Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 86 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı Daytona350 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bend de de aynı sorun var. 1. vitezden 2. viteze alınca her 5 denemede 3 boşa alıyor. Tekrar 2. viteze hatta garanti olsun diye 3. viteze alıyorum.

Aynı sorun kaç kişide olduğuna bakmak lazım. Motor Daytona 350 , 2011 model
    Ahanda.....

Aynı sorun bende de var ağzımda tüy bitti söylemekten bir yoğunluktur gidiyor ne yoğunlukmuş anasını satayım.

Geçen hafta sonu bakım için şöyle bir uğrayayım dedim "motoru bırakman lazım,çok yoğunuz"dediler içerde de çalışan sadece 1 tane kalfa tarzı biri vardı.Birde en az 120 tl fiyat çekti."İlk iki bakımı 60-80 tl arası arası fiyat verdim(30-35 tl ye yağ değiştiren yerler varken bu fiyat bile çok fazla) altı üstü bir yağ değişecek siz ne yapıyorsunuz" dedim.Adam tınlamıyor işine gelirse edaları.
    Ayrıca bir bakım için de motoru bırakırsak vay halimize.
    Zaten garanti süresinin dolmasına az kaldı .Bu son bakımım olacak bir daha regal servisi mi tövbeler olsun.Helalinden hakkı ile iş yapan ve fiyat veren bir çok yer var. Regal servislerine sadece parça almak için gitmek lazım. :evil:

Bende dahil aynı sorundan 3 kişi muzdarip birlikte hareket edersek daha etkili oluruz diye düşünüyorum.Gelecek hafta sonu buluşup gidersek servisin dikkatini çekebiliriz.

İyi sürüşler.

hopperakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Akın B. Kayışoğlu
    Arkeolog
     RR Daytona 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahanda.....

Aynı sorun bende de var ağzımda tüy bitti söylemekten bir yoğunluktur gidiyor ne yoğunlukmuş anasını satayım.

Geçen hafta sonu bakım için şöyle bir uğrayayım dedim "motoru bırakman lazım,çok yoğunuz"dediler içerde de çalışan sadece 1 tane kalfa tarzı biri vardı.Birde en az 120 tl fiyat çekti."İlk iki bakımı 60-80 tl arası arası fiyat verdim(30-35 tl ye yağ değiştiren yerler varken bu fiyat bile çok fazla) altı üstü bir yağ değişecek siz ne yapıyorsunuz" dedim.Adam tınlamıyor işine gelirse edaları.
    Ayrıca bir bakım için de motoru bırakırsak vay halimize.
    Zaten garanti süresinin dolmasına az kaldı .Bu son bakımım olacak bir daha regal servisi mi tövbeler olsun.Helalinden hakkı ile iş yapan ve fiyat veren bir çok yer var. Regal servislerine sadece parça almak için gitmek lazım. :evil:

Bende dahil aynı sorundan 3 kişi muzdarip birlikte hareket edersek daha etkili oluruz diye düşünüyorum.Gelecek hafta sonu buluşup gidersek servisin dikkatini çekebiliriz.

İyi sürüşler.
    Haftaya da motor serviste yatacağı için, şusu var busu var diye ilk haber verdiklerinde burdan paylaşırım, aynı sorunu yaşayan kişilerin ortak hareket etmesi fayda sağlayabilir vallahi, normal servisleri bilmiyorum ama aman aman kimse bunların eline düşmesin, koca servis içeride 2 kişi var, işte biri izindeymiş diğer birinin cenazesi varmış çok yoğunlarmış falan filan
    Ancak herşeyi kaybettikten sonra herşeyi yapmakta özgür oluruz .

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Yazın şikayetvar.com'a ve diğer sitelere müşterileri düşüşe geçsin o zaman göreyim onları ben. Tok satıcıyla iş yapılmaz zaten.

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)