Bayrak Direği yaptırmak için dün sanayide bir kaç yere sordum ama 70tl gibi bi fiyat verdiler en düşük. Daha makul yaptırabileceğim tanıdığı olan varmıdır acaba?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Spider'12
Eskişehir
0 Rh (+)Bayrak Direği yaptırmak için dün sanayide bir kaç yere sordum ama 70tl gibi bi fiyat verdiler en düşük. Daha makul yaptırabileceğim tanıdığı olan varmıdır acaba?
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Güzel konu.. eğer örnek şekil felan varsa soruşturalım en uygun yeri araştırırız.
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
Spider'12
Eskişehir
0 Rh (+)Yahu bu arka oturagın yanında iki tane civata var ya. oraya göre paralel bi kama kesecek deliklerini delecek. o kamayı oraya civatalatacagım. kamaya da dik bi şekilde ufak ortası delik kare bi parça kaynatılacak. O karenin ortası delik olacak. bayrak direği de oraya somun ile tutturalacak
DD250 E-10
KOCAELİ
0 Rh (+)oto aksesuarcılarına bir uğra derim ben oradan bulmuştum hatta elindeki son iki adetide istanbula buradan tanıştığım arkadaşlara göndermiştim. ben bi bak derim .gayet te iyi hani şu askeri araçlardaki flama direklerinden
41 PD 989
0 (+)
Şu Sıra Yok :(
İstanbul
A Rh (-)ARKADAŞLAR BAŞKA BİR SAYFADA, KENDİ MOTORUNA BAYRAK DİREĞİ YAPMIŞ BİRİNİN İLETİSİNDEN ÖRNEK GÖSTERİYORUM...
MOTORCU KARDEŞİMİZ KOÇTAŞA GİTMİŞ VE BİR ÇOK EBATTAKİ KROM ÇUBUKLARDAN 60 CM OLANI ALMIŞ...SONRA BİR BİSİKLETÇİYE GİDİP, TELMAŞA BİR BAYRAK DİREĞİ ALMIŞ...ONUN ALTINDAKİ MONTE YERİNİ SÖKÜP, BORUNUN İÇİNE ÇAKMIŞ...ONU DA SİSSYBAR A MONTE ETMİŞ....AŞAĞIDA RESİMLİ ÖRNEKLERİ MEVCUT...
BİSİKLETÇİDEN ALINAN BAĞLANTI APARATI...
.................................................. .................................................. .....
MOBİLYA AKSESUARCILARINDAN ÇEKMECE TOPUZU (KOÇTAŞTA FALAN MEVCUT)
.................................................. .................................................. .....
HIRDAVATÇIDAN (NALBURİYE) MUSLUK CONTASI
.................................................. .................................................. ......
KROM ÇUBUK, MUTFAK AKSESUARLARI BÖLÜMÜNDEN (KOÇTAŞ vs.)
SON HALİ (ÜST KISIM)
.................................................. .................................................. ........
SON HALİ (ALT KISIM)
.................................................. .................................................. ........
UMARIM BİR FAYDASI OLUR....
KOLAY GELSİN![]()
Konu ibanez_one tarafından (17.September.2012 Saat 03:03 ) değiştirilmiştir.
İlk Göz Ağrım
Keeway Superlight 150
İkinci Demir Atım
Hyosung GV250
Şu An Yok :(
TEL; 0536 317 60 57
Just Ride....!!!
Spider'12
Eskişehir
0 Rh (+)Yarın birde böyle bakayım bakalım..
Spider'12
Eskişehir
0 Rh (+)
Spider'12
Eskişehir
0 Rh (+)Teşekkürler :D

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)güle güle kullan bundan farklı sisibarda yapılabilir![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)