Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 33 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

hopperakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Akın B. Kayışoğlu
    Arkeolog
     RR Daytona 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar malumunuz benim motorda tam 4 aylık, 2. kez 2.vitesten atma problemiyle serviste motorlanddaydı 1 haftadır. Aradım, sorun giderilmiş fakat tam detaylı anlatamadı bayan arkadaş. Yarın bir bilgilendirme yapacaklarmış, merak ediyorum kullanıcı hatası mı diyecekler yoksa yine garantiden mi yapacaklar diye. dilerseniz ben motoru almaya gittiğimde aynı sorundan olan diğer arkadaşlar da gelsin, en azından benimki bir daha garantiden yapılmış ise (ki aksi bir söylemde, tüketici masası vs ne varsa zorlayıp yine para vermeyeceğim) beni örnek gösterip peşpeşe dizilebiliriz diğer motorlarla
    Ancak herşeyi kaybettikten sonra herşeyi yapmakta özgür oluruz .

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı hopperakin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar malumunuz benim motorda tam 4 aylık, 2. kez 2.vitesten atma problemiyle serviste motorlanddaydı 1 haftadır. Aradım, sorun giderilmiş fakat tam detaylı anlatamadı bayan arkadaş. Yarın bir bilgilendirme yapacaklarmış, merak ediyorum kullanıcı hatası mı diyecekler yoksa yine garantiden mi yapacaklar diye. dilerseniz ben motoru almaya gittiğimde aynı sorundan olan diğer arkadaşlar da gelsin, en azından benimki bir daha garantiden yapılmış ise (ki aksi bir söylemde, tüketici masası vs ne varsa zorlayıp yine para vermeyeceğim) beni örnek gösterip peşpeşe dizilebiliriz diğer motorlarla
    Seni örnek göstermemize bile gerek yok Akın daha önce aynı problemden muzdarip kişiler var ve garanti kapsamında problemleri çözüldü.

Sorunu ilk söylediğimde kullanıcı hatası demişlerdi örnekler çoğalınca durumu kabullendiler zaten.Benim problemim,şu gün getir bu gün getir veya çok yoğunuz diye diye neredeyse bir sene olacak problemi çözemedik.Bu süreçte 3 kez usta değişti hepsine aynı şeyleri anlat vs. vs. uzadı gitti.Bu hafta sonu Cumartesi günü saat 14:00 gibi Emir'le(cgman) orada olacağız Celil'de bizlerle olacak Ağa'ya da gelmesi için rica edeceğim umarım bu sefer hallolur.

Cgman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emir Şafak
    Cg Artist/İç mimar
     Daytona 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seni örnek göstermemize bile gerek yok Akın daha önce aynı problemden muzdarip kişiler var ve garanti kapsamında problemleri çözüldü.

Sorunu ilk söylediğimde kullanıcı hatası demişlerdi örnekler çoğalınca durumu kabullendiler zaten.Benim problemim,şu gün getir bu gün getir veya çok yoğunuz diye diye neredeyse bir sene olacak problemi çözemedik.Bu süreçte 3 kez usta değişti hepsine aynı şeyleri anlat vs. vs. uzadı gitti.Bu hafta sonu Cumartesi günü saat 14:00 gibi Emir'le(cgman) orada olacağız Celil'de bizlerle olacak Ağa'ya da gelmesi için rica edeceğim umarım bu sefer hallolur.
    Evet ne kadar çok kişi gidersek bu sorun kötken çözülür ben motoru zorlıycak bir şey yapmadım bakımlarını aynı ustada düzenli ve titiz yaptırdım zaten kendim titiz biri olduğum için gözüm gibi baktım bu alete o yüzden kimse bana kullanıcı hatası diyemez şimdiden 3 kişi olmamız çok güzel hopperakin de bize katılırsa daha iyi olur.

Önder Karaca
    Sistem & Network Uzmanı
     Ghost 350
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Cgman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet ne kadar çok kişi gidersek bu sorun kötken çözülür ben motoru zorlıycak bir şey yapmadım bakımlarını aynı ustada düzenli ve titiz yaptırdım zaten kendim titiz biri olduğum için gözüm gibi baktım bu alete o yüzden kimse bana kullanıcı hatası diyemez şimdiden 3 kişi olmamız çok güzel hopperakin de bize katılırsa daha iyi olur.
    Benim Motorum Ghost o yüzden Emre motor takmaz beni ki zaten Asya da takmıyor. ADamlar garanti belgesi yok die 10 liralik makineyi garanti dışı bırakıyor.Telefonda gülmüştüm baya adamlara :D Sallamıyorlar anlyacağın. İşimiz zor gibi ben bugün şu şanzıman olayına bakıcam bi. :((((

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı DosT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim Motorum Ghost o yüzden Emre motor takmaz beni ki zaten Asya da takmıyor. ADamlar garanti belgesi yok die 10 liralik makineyi garanti dışı bırakıyor.Telefonda gülmüştüm baya adamlara :D Sallamıyorlar anlyacağın. İşimiz zor gibi ben bugün şu şanzıman olayına bakıcam bi. :((((
    Asya nasıl takmıyor yaa....

Alış faturası vs. hiç birşey yokmu elinde bakım yaptıklarında nereye kaşe vuruyorlar bunlar.Bence tüketici hakem heyetine git arkadaşım.

eralp_goksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eralp Göksu
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250E-9B 2011
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Arkadaslar Akın benı aradı. Kurstan saat 16.00 17.00 gıbı cıkacagı ıcın sızınle emre motora gelemeyecekmıs. Bılgınıze

Cgman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emir Şafak
    Cg Artist/İç mimar
     Daytona 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba arkadaşlar emra motora gitmek gibi bir vaktim yok ve de motoru orada 1 hafta bırakma gibi bir lüksüm de yok motomaniadan az önce fiyat aldım dişli seti 160 tl işçilik 60 tl yaptıracğaım ben onların 1 haftamı çalmasına izin vermeyi düşünmüyorum bu tarz sorunları olanların bilgisine.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)