Delik rr 250e-9 radyatörü su ekleyerek ne kadar idare eder? ne gibi sorunlar çıkabilir hararet yapmadığı ve donmadığı sürece çeşme suyu ekleyerek motorun kendisine bi zararı olurmu?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Hyosung GV250
Bursa
0 Rh (+)Delik rr 250e-9 radyatörü su ekleyerek ne kadar idare eder? ne gibi sorunlar çıkabilir hararet yapmadığı ve donmadığı sürece çeşme suyu ekleyerek motorun kendisine bi zararı olurmu?
DD250E-10
bursa
B Rh (+)çeşme suyu kireçlenme ws yapabilir ilerliyen sürecte radyatörü onarmalı ve antifirizke kullanmalısın bence bu şekilde motoruna zarar verirsin kullanma
Hyosung GV250
Bursa
0 Rh (+)radyatöre zarar vermesinden bahsetmiyorum motorun başka bir aksamına zarar verirmi diye soruyorum? radyatörü değiştiricem büyük ihtimalle bi süre sonra çünkü
RR 250 E10
Ankara
A Rh (+)sadece antifiriz kullanmalısın.aksi takdirde kireçlenme nedeniyle tıkanma olabilir. aynı zamanda antifiriz ile kolay ısınır kolay soğur , hararet riski azalır. bu motorlarda, radyatörde çeşme suyu kavramı yok. ilk etapta sık hararetle motor ömrünü yersin...sadece antifiriz. Ayrıca çeşme suyu sadece radyatör kanallarında degil, motor içi su kanallarında da kireçlenme yaparak motorun ısısının sıvıya geçmesini engellediğinden beklenmeyen şekilde hararet yaptırır, uzun yolda şişer.![]()
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Cem radyatör tamir sıvısı denedin mi?
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)merhaba cem
radyotörü susuz bırakmazsan kısa süre idare edebilirsin ama dikkatli olman lazım delik büyür motor susuz kalısa motor conta yakar bu büyük masraf demektir
çeşme suyu radyatör ve motorun blogundaki su kanallarında zamanla kireçlenmeye neden olur fakat kısa bir zamandan bahsediyorsan idare edebilirsin + çeşme suyunu ocakta kaynat soğut öyle koy kireçi önler![]()
GV 250
istanbul
A Rh (+)Selam. Radyatörün delik kısmına ulaşabiliyorsan sakız yapıştır. o seni bi süre idare eder.
Hyosung GV250
Bursa
0 Rh (+)Cvplar icin sagolun arkadaslar.benim radyator degil zaten cok sukur benimki canavar gibihatta bi kac ekleme yaptim bi ara resimleri koyarim.ev arkadasimin motoru tamir ettiricek yada yenisini taktiricak ama maddi problemlerden oturu bi sure kisa bi sure bole idare edicek.celil abi saol kaynatip sogutup koymq isi mantikli kirec icin.bu arada sakiz olayi benimde aklima geldi
malesef pek ulasilcak bi yerde degil.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)