Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 33 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    geçmiş olsun arkadaşım
    öncelikle hangi ustaya gösterdin ve neye istinadan o fiyatı çıkardı sana
    sesin gelmesi çok çeşitli sorunların göstergesidir çünkü
    fiyatta dişli seti ve işçilik olarak katmerli olarak düşünmüş ustan
    sorun dişli pullarının küçük olmasıda olabilir ,yeterince yağ püsrkürmediğinden olabilir vs.vs

belki kullanıcı hatası belki garanti kapsamında
    ama emre ltd ye gidersen %90 kullanıcı hatası denilecektir
    benim sana tavsiyem ise
    beşiktaşta ali demirtaş a gitmen ve durumu anlat ,anlaş garantiye sokabilirim derse
    sadece işçilik ücretiyle sıyırabilirsin,işçiliğin de ne kadar tutacağını da ilk başta anlaş

dikkat :öncelikle ali den sorunun ne olduğunu bulmasını iste sonrasında üstte yazdıklarımı uygula
    tekrardan geçmiş olsun

Cgman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emir Şafak
    Cg Artist/İç mimar
     Daytona 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Exclamation

Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun arkadaşım
    öncelikle hangi ustaya gösterdin ve neye istinadan o fiyatı çıkardı sana
    sesin gelmesi çok çeşitli sorunların göstergesidir çünkü
    fiyatta dişli seti ve işçilik olarak katmerli olarak düşünmüş ustan
    sorun dişli pullarının küçük olmasıda olabilir ,yeterince yağ püsrkürmediğinden olabilir vs.vs

belki kullanıcı hatası belki garanti kapsamında
    ama emre ltd ye gidersen %90 kullanıcı hatası denilecektir
    benim sana tavsiyem ise
    beşiktaşta ali demirtaş a gitmen ve durumu anlat ,anlaş garantiye sokabilirim derse
    sadece işçilik ücretiyle sıyırabilirsin,işçiliğin de ne kadar tutacağını da ilk başta anlaş

dikkat :öncelikle ali den sorunun ne olduğunu bulmasını iste sonrasında üstte yazdıklarımı uygula
    tekrardan geçmiş olsun
    dostum okuyunca gülmeden duramadım neden dersen bana bu fiyatı ve yaklaşımı ali usta yaptı zaten onun dışında başka ustaya gitmiyorum ama bu fiatı vermesi beni düşündürdü ve ondan uzaklaştırdı şaşırdım çünkü garantiden falan hiç bahsetmedi herkes birbirini yolmaderdine düşmüş bizim milletde buna alışmış ne izin veriyor ben kullaanıcı hatasını kabul etmiyorum 2 senedir mtoor kullanıyorum bu 2. motorum daha bugüne kadar böyle bir şey yaşamadım daha motoru alalı şurda 6-7 ay oldu şaka gibi ciddden artı bütün bakımları zamanın da yapıldı ben kabul emtiyorum tüketici hakları diye bir şey var gerekirse aihme'ne kadar giderim bu işin peşini bırakmıycağım onlara da papuç yedirmem !

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı Cgman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum okuyunca gülmeden duramadım neden dersen bana bu fiyatı ve yaklaşımı ali usta yaptı zaten onun dışında başka ustaya gitmiyorum ama bu fiatı vermesi beni düşündürdü ve ondan uzaklaştırdı şaşırdım çünkü garantiden falan hiç bahsetmedi herkes birbirini yolmaderdine düşmüş bizim milletde buna alışmış ne izin veriyor ben kullaanıcı hatasını kabul etmiyorum 2 senedir mtoor kullanıyorum bu 2. motorum daha bugüne kadar böyle bir şey yaşamadım daha motoru alalı şurda 6-7 ay oldu şaka gibi ciddden artı bütün bakımları zamanın da yapıldı ben kabul emtiyorum tüketici hakları diye bir şey var gerekirse aihme'ne kadar giderim bu işin peşini bırakmıycağım onlara da papuç yedirmem !
    Benimde 2.vitesten boşa atma sorunu var dişli pulları değişecek fakat 1 sene olacak neredeyse.Ha bu gün ha yarın diyerek atlatıyorlar .Garanti süresinin dolmasına da az bir zaman kaldı .Hafta sonu Cumartesi günü müsaitsen Sefaköy Motorland'a gidelim .Bu sefer fena cırlayacağım.Buna rağmen problemi çözmezlerse hiç birşey demeden soluğu tüketici hakem heyetinde alacağım.

Emir Şafak
    Cg Artist/İç mimar
     Daytona 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Exclamation

Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde 2.vitesten boşa atma sorunu var dişli pulları değişecek fakat 1 sene olacak neredeyse.Ha bu gün ha yarın diyerek atlatıyorlar .Garanti süresinin dolmasına da az bir zaman kaldı .Hafta sonu Cumartesi günü müsaitsen Sefaköy Motorland'a gidelim .Bu sefer fena cırlayacağım.Buna rağmen problemi çözmezlerse hiç birşey demeden soluğu tüketici hakem heyetinde alacağım.
    Anladım tabi gideriz hatta iyi olur dediğim gibi 7 ay oldu böyle bir sorun oldu 5 kuruş para vermem sana da yaptıkları çok ayıp beraberiz gideriz bende alıcğaım çünkü bir sonuç çıkmassa kimse kusura bakmasın ama Regal Raptor kadar boktan bir motor ve servis desteği sunan bir yer daha görmedim bir daha tövbe almam aldırtmamda işte bu kadar!

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,791
    Beğenilmiş
    7,001
    Arkadaşlar az önce emre ltd. nin kendi ana servisi olan motorland la servis yöneticisi aktan bey le görüştüm
    şanzumandan sıkıntısı olan arkadaşlar gelsin makinalara bakalım garantiden yapılması gerekenler garantiden yapılır sorun olmaz dedi bilğilerinize
    Konu CELİL tarafından (19.Eylül.2012 Saat 17:56 ) değiştirilmiştir.

Emir Şafak
    Cg Artist/İç mimar
     Daytona 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Exclamation

Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar az önce emre ltd. nin kendi ana servisi olan motorlant la servis yöneticisi aktan bey le görüştüm
    şanzumandan sıkıntısı olan arkadaşlar gelsin makinalara bakalım garantiden yapılması gerekenler garantiden yapılır sorun olmaz dedi bilğilerinize
    Bu çok güzel bir gelişme umarım dedikleri gibi olur buna çok sevindim

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Motoru bu forumda değil, başka yerlerde bu kadar kötülersen belki amacına ulaşırsın. burada gücü bu kadarına yeten ve motorunu seven inanlar var.

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

Emir Şafak
    Cg Artist/İç mimar
     Daytona 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ozguralic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motoru bu forumda değil, başka yerlerde bu kadar kötülersen belki amacına ulaşırsın. burada gücü bu kadarına yeten ve motorunu seven inanlar var.
    kendince haklı olabilirsin sonuçta buraya girip motoru olmıyanlarda almak istiyorlar onları uyarmak ve bu yoldan geri çevirmek akıllıca olur bütün motorcu arkadaşlarım o parayı bu motora verme 2.el bir japon alalım dedi ben dinlemedim ve sonuç ortada dolayısıyla başkalarınında canı yanmasın isterim

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,791
    Beğenilmiş
    7,001
    Alıntı Cgman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kendince haklı olabilirsin sonuçta buraya girip motoru olmıyanlarda almak istiyorlar onları uyarmak ve bu yoldan geri çevirmek akıllıca olur bütün motorcu arkadaşlarım o parayı bu motora verme 2.el bir japon alalım dedi ben dinlemedim ve sonuç ortada dolayısıyla başkalarınında canı yanmasın isterim
    herkesin beklentileri farklıdır bu makinayı alırken bu makinanın çin oldugunu bu yüzden eşdeğer bir japon makinanın yarı fiyatına olduğunu kalitesinin parası kadar olacagını unutmayalım kaldiki arıza her marka makina için olası bir durumdur
    çözümü doğru yerde aramak ve doğru muhatabı bulmak gerek

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    "bütün motorcu arkadaşlarım o parayı bu motora verme 2.el bir japon alalım dedi ben dinlemedim ve sonuç ortada "

Bana da öyle demişlerdi de şimdi son pişmanlık fayda etmiyor.Elimizdeki malı iyi etmenin yollarını aramak lazım .Dişli pullarının hatalı takılması dışında genel olarak Daytona dan şikayetçi değilim ama servis maliyetleri o kadar arttı ki abarttılar artık sanki japon markalarını kullanıyoruz Japon markaları almadığımıza pişman ettiriyorlar.Ben arabamın standart yıllık bakımına 100-120 tl verirken motosiklete daha fazla vermek çok koyuyor insana.

Bu şikayetler bir yana bu marka ve forum sayesinde değerli arkadaşlıklar kurma fırsatım oldu.Bunu da inkar etmemek lazım....

Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)