanırım kendin de farkında olmadan bir hata yaptın. Forumlar beden dili eksik olduğu için karşılıklı yanlış anlamalara ve sürüp giden anlamsız tartışmalara gebedir zaten.
    Aramıza katılırsan- ki her zaman kapımız açık bizleri daha iyi anlayacağından eminim.. Çok iyi dostluğumuz var, kimse kimseyi kırmaz, şeker gibi bir moderatörümüz var, moderatör olmanın ötesinde gerçek anlamda dosttur (şu an tatilde), anlatmak istediklerimi kendisi daha iyi izah edecektir. Saygılarımla.

vedat kış
    teknik
     regal raptor daytona 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    güzel tablo.ALLAH HEPİNİZE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER NASİP ETSİN.

Alper K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper
    ogrenci
     RR 250 E10
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı vedat34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaş ben burda gerçekleri sölemeye çalışıyorum bu daytonanın dezavantajlarını söliyorum ki alacaklara ona göre karar versin niye atarlanıyosunuzki sizler regalin avukatımısınız ortağımısınız elin çinlisi para kazanacak diye niye benim cebim boşalsın ya 0 motor alıyosunuz daha 500 km de 400 ile 500 tl arası masraf çıkıyo niye ben ödim adam yedek parça dan da kazansın diye.uyanık sanıyolar kendilerini.ama siz gidip cin malı motoru at la eşekle kıyaslıyosunuz ya. ben tek kişi motora binip daha uzun yol bile yapmayıp yavaş gidip te yol da en ufak asfalt yamasında çatırdıytorsa o motor bi halta yaramaz bu gün emre motorda bir arkadaşala tanıştım spyder 350 vardı 2 kişi binmiş gezmiş 500 km yapmış zincir şikayeti ile gelmiş ama 400 tl masrafla karşılaştı amotisör değişecek denildi yani arkadaşlar zor şartlarda bir motor alıyosunuz uzun yol bile yapmıyosunuz sorun çıkıyo biz türk milleti aptalmıyız kerizmiyiz eminim hala savunacak arkadaşlar çıkacak burda dürüst bir şekilde insanları aydınlatın ben bu foruma baktım okudum ve aldım çok pişmanım almayı düşünen arkadaşlara duyrulur yamaha alın dragstar alın derim ama regal diyosanız iyi düşünün..
    dostum sen araba almalısın...motor dediğin ya 300 basar yada arkadaşların anlattığı gibi insanı mutlu eder..ben arabayla 3 fert yaptım hıza her turlu karşıyım.. .. ancak motorumdaki her vidanın ne kadar gevşek veya sıkı olduğunu biliyor ve artık gelen sesi gece karanlığında takım çantasıyla hallediyorum..ilk aldığımda araba durdurup pense aramışlığım var...bu iş çok keyifli.. bence yani..4 teker de iyi bi seçim olabilir..bu bir zevk meselesi

ibanez_one - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Görkem KAYIŞ
    Tüketici Elektroniği Ürün Uzmanı
     Şu Sıra Yok :(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    BEN DE GV 250 KULLANIYORUM BAŞTA ORTAMLARINA GİRDİM BU ADAMLARIN
    NASI KÜÇÜK GÖRÜYOLAR BENİ Bİ GÖRSEN...
    ÇOK EZİK KALDIM ARALARINDA. HATTA BENİ KENARI ÇEKTİ BİRİ "USTA SEN GELME İSTERSEN BİR DAHA DEDİ". ÇOK ALINMIŞTIM AĞLADIM HATTA SİNİRDEN. BAŞKA MOTORA SAHİBİZ DİYE
    DALGA KONUSU YAPTILAR BENİ. SEN SAT ONU REGAL AL ELİNDE KALACAK FALAN BAYA ÜSTÜME GELDİLER.
    SONRA Bİ UYANDIM SABAH OLMUŞ TER İÇİNDEYİM...

YANİ SÖZÜN ÖZÜ SEN NE SÖYLERSEN SÖYLE BU ORTAM DERYA GİBİDİR HERŞEYİ KABUL EDER..
    REGALSİZ VE YA DEĞİL, SEN GEL VEDAT USTA NE OLURSAN OL GEL
    CANIM SIKILDI NE GEYİK ÇEVİRDİM YA
    İlk Göz Ağrım
    Keeway Superlight 150

İkinci Demir Atım
    Hyosung GV250

Şu An Yok :(

TEL; 0536 317 60 57

Just Ride....!!!

eralp_goksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eralp Göksu
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250E-9B 2011
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    BEN DE GV 250 KULLANIYORUM BAŞTA ORTAMLARINA GİRDİM BU ADAMLARIN
    NASI KÜÇÜK GÖRÜYOLAR BENİ Bİ GÖRSEN...
    ÇOK EZİK KALDIM ARALARINDA. HATTA BENİ KENARI ÇEKTİ BİRİ "USTA SEN GELME İSTERSEN BİR DAHA DEDİ". ÇOK ALINMIŞTIM AĞLADIM HATTA SİNİRDEN. BAŞKA MOTORA SAHİBİZ DİYE
    DALGA KONUSU YAPTILAR BENİ. SEN SAT ONU REGAL AL ELİNDE KALACAK FALAN BAYA ÜSTÜME GELDİLER.
    SONRA Bİ UYANDIM SABAH OLMUŞ TER İÇİNDEYİM...

YANİ SÖZÜN ÖZÜ SEN NE SÖYLERSEN SÖYLE BU ORTAM DERYA GİBİDİR HERŞEYİ KABUL EDER..
    REGALSİZ VE YA DEĞİL, SEN GEL VEDAT USTA NE OLURSAN OL GEL
    CANIM SIKILDI NE GEYİK ÇEVİRDİM YA
    Naptın sen ya

Sayfa 3 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)