160' ta benden. gelen herkese teşekkür. gelicem diyipte gelmeyenlerede yüzyüzeykene teşekkür edecem :D
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
GV 250
istanbul
A Rh (+)160' ta benden. gelen herkese teşekkür. gelicem diyipte gelmeyenlerede yüzyüzeykene teşekkür edecem :D
Spyder DD 250 E 10 - 2012
İSTANBUL
A Rh (+)katılan herkese çok teşekkürler, bu benim forum sitesi kanalı ile katıldığım ilk organizasyondu, ama Celil Abi gibi izci, Görkem gibi toplayıcı olduktan sonra "Route 66" e gitseniz gelirim artık ;-)))
* Tüm arkadaşlara teşekkürler, görüşmek üzere...
DD250E9
İstanbul
A Rh (+)Bu gün için emeği geçen herkese ben de tek tek teşekkür ederim.İlk deneyimdi ama sorunsuz atlattık çok şükür.Celil abi şaka maka bugün bende 205 km falan yapmışım.![]()
YOK
İSTANBUL
A Rh (+)Herkesin yüreğine sağlık çok güzel bir gündü herkese teşekkürler. Bu arada Cevdet eve geldiğimde hala bok kokusu üzerimdeydi öyle bir sinmişki kokusu meretinEve gelir gelmez duşa attım kendimi
![]()
GV 250
istanbul
A Rh (+)Celil abi ve Görkem'e de fotoğraflar ve videolar için teşekkürü bir borç biliriz.
V strom
istanbul
0 Rh (+)güzel güzel gezmişsiniz geçnler afferim
maden ateşlilisin bu kadar ,malum bende uzak kaldım
o zaman haftaya cızbızlı ballıkayalara gidelim

Regal Raptor DD250E-9B 2011
İzmir
AB Rh (+)Cok guzel gezmıssınız dostlar. Keske kahvaltıdan sonra da kalabılseydım. Aklım ve gonlum hep sızınleydı.![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Vayy vayy vayy çantaya bak... :mrgreen:
Ne renkli gezi olmuş öyle parıl parıl parlaayo
Celil abi o kask nerede duruyor öyle, motorculukta çığır açmışsın![]()
"CaRPe DieM"
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Birdaha kolay kolay bulup da geçemeyecegimiz cok guzel yollarda guzel bir surus yaptık.Herkesin muhabbeti samimiyeti on numaraydı.Andac aramıza yeniden hosgeldin.Haftaya ve bundan sobraki bulusmalara da beklıyoruz.![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)