Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı poyraz555 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ustat motoruna dıyecek sozum yok cok guzel tam benım aradıgım gıbı ama fıyatı cok yuksek ben sıfırından kactıgım ıcın sıteye geldım ve ben samsunda yım regalın ana bayısıde samsunda su anda kıs gelmesını beklıyorum bayıye gıtmek ıcın ama guzel bır motor bulursam neden ıkıncı el olmasın..
    Kardeş burda biz bizeyiz, açık konuşmakta fayda var.
    Sahibinden.com'da 2011 model RR250E-9B'leri fiyata göre sıralarsan benim motorun ortalarda olduğunu görürsün.
    Ayrıca asıl açık konuşulması gereken şu; hiçkimse internete motorunu satmaya razı olduğu fiyatı yazmaz, herkes pazarlık payı olsun diye aklındaki fiyatı şişirir, pazarlıkta kafasındaki fiyata kadar düşer.
    Bu mevsimde bu motoru (2011 250E-9B) 4800 - 5500 TL aralığında alırsın temizliğine göre (pazarlığını yaparsan).
    Daha ucuzu dersen 2006 olur temizinden.
    Bir de, yanlış mı anladım bilmiyorum, "regalın ana bayısıde samsunda" demişsin; Regal'in ana bayisi Samsun'da mı?

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir de, yanlış mı anladım bilmiyorum, "regalın ana bayısıde samsunda" demişsin; Regal'in ana bayisi Samsun'da mı?
    Ben bozuntuya vermedim :mrgreen:

hakan coskunsu
    iyi bir babayım:D
     yok
     samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeş burda biz bizeyiz, açık konuşmakta fayda var.
    Sahibinden.com'da 2011 model RR250E-9B'leri fiyata göre sıralarsan benim motorun ortalarda olduğunu görürsün.
    Ayrıca asıl açık konuşulması gereken şu; hiçkimse internete motorunu satmaya razı olduğu fiyatı yazmaz, herkes pazarlık payı olsun diye aklındaki fiyatı şişirir, pazarlıkta kafasındaki fiyata kadar düşer.
    Bu mevsimde bu motoru (2011 250E-9B) 4800 - 5500 TL aralığında alırsın temizliğine göre (pazarlığını yaparsan).
    Daha ucuzu dersen 2006 olur temizinden.

aynen mıllet dusmus kemal yantur denılen ıpsızın elıne mılletı parcada kazıkladıkca kazıklıyo samsunda tek bayı o yantur tıcaret . bırde ustat benım dedıgımde senın anlatıgındı 2006 model sıfır motorları dedıgım fıyata ..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)