Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar ben katılamayacağım ama karar vermeniz için yardımcı olmak istedim.

Ben Ramazan' dan önceki hafta İğneada turu yaptım, Kartal' dan çıktım yola. Yanlış hatırlamıyorsam 250 Km. falandı. Ancak yolu düz düşünmeyin, yani 100 ile gitsem ortalama 2.5 saatte biter gibi bir yanılgıya kapılmayın. Abartılı gelecek belki kulağınıza ama 4,5 - 5 saat arası gidiş, aynı şekildede dönüş hesaplayın. Virajlı bölümler, şehir içine girme vs.. Bu şekilde olunca günü birlik hiç mantıklı değil. Kesin konaklama yapılmalı diye düşünüyorum, yoksa haşatınız çıkar. Tabi fikirler kişiden kişiye değişecektir ama ben İğneada' yı çok beğenmedim açıkcası, sadece Beğendik köyünü beğendim. Onunda adı üstünde zaten İğneada' ya 12 km, Bulgaristan sınırı. Giderseniz kesin uğrayın. Denize İğneada' dan girilmez çok kötü diyebilirim, en azından benim gittiğim dönemde öyleydi. Ama Beğendik' in denizi Ege denizi tadındaydı, mükemmeldi

Ağva' ya da Mayıs sonunda gitmiştim. Kartal - Ağva 100 km diye hatırlıyorum. Gerçekten çok keyifli yollardan geçiyorsunuz, Orman' da ağaçlar içinde sürüyorsunuz. Yolu biraz virajlı ama keyifli bir yol. Ağva' yı çok beğendim açıkcası. Birde konakladığım için köylerinide gezindim. Kilimli köyü ve Kadırga Koyu mükemmel. Kadırga koyunu herkes bilmiyor ama kesinlikle görülmesi gereken bir yer. O dalgaların kayaları nasıl oyduğunu, basamak halinde nasıl olduğunu hatta Lost dizisinin burada çekildiğini falan düşünmeye başlayacağınız bir yer. Köylerin yolu bozuk ama ufak hızlarda gidebilirsiniz, çok zorlanacağınızı düşünmüyorum.

Benden bu kadar arkadaşlar. Güzel güzel eğlenin inş.
Cok tesekkur ederız Emre Abi :D