gaz sabitleyici uzun yol için kullanışlı.. nasıl takılır çıkartılır bilmiyorum usta çok basit bir şekilde çıkartabilir
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
-
Ankara
A Rh (+)gaz sabitleyici uzun yol için kullanışlı.. nasıl takılır çıkartılır bilmiyorum usta çok basit bir şekilde çıkartabilir
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
Regal Raptor DD 250E-9
Denizli
0 Rh (+)
YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhana Samim
sağ gaz kolunun yanındaki düğmelerin oldugu nikalaj yer ( sağ kütük) gidona vida ile değil plastik tırnakla sabitleniyor tırnak kırılınca yerinde oynar servis komple değiştiriyor fakat alttan vidalarını süküp gidona basan yerlere araya şamyel kes sıkıştır vidala oynamaz
gaz kolunun takılması durumuda tahminimce gaz tellerinin karbiratöre girdiği yerde gergi yayı var onu sökmüş olabilir onun dışına müdahale edebilecek bir yer yok![]()
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)millet harbi ölüm makinesi yapıyor ne manyaklar var ya bizde aynı yolu kullanıyoruz bunlarla. Sen en iyisi bilen bi adama götür orjinale çevirsin. çok büyük kazaya sebebiyet verir sonra çok üzülürsün.
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)benim motorda öyle ama 9'larda öyle mi bilmiyorum. Gaz koluna bağlı iki tel var biri germe biri boşaltma. Yani senin söylediğin gibi, geri çekmeye yarıyor. Gaz teli ve geri çekme teli. Celil abinin söylediği; gidondaki gaz tarafı kütüğünü açıp gaz elciğindeki geri çekme teli yerinde duruyor mu onu bir kontrol et. Elcikten kopmuş olabilir.. Ya da kütüğün içinde bi kırılma falan olmuştur, geri çekme teli oraya takılıyor olabilir. Aç sen o kütüğü aç :mrgreen:
"CaRPe DieM"

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)satan adam ben özellikle yaptım demiş sıkışma olacagını sanmıyorum ama kontrol etmekte fayda var
cihan RR makinaların hepsinde iki tel var dediğin gibi biri gaz verme diğeri geri çekme teli ama aklınızda bulunsun yolda falan kalırsanız çekme teli olmasada makina normal çalışıyor sadece arada sırada rolantide yüksek kalma sorunu yapabiliyor yani teli tam bırakamıyor![]()
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Çekme gaz teli komple iptal edilmiş olabilir. Bu durumda gazı açtığında ters yönde çekme olmayacağından elciği ters yöne itmediğin sürece gazı kapatmaz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)