Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 33 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Önder Karaca
    Sistem & Network Uzmanı
     Ghost 350
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Selamlar,

Hemen hemen aynı problem yaklaşık 3 haftadır bendede var.2. vitesden aniden boşa atıyor. Ve 2 vites birden düşemiyorum.Örneğin vitesi 3'e attığımda yavaşlarken 2 ye atıyorum ve tam duracakken 1'e yada boşa atmam gerekecek.Atamıyorum.Bu tüm vitesler için geçerli. Yüksek viteslerde de oluyor yani 5. attığımda 4 e düşüyorum yalnız 3 e atana kadar uğraşıyorum. Erdem hocam senin motorda hatırladığım kadarıyla bu problem çözülmüştü. Sorun neymiş açıklar mısın?

Cgman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emir Şafak
    Cg Artist/İç mimar
     Daytona 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı DosT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar,

Hemen hemen aynı problem yaklaşık 3 haftadır bendede var.2. vitesden aniden boşa atıyor. Ve 2 vites birden düşemiyorum.Örneğin vitesi 3'e attığımda yavaşlarken 2 ye atıyorum ve tam duracakken 1'e yada boşa atmam gerekecek.Atamıyorum.Bu tüm vitesler için geçerli. Yüksek viteslerde de oluyor yani 5. attığımda 4 e düşüyorum yalnız 3 e atana kadar uğraşıyorum. Erdem hocam senin motorda hatırladığım kadarıyla bu problem çözülmüştü. Sorun neymiş açıklar mısın?
    Bu motorlarda kronik olan bir şey bu bana söylemişlerdi 5000 den sonra başlar diye nitekim bende sonucu dişli sıyırma oldu sonuç bu yöne gidiyor hatta daha da kötü olabilir örneğin 4.vitesden birden 2.ye inmesi facia ile sonuçlanabilir kardeşim biz cumartesi günü emre motora gidiyoruz okumuşssundur aşağıda sende gel artıyoruz sürekli ne kadar çok kişi olursak bu sorun bir an önce çözüme kavuşur

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı DosT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar,

Sorun vites dişlilerinin arasındaki pulların ince konulması dolayısıyla vites atarken kaçırıyor .Kalınlarıyla değiştirince sorun kalmıyor.Olayın tek kötü tarafı motorun komple demonte edilmesi gerektirmesi.
    Cumartesi günü saat 14:00 civarı senide Motorland'a bekliyoruz o zaman
    Konu Rona tarafından (20.September.2012 Saat 12:58 ) değiştirilmiştir.

Önder Karaca
    Sistem & Network Uzmanı
     Ghost 350
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorun vites dişlilerinin arasındaki pulların ince konulması dolayısıyla vites atarken kaçırıyor .Kalınlarıyla değiştirince sorun kalmıyor.Olayın tek kötü tarafı motorun komple demonte edilmesi gerektirmesi.

Eğer motor komple inecekse hakikaten işimiz var yani.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)