Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 50 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Geçmiş olsun arkadaşlar, Allah' tan kimsede bir şey yok. Bende buraya yazmadım ama geçen Barbaros Bulvarı' nda ATV' nin önünden dönmek için kırmızı ışığa yanaşırken amcanın biri gelip arkadan dokundu, bende çok ufak bir hızda hareket halinde olduğum için motorun devrilmesine yetti. Ben yuvarlandıktan sonra yerdeykende yanımdan araba geçti. O korkuttu valla ne yalan söyliyeyim, 10 cm daha sağa devrilmiş olsam ezerdi adam beni Allah korusun.

Ramazan ayı olduğu için sinirlerimize daha fazla hakim olmalıyız diye düşünerek sorunsuz bir şekilde olayı atlatmaya çalışırken adam korkulu bir şekilde inip sen nasıl geçiyorsun buraya, içkilimisin diyince biraz kontrolü kaybettim Biraz sesim yükselince o da toparladı özür diledi sağolsun, sinirler yatıştı

Çok şükür bende de motordada hiç bir şey yok. Olay çok ufak bir hızda olduğu için çok şükür çizik bile olmadı ikimizde de ama bana bir korku yerleşti. Önceden arabanın bana vuracağını çok aklıma getirmiyordum ve dolayısıyla daha cesur kullanıyordum ama şimdi arkama bir araba yanaşınca git falan diye el işareti yapıyorum :mrgreen: Cesaretimi kırdılar anlayacağınız

Dediğiniz gibi topluca bir hamam fikri fena gelmedi bana :mrgreen: Allah daha beterlerinden bizi korusun.
    Konu Emre tarafından (14.September.2012 Saat 10:29 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)