| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
V strom
istanbul
0 Rh (+)
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Aga saglik olsun kardesim,bir sonrakine.Su kerpe kefken taraflarida uyabilir aslinda.Burak km si nasil oralarin?
Honda Shadow 750
İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
A Rh (+)yaklaşık 2 saat araba ile
SAVATLI
istanbul
B Rh (+)Kalacak mısınız? Kim kim gidiyorsunuz?
MOTOSİKLETİNİ TEMİZ TUT, ONA SAYGI GÖSTER, ONU ONURLANDIR, BÖYLECE O DA SANA SAYGI GÖSTERİR SENİ ONURLANDIRIR
Honda Shadow 750
A Rh (+)an itibariyle
1-cevdet
2-shadow
SAVATLI
istanbul
B Rh (+)Ne zaman yola çıkacaksınız, nereye gideceksiniz, kalacak mısınız, alkol alacak mısınız?![]()
MOTOSİKLETİNİ TEMİZ TUT, ONA SAYGI GÖSTER, ONU ONURLANDIR, BÖYLECE O DA SANA SAYGI GÖSTERİR SENİ ONURLANDIRIR

Regal Raptor DD250E-9B 2011
İzmir
AB Rh (+)Ben de gelebılırım ama atııla abıye katılıyorum. 110 120 km hızları gormek lazım bence de![]()
Honda Shadow 750
A Rh (+)etkinlik oluşturulma aşamasında fikirlere açık =)
çok uzak olması taraftarı değilim bende yol yorgunlugundan keyf yapmaya takatımiz kalmaz zira
Dd 250e-2
istanbul
A Rh (+)Valla benim gelip gelmeme durumum belli değil ama gelicek olursam benim tavsiyeyem ve isteğim aynı polonezköy şile yolunda yaptığımız gibi kendimize varılacak bir bölge değil bir güzergah belirlememiz ve o güzergahta zamanımız ve imkanımız yettiği kadar gitmek ozman daha keyifli olucaktır. beyendiğimiz yerde durur dinlenir artık yeter dediğimiz noktadan sonrada döneriz. Ayrıca hız konusunda arkadaşlara katılıyorum en azından 90 100 olmalı yol çok uzun :D
Dd 250e-2
istanbul
A Rh (+)Bu arada yol hakkında bilgisi olan varmı şile yolu gibi parkur ayarındaysa çok keyifli olur ben Cevdetin yolladığı vidyoya baktımnda ylları göstermiyor![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)