Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"bütün motorcu arkadaşlarım o parayı bu motora verme 2.el bir japon alalım dedi ben dinlemedim ve sonuç ortada "

Bana da öyle demişlerdi de şimdi son pişmanlık fayda etmiyor.Elimizdeki malı iyi etmenin yollarını aramak lazım .Dişli pullarının hatalı takılması dışında genel olarak Daytona dan şikayetçi değilim ama servis maliyetleri o kadar arttı ki abarttılar artık sanki japon markalarını kullanıyoruz Japon markaları almadığımıza pişman ettiriyorlar.Ben arabamın standart yıllık bakımına 100-120 tl verirken motosiklete daha fazla vermek çok koyuyor insana.

Bu şikayetler bir yana bu marka ve forum sayesinde değerli arkadaşlıklar kurma fırsatım oldu.Bunu da inkar etmemek lazım....
aynen öyle oldu yapıcak bir şey yok,sana p mattım bilmem geldi mi numaramı yazdım cumartesi hakkında gidleim de binelim kafalarına celli arkadaşmızda sağolsun aramış olmulu bir gelişme olmuş gelsin garantiden yaparız gibi bir yaklaşım buluşalım gidelim direk o zaman sen nerde oturuyorsun ?

Tabıki illa güzel dostluklar vardır benimde olucaktır ama başımıza gelen durum farklı rr markası faklı arkadaşlık dostluk farlı