Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    RidersOnTheStorm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğukan
    solutions center management
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    0 250 daytona beyaz şu anda varmı istanbulda motomaniada yada diğerlerinde bilginiz varmı yada 2013 modeller nezaman gelecek içinde bu 250 daytonalardan olacakmı? servislere uğrayan arkadaşlar varsa bi bilgileri varmı bu konuda
    ve en önemlisi fiyat ne çekecekler?

Doğukan
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı RidersOnTheStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    0 250 daytona beyaz şu anda varmı istanbulda motomaniada yada diğerlerinde bilginiz varmı yada 2013 modeller nezaman gelecek içinde bu 250 daytonalardan olacakmı? servislere uğrayan arkadaşlar varsa bi bilgileri varmı bu konuda
    ve en önemlisi fiyat ne çekecekler?
    Özür dilerim hortlatmış gibi olacak ama merak ediyorum bu konuyu bilginiz varmı?
    2012 modeller 2011 in mayıs ayında cıkmış piyasaya yanılmıyosam fakat şuanda 2012 eylül ayındayız ama 2013 model diye birşey göremedim ben hiçbiryerde bir bilgisi olan varmı bu konu ile ilgili ? :?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Doğukan :D
    mayıs ayında bir sonraki yılın modelleri olmaz yeni gelecek yılın modelleri 10 - 11inci ayda gelir
    örnegin 2011 model olup trafiğe 2012 yılında çıkıyor ve bazıları buna 2012 model diyor ama değil makina 2011 modeldir makina türkiyeye 10 veya 11 inci ayda gelmişsse evraklarında o makina resmi olarak 2012 model yazar

Doğukan
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Doğukan :D
    mayıs ayında bir sonraki yılın modelleri olmaz yeni gelecek yılın modelleri 10 - 11inci ayda gelir
    örnegin 2011 model olup trafiğe 2012 yılında çıkıyor ve bazıları buna 2012 model diyor ama değil makina 2011 modeldir makina türkiyeye 10 veya 11 inci ayda gelmişsse evraklarında o makina resmi olarak 2012 model yazar
    Teşekkür ederim Celil abi fakat sahibinden com a baktığmda orada motomania olsun motorsikletcim olsun 2012 model araçların bazılarının ilan tarihleri 2011 mayıs görünüyor bu kafamı karıştırdı benim o yüzden bilgi almak istemiştim

örnek olarak
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...45670664/detay şimdi ilan tarihinde 2011 mart yazıyor model kasa 2012 diyor.:?: Abi senin söylediğin şey trafiğe 2012 de cıkarsa yada 10. 11. aylarda geldiyse evraklarda 2012 yazar burası tamam ama bu ilan taaa 2011 3. ayında atılmış ve 2012 model.:?: bu yüzden kafam karıştı.:?

ek olarak buda normal bir insanın yaş muhabbeti gibiyse yani 2012 yılındayız şu anda fakat 2013 yılını tamamlamak için gün dolduruyoruz 31 aralıkta 2013. yıl tamamlanmış olacak yani söylediğimiz şey (2012) doldurduğumuz yıl oluyor asılnda şuanda 2013. yılı yaşıyoruz. bu araç yıl hesabıda böylemi yapılıyor böyleyse sorun başka oluyor oda ayrı ya ilanda bir sorun var yada başka bişeyde.
    Konu RidersOnTheStorm tarafından (16.September.2012 Saat 21:30 ) değiştirilmiştir.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı RidersOnTheStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim Celil abi fakat sahibinden com a baktığmda orada motomania olsun motorsikletcim olsun 2012 model araçların bazılarının ilan tarihleri 2011 mayıs görünüyor bu kafamı karıştırdı benim o yüzden bilgi almak istemiştim

örnek olarak
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...45670664/detay şimdi ilan tarihinde 2011 mart yazıyor model kasa 2012 diyor.:?: Abi senin söylediğin şey trafiğe 2012 de cıkarsa yada 10. 11. aylarda geldiyse evraklarda 2012 yazar burası tamam ama bu ilan taaa 2011 3. ayında atılmış ve 2012 model.:?: bu yüzden kafam karıştı.:?

ek olarak buda normal bir insanın yaş muhabbeti gibiyse yani 2012 yılındayız şu anda fakat 2013 yılını tamamlamak için gün dolduruyoruz 31 aralıkta 2013. yıl tamamlanmış olacak yani söylediğimiz şey (2012) doldurduğumuz yıl oluyor asılnda şuanda 2013. yılı yaşıyoruz. bu araç yıl hesabıda böylemi yapılıyor böyleyse sorun başka oluyor oda ayrı ya ilanda bir sorun var yada başka bişeyde.
    ilan tarihlerine takılma ilanı bir kere açıp sonra üzerindeki bilğileri güncelleyerek devam ediyorlar ama ilan açılış tarihi eskide kalıyor
    model hesabı yaş hesabı gibi değil motorun üretim modeli resmi üretim kayıtlarına ne kaydelirse modeli odur üretim tarihi arabalardada aynıdır 10-11 aydan itibaren resmi olarak girecegimiz yeni senenin modeli olarak kaydedilir ve bir sonraki senenin aynı ayına kadar aynı model olarak çıkar

Doğukan
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilan tarihlerine takılma ilanı bir kere açıp sonra üzerindeki bilğileri güncelleyerek devam ediyorlar ama ilan açılış tarihi eskide kalıyor
    model hesabı yaş hesabı gibi değil motorun üretim modeli resmi üretim kayıtlarına ne kaydelirse modeli odur üretim tarihi arabalardada aynıdır 10-11 aydan itibaren resmi olarak girecegimiz yeni senenin modeli olarak kaydedilir ve bir sonraki senenin aynı ayına kadar aynı model olarak çıkar
    Çok teşekkür ederim Celil Abi kafam karışmıştı bayağı aydınlandım

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)