Görüntü olarak çok iyi bir estetik kazandırdığı kesin. Ses de dediğin gibiyse, ben de talip olabilirim bunlardan birine. fiyatları ve montajı nasıl acaba... :|
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Görüntü olarak çok iyi bir estetik kazandırdığı kesin. Ses de dediğin gibiyse, ben de talip olabilirim bunlardan birine. fiyatları ve montajı nasıl acaba... :|
"CaRPe DieM"
Daytona 350
İstanbul
A Rh (+)bencede öyle ama ali ustanın dediği gibi mi bilmiyorum emin olmadığım için yazdım birde benzin yakması artar benimki zaten çok yakıyor,motomania montaj dahil 140 lira dedi bana
Daytona 350
İstanbul
A Rh (+)orası kazık ve ölü yiyici zaten bunu bilmiyen yoktur heralde hehe
Daytona 350
İstanbul
A Rh (+)dostum parası dert değil ali ustanın dedikleri önemli
V strom
istanbul
0 Rh (+)
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Ağa yakıt artışını çooook iyimser vermişsin kardeşim yaaa.
Açik hava filtresini denedim performans artışı hissedilir derece artıyor ses desen harika fakat yakıt sarfiyatını da çok hissediliyor inan:?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Uygulamadan önce 20 tl lik benzinle 120-125 km yapıyordum.Uyguladıktan sonra 84 km de tık benzin bitti gerisini sen düşün artık.
Not:Hava filtresini takmakla kalmıyor olay.Karbürator ayarlarınıda ayarlamak lazım.Hava ayarını ne kadar kısarsanız kısın eskisi gibi olmuyor yakıt artışı kaçınılmaz ben hava filtresi içine sığacak kadar olan modelden denedim geri dönüşüm için.Hava filtresi kutusuna zarar verici uygulamalardan kaçınmanızı tavsiye ederim eskiye dönüş yapabilmeniz için.
İyi sürüşler![]()
V strom
istanbul
0 Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)