Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 4 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu
Toplam 73 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar ben katılamayacağım ama karar vermeniz için yardımcı olmak istedim.

Ben Ramazan' dan önceki hafta İğneada turu yaptım, Kartal' dan çıktım yola. Yanlış hatırlamıyorsam 250 Km. falandı. Ancak yolu düz düşünmeyin, yani 100 ile gitsem ortalama 2.5 saatte biter gibi bir yanılgıya kapılmayın. Abartılı gelecek belki kulağınıza ama 4,5 - 5 saat arası gidiş, aynı şekildede dönüş hesaplayın. Virajlı bölümler, şehir içine girme vs.. Bu şekilde olunca günü birlik hiç mantıklı değil. Kesin konaklama yapılmalı diye düşünüyorum, yoksa haşatınız çıkar. Tabi fikirler kişiden kişiye değişecektir ama ben İğneada' yı çok beğenmedim açıkcası, sadece Beğendik köyünü beğendim. Onunda adı üstünde zaten İğneada' ya 12 km, Bulgaristan sınırı. Giderseniz kesin uğrayın. Denize İğneada' dan girilmez çok kötü diyebilirim, en azından benim gittiğim dönemde öyleydi. Ama Beğendik' in denizi Ege denizi tadındaydı, mükemmeldi

Ağva' ya da Mayıs sonunda gitmiştim. Kartal - Ağva 100 km diye hatırlıyorum. Gerçekten çok keyifli yollardan geçiyorsunuz, Orman' da ağaçlar içinde sürüyorsunuz. Yolu biraz virajlı ama keyifli bir yol. Ağva' yı çok beğendim açıkcası. Birde konakladığım için köylerinide gezindim. Kilimli köyü ve Kadırga Koyu mükemmel. Kadırga koyunu herkes bilmiyor ama kesinlikle görülmesi gereken bir yer. O dalgaların kayaları nasıl oyduğunu, basamak halinde nasıl olduğunu hatta Lost dizisinin burada çekildiğini falan düşünmeye başlayacağınız bir yer. Köylerin yolu bozuk ama ufak hızlarda gidebilirsiniz, çok zorlanacağınızı düşünmüyorum.

Benden bu kadar arkadaşlar. Güzel güzel eğlenin inş.

eralp_goksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eralp Göksu
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250E-9B 2011
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben katılamayacağım ama karar vermeniz için yardımcı olmak istedim.

Ben Ramazan' dan önceki hafta İğneada turu yaptım, Kartal' dan çıktım yola. Yanlış hatırlamıyorsam 250 Km. falandı. Ancak yolu düz düşünmeyin, yani 100 ile gitsem ortalama 2.5 saatte biter gibi bir yanılgıya kapılmayın. Abartılı gelecek belki kulağınıza ama 4,5 - 5 saat arası gidiş, aynı şekildede dönüş hesaplayın. Virajlı bölümler, şehir içine girme vs.. Bu şekilde olunca günü birlik hiç mantıklı değil. Kesin konaklama yapılmalı diye düşünüyorum, yoksa haşatınız çıkar. Tabi fikirler kişiden kişiye değişecektir ama ben İğneada' yı çok beğenmedim açıkcası, sadece Beğendik köyünü beğendim. Onunda adı üstünde zaten İğneada' ya 12 km, Bulgaristan sınırı. Giderseniz kesin uğrayın. Denize İğneada' dan girilmez çok kötü diyebilirim, en azından benim gittiğim dönemde öyleydi. Ama Beğendik' in denizi Ege denizi tadındaydı, mükemmeldi

Ağva' ya da Mayıs sonunda gitmiştim. Kartal - Ağva 100 km diye hatırlıyorum. Gerçekten çok keyifli yollardan geçiyorsunuz, Orman' da ağaçlar içinde sürüyorsunuz. Yolu biraz virajlı ama keyifli bir yol. Ağva' yı çok beğendim açıkcası. Birde konakladığım için köylerinide gezindim. Kilimli köyü ve Kadırga Koyu mükemmel. Kadırga koyunu herkes bilmiyor ama kesinlikle görülmesi gereken bir yer. O dalgaların kayaları nasıl oyduğunu, basamak halinde nasıl olduğunu hatta Lost dizisinin burada çekildiğini falan düşünmeye başlayacağınız bir yer. Köylerin yolu bozuk ama ufak hızlarda gidebilirsiniz, çok zorlanacağınızı düşünmüyorum.

Benden bu kadar arkadaşlar. Güzel güzel eğlenin inş.
    Cok tesekkur ederız Emre Abi :D

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bu arada bende İğne Ada' yı internetten okuyup, gitmek için uykularımı kaçırmıştım. Bende çok hayal kırıklığı oldu :( Sizdede hayal kırıklığı olmaması için baştan yazmak istedim. Birde 4.5 - 5 saat dediğim yemek molasıda dahil.

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı eralp_goksu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok tesekkur ederız Emre Abi :D
    Rica ederim abicim, yeter ki faydam dokunsun

Eralp Göksu
    Öğrenci
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rica ederim abicim, yeter ki faydam dokunsun
    En yakın zamanda gorusmek uzere ınsallah

Eralp Göksu
    Öğrenci
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Arkadaşlar Cumartesı de bana daha uygun bılgınıze..

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,695
    Beğenilmiş
    7,114
    iğne adaya bende gittim büyükçekmeceden hiç molasız 3 saatte gittim iğneadaya yaklaşınca ormandan geçiş yolunda inişli çıkışlı virajlı buz gibi havasına bayıldım ama iğneadayı ve denizini bende sevmedim

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Ozaman cumartesi gunu olarak netlestirelim,yola cikmadan birde herzamanki gbi suadiye marmarisde kahvalti yapalim,sonrada belgrad ormanlari yapalim diyorum,ordada uygun biryer bulursak kendinpisirkendinye olmazsa polonezkoyde yaptigimiz gbi bulur firin dalariz iceriye.

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozaman cumartesi gunu olarak netlestirelim,yola cikmadan birde herzamanki gbi suadiye marmarisde kahvalti yapalim,sonrada belgrad ormanlari yapalim diyorum,ordada uygun biryer bulursak kendinpisirkendinye olmazsa polonezkoyde yaptigimiz gbi bulur firin dalariz iceriye.
    Bensiz bensiz...:? Boğazında kalır mı kalır :?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,695
    Beğenilmiş
    7,114
    vede bensiz benden pas biliyorsunuz hem gribal durum hemde bir işim var

Sayfa 4 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)