s.a ehliyetimi elime almama az kaldı. motor olarak regal raptor 250e d yi düşünüyorum tip olarak ve rahatlık olarak çok hoşuma gidiyor çok profesionel değilim ama size sormak istediğim önemli şeyler var
1- regal raptor kaliteli değil diye soyleyen çok kişi var 1-2 tane motor tamircisine sordum uzakdur çin malı dedi. 2-3 ay kullanır atarsın bi kenara 3.500-4.000 lira para bağlama sakın git honda ybr 150 al keyfine bak dedi. Bu konudaki görüşlerinizi alabilirmiyim bu motor gerçekten çok sık arıza veriyormu sürekli sorun çıkartıyormu?
2- 250e-9 serisi motor 2. el alırken nelere dikkat etmem gerekir.(km,teker,motor çalışırken titremesi, model....) uzman olan si,zsinizmax. kaç kilometrede olmalı alacağım motor uzun süre binmek istiyorum.
3-mersinde ikamet etmekteyim istanbuldan yada izmirden bir motor bulursam nasıl getireceğim çok profesiyonel olmadığımı söylemiştim. aslında getirebilirim gibi geliyor ama hiçbirşey dışardan görüldüğü kadar kolay değil pişman olmak istemiyorum. (Benim aklıma şu geliyor motorunu satan adam dürüst adam herşeyini söyler yazar satıcı ile konusup motoruna güveniyorsa ve herşey soylediği gibi ise kendisinin gelmesini istiyeceğim. gelirkenki yakıt ve yol parasınıda karşılayacağım. fakat söylediği sorunlardan 1 krşluk masraf olsa almaktan vazgeçeceğim.) benim aklıma bu geldi bunun haricinde nasıl yapabilirim..
4- boyum 171 kilom 55 çok iri yarı değilim ama arabada da hep ağır ve yüksek motor hoşuma gider torku hissetmek hoşuma gidiyor fakat hız meraklısı değilim bu motor sizce bana uygunmudur?
5- ve son olarakyakıtı nedir. km de ne kadar yakmakta yada 1 depo ile kaç km gitmekte ve depo nekadara doluyor.
arkadaşlar abiler... görüşleriniz benim için çok önemli. sonuçta canımı taşıcak bir alet alacağım. almışken güzel birşey almak istiyorum.motoru alırken baya sıkışacağım ort. 300 liralık bir masraf bile motorun 1-2 ay yatması gerekebilir. asgari ücretle çalışıyorum sonuçta:D yanı yazılan her cevap benim için çok değerli. Şimdiden teşekkürler...![]()

yok
mersin
A Rh (+)
max. kaç kilometrede olmalı alacağım motor uzun süre binmek istiyorum.