Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 33 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Cgman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emir Şafak
    Cg Artist/İç mimar
     Daytona 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "bütün motorcu arkadaşlarım o parayı bu motora verme 2.el bir japon alalım dedi ben dinlemedim ve sonuç ortada "

Bana da öyle demişlerdi de şimdi son pişmanlık fayda etmiyor.Elimizdeki malı iyi etmenin yollarını aramak lazım .Dişli pullarının hatalı takılması dışında genel olarak Daytona dan şikayetçi değilim ama servis maliyetleri o kadar arttı ki abarttılar artık sanki japon markalarını kullanıyoruz Japon markaları almadığımıza pişman ettiriyorlar.Ben arabamın standart yıllık bakımına 100-120 tl verirken motosiklete daha fazla vermek çok koyuyor insana.

Bu şikayetler bir yana bu marka ve forum sayesinde değerli arkadaşlıklar kurma fırsatım oldu.Bunu da inkar etmemek lazım....
    aynen öyle oldu yapıcak bir şey yok,sana p mattım bilmem geldi mi numaramı yazdım cumartesi hakkında gidleim de binelim kafalarına celli arkadaşmızda sağolsun aramış olmulu bir gelişme olmuş gelsin garantiden yaparız gibi bir yaklaşım buluşalım gidelim direk o zaman sen nerde oturuyorsun ?

Tabıki illa güzel dostluklar vardır benimde olucaktır ama başımıza gelen durum farklı rr markası faklı arkadaşlık dostluk farlı

hopperakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Akın B. Kayışoğlu
    Arkeolog
     RR Daytona 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar malumunuz benim motorda tam 4 aylık, 2. kez 2.vitesten atma problemiyle serviste motorlanddaydı 1 haftadır. Aradım, sorun giderilmiş fakat tam detaylı anlatamadı bayan arkadaş. Yarın bir bilgilendirme yapacaklarmış, merak ediyorum kullanıcı hatası mı diyecekler yoksa yine garantiden mi yapacaklar diye. dilerseniz ben motoru almaya gittiğimde aynı sorundan olan diğer arkadaşlar da gelsin, en azından benimki bir daha garantiden yapılmış ise (ki aksi bir söylemde, tüketici masası vs ne varsa zorlayıp yine para vermeyeceğim) beni örnek gösterip peşpeşe dizilebiliriz diğer motorlarla
    Ancak herşeyi kaybettikten sonra herşeyi yapmakta özgür oluruz .

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı hopperakin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar malumunuz benim motorda tam 4 aylık, 2. kez 2.vitesten atma problemiyle serviste motorlanddaydı 1 haftadır. Aradım, sorun giderilmiş fakat tam detaylı anlatamadı bayan arkadaş. Yarın bir bilgilendirme yapacaklarmış, merak ediyorum kullanıcı hatası mı diyecekler yoksa yine garantiden mi yapacaklar diye. dilerseniz ben motoru almaya gittiğimde aynı sorundan olan diğer arkadaşlar da gelsin, en azından benimki bir daha garantiden yapılmış ise (ki aksi bir söylemde, tüketici masası vs ne varsa zorlayıp yine para vermeyeceğim) beni örnek gösterip peşpeşe dizilebiliriz diğer motorlarla
    Seni örnek göstermemize bile gerek yok Akın daha önce aynı problemden muzdarip kişiler var ve garanti kapsamında problemleri çözüldü.

Sorunu ilk söylediğimde kullanıcı hatası demişlerdi örnekler çoğalınca durumu kabullendiler zaten.Benim problemim,şu gün getir bu gün getir veya çok yoğunuz diye diye neredeyse bir sene olacak problemi çözemedik.Bu süreçte 3 kez usta değişti hepsine aynı şeyleri anlat vs. vs. uzadı gitti.Bu hafta sonu Cumartesi günü saat 14:00 gibi Emir'le(cgman) orada olacağız Celil'de bizlerle olacak Ağa'ya da gelmesi için rica edeceğim umarım bu sefer hallolur.

Emir Şafak
    Cg Artist/İç mimar
     Daytona 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Seni örnek göstermemize bile gerek yok Akın daha önce aynı problemden muzdarip kişiler var ve garanti kapsamında problemleri çözüldü.

Sorunu ilk söylediğimde kullanıcı hatası demişlerdi örnekler çoğalınca durumu kabullendiler zaten.Benim problemim,şu gün getir bu gün getir veya çok yoğunuz diye diye neredeyse bir sene olacak problemi çözemedik.Bu süreçte 3 kez usta değişti hepsine aynı şeyleri anlat vs. vs. uzadı gitti.Bu hafta sonu Cumartesi günü saat 14:00 gibi Emir'le(cgman) orada olacağız Celil'de bizlerle olacak Ağa'ya da gelmesi için rica edeceğim umarım bu sefer hallolur.
    Evet ne kadar çok kişi gidersek bu sorun kötken çözülür ben motoru zorlıycak bir şey yapmadım bakımlarını aynı ustada düzenli ve titiz yaptırdım zaten kendim titiz biri olduğum için gözüm gibi baktım bu alete o yüzden kimse bana kullanıcı hatası diyemez şimdiden 3 kişi olmamız çok güzel hopperakin de bize katılırsa daha iyi olur.

Önder Karaca
    Sistem & Network Uzmanı
     Ghost 350
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Selamlar,

Hemen hemen aynı problem yaklaşık 3 haftadır bendede var.2. vitesden aniden boşa atıyor. Ve 2 vites birden düşemiyorum.Örneğin vitesi 3'e attığımda yavaşlarken 2 ye atıyorum ve tam duracakken 1'e yada boşa atmam gerekecek.Atamıyorum.Bu tüm vitesler için geçerli. Yüksek viteslerde de oluyor yani 5. attığımda 4 e düşüyorum yalnız 3 e atana kadar uğraşıyorum. Erdem hocam senin motorda hatırladığım kadarıyla bu problem çözülmüştü. Sorun neymiş açıklar mısın?

Emir Şafak
    Cg Artist/İç mimar
     Daytona 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı DosT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar,

Hemen hemen aynı problem yaklaşık 3 haftadır bendede var.2. vitesden aniden boşa atıyor. Ve 2 vites birden düşemiyorum.Örneğin vitesi 3'e attığımda yavaşlarken 2 ye atıyorum ve tam duracakken 1'e yada boşa atmam gerekecek.Atamıyorum.Bu tüm vitesler için geçerli. Yüksek viteslerde de oluyor yani 5. attığımda 4 e düşüyorum yalnız 3 e atana kadar uğraşıyorum. Erdem hocam senin motorda hatırladığım kadarıyla bu problem çözülmüştü. Sorun neymiş açıklar mısın?
    Bu motorlarda kronik olan bir şey bu bana söylemişlerdi 5000 den sonra başlar diye nitekim bende sonucu dişli sıyırma oldu sonuç bu yöne gidiyor hatta daha da kötü olabilir örneğin 4.vitesden birden 2.ye inmesi facia ile sonuçlanabilir kardeşim biz cumartesi günü emre motora gidiyoruz okumuşssundur aşağıda sende gel artıyoruz sürekli ne kadar çok kişi olursak bu sorun bir an önce çözüme kavuşur

hopperakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Akın B. Kayışoğlu
    Arkeolog
     RR Daytona 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    C.tesi beraber gideceğiz demektir. Daha önce bu problemin baya bir motorda çıktığını biliyorum. Beni örnek gösterin deme olayım, hazır şuan serviste aynı problemden çıkmış taze bir motor var anlamındaydı ben de c.tesi günü alıcam. İyi olur diye düşünüyorum
    Ancak herşeyi kaybettikten sonra herşeyi yapmakta özgür oluruz .

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı DosT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar,

Sorun vites dişlilerinin arasındaki pulların ince konulması dolayısıyla vites atarken kaçırıyor .Kalınlarıyla değiştirince sorun kalmıyor.Olayın tek kötü tarafı motorun komple demonte edilmesi gerektirmesi.
    Cumartesi günü saat 14:00 civarı senide Motorland'a bekliyoruz o zaman
    Konu Rona tarafından (20.Eylül.2012 Saat 12:58 ) değiştirilmiştir.

Önder Karaca
    Sistem & Network Uzmanı
     Ghost 350
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Cgman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet ne kadar çok kişi gidersek bu sorun kötken çözülür ben motoru zorlıycak bir şey yapmadım bakımlarını aynı ustada düzenli ve titiz yaptırdım zaten kendim titiz biri olduğum için gözüm gibi baktım bu alete o yüzden kimse bana kullanıcı hatası diyemez şimdiden 3 kişi olmamız çok güzel hopperakin de bize katılırsa daha iyi olur.
    Benim Motorum Ghost o yüzden Emre motor takmaz beni ki zaten Asya da takmıyor. ADamlar garanti belgesi yok die 10 liralik makineyi garanti dışı bırakıyor.Telefonda gülmüştüm baya adamlara :D Sallamıyorlar anlyacağın. İşimiz zor gibi ben bugün şu şanzıman olayına bakıcam bi. :((((

Önder Karaca
    Sistem & Network Uzmanı
     Ghost 350
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sorun vites dişlilerinin arasındaki pulların ince konulması dolayısıyla vites atarken kaçırıyor .Kalınlarıyla değiştirince sorun kalmıyor.Olayın tek kötü tarafı motorun komple demonte edilmesi gerektirmesi.

Eğer motor komple inecekse hakikaten işimiz var yani.

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)