Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Troy77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İLKE
    Elektrik teknikeri
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Regal Raptor vs Asya Motor...

Uzun zamandır forumunuza üyeyim... İş yoğunluğu yüzünden motorda alamadım malesef...

Arkadaşlar istanbuldaki motosiklet fuarından sonra fiyat ve kalite konusunda bazı çekingelerim olmaya başladı.

Regal ve asya aynı motoru getiriyor ama aralarındaki fiyat farkı dağlar kadar..

Size sorum dostlar 2 markanın getirdiği motorların arasında kalite farkı varmı..?

Bana yardımcı olursanız sevinirim..
    Babam saolsun motor alışkanlığını bizede bulaştırdı..

turq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim a
    serbest
     RR 250E-9
     BURSA
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    Hoşgeldin

Aynı model olmasına rağmen farklı kalitede parçalar kullanıldığını duyarız hep. Fakat yetkili bir ağızdan doğrulanmadı henüz. Asya alıp çok sorun yaşayanları baz alırsak teori doğrudur.
    SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    regalle asya arasında önemli bir farkta asyada balansör olmaması

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Ben 2007 den bu yana çin malı motosikletler kullanıyorum.Bu güne kadar şunu anlamış bulunuyorum.Aslında hata ürünün üreticisinde değil satın alan firmada yani bizim insanımızda.Bir süre sonra yüksek kar marjı elde etmek gözlerini o kadar kör ediyor ki neredeyse üreticiye kumdan motosiklet üret der hale geliyorlar.

Benim Motosikletcim'den satın aldığım 2011 model Daytona 350, dükkanın bir köşesine atılmış,toz içinde kirlenmiş bir halde duruyordu diğer yanda vitrinde ışıldayan Daytonalar dururken bunu merak edip sordum bu neden bu halde diye, yetkili bu Türkiye'ye gelen ilk numune bunu fuarda teşhir ürünü olarak kullandık Biraz kullanıldı da ondan demişti kilometre göstergesine baktım 00002 yi gösteriyordu.Fakat Çİn'den gelen ilk ürünlerin iyi olduğunu bildiğimden bu motoru almaya karar verdim satıcı önce şaşırdı ama durumu söyleyince hak verdi yıkatıp parlattım,motorumu aldım ve aldığım günden bu yana da memnunum herhangi ciddi bir sıkıntı vermedi şu güne kadar .

Sözün özü arkadaşlar .Bu motosikletler ülkemize ister Regal Raptor adı altında ister Asya adı alatında gelsin,her gelen parti mal bu yüksek kar marjı elde etmenin kurbanı olup daha da kalitesizleşiyor kim ne derse desin.Benim düşüncem budur.

İyi sürüşler....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)