su anda kaampanyada degıl 1 ay sonra baslayacakmıs ogrendım kadar fuul aksesuar plaka ıcınde 5000 lıra nakıt dıyorlar bır ay sonrada 4500 lıra 12 ay taksıt olarak duydum ısde makıne su verıyorum..
http://www.yantur.com.tr/xproduct.asp?id=3589
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok
samsun
B Rh (+)su anda kaampanyada degıl 1 ay sonra baslayacakmıs ogrendım kadar fuul aksesuar plaka ıcınde 5000 lıra nakıt dıyorlar bır ay sonrada 4500 lıra 12 ay taksıt olarak duydum ısde makıne su verıyorum..
http://www.yantur.com.tr/xproduct.asp?id=3589
V strom
istanbul
0 Rh (+)
yok
samsun
B Rh (+)ustat motorlar 2011 2010 2012 model degıl 2006 nın motorları stoklu almıs elınde 50 tane cıvarında sandıklı bı vazıyette kalmıs ben deposu da gordum yanı yatmıs sıfır motorlar elınden cıkartmak ıstıyo herhalde ..defolu mudur bılmem hata varmıdır onuda bılmem ama regallerın zaten vıtes kutusunda basdan berı sorun var dıyorlar 2 vıteslerınde hatta ve hatta sıfır bıle alsan hemen bır tornacıya gıt vıtes kutuunu yaptır yolda bırakmasın derler
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Bu da enteresan :mrgreen:
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Kardeş burda biz bizeyiz, açık konuşmakta fayda var.
Sahibinden.com'da 2011 model RR250E-9B'leri fiyata göre sıralarsan benim motorun ortalarda olduğunu görürsün.
Ayrıca asıl açık konuşulması gereken şu; hiçkimse internete motorunu satmaya razı olduğu fiyatı yazmaz, herkes pazarlık payı olsun diye aklındaki fiyatı şişirir, pazarlıkta kafasındaki fiyata kadar düşer.
Bu mevsimde bu motoru (2011 250E-9B) 4800 - 5500 TL aralığında alırsın temizliğine göre (pazarlığını yaparsan).
Daha ucuzu dersen 2006 olur temizinden.
Bir de, yanlış mı anladım bilmiyorum, "regalın ana bayısıde samsunda" demişsin; Regal'in ana bayisi Samsun'da mı?
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)açıkçası midem bulandı..2006 model stokta falan filan..güzel kardeşim internette rodajı tamamlanmış çok temiz motorlar var.ayrıca km yüksek olsa bile adam iyi bakmışsa ne sorunun olabilirki.bu makinelerle tutkumuzdan dolayı beraberiz..orasını burasını kurcalamadan 3-5 kuruş harcamadan hangimiz biniyoruz ki sanki..iyi düşün iyi araştır derim ben..kolay gelsin..

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Hakan Aramıza hoş geldin
samsun ana bayinin elinde 2006 model sıfır kasasında makinalar varsa niye bunca zamandır satış ilanlarını göremedik enteresan ama 2006 T gidon makinalar kartal gidon makinalara göre daha çok tutuluyor 4500 tl rakam sıfırı için uygun bir fiyat makinalar eski kasa oldugundan blansör yok ve şanzuman konusuda evet arada bazı motorlarda vitesden atma , dişli kırma sorunu oldu ama genelde kullanım hatalarındandı makinaya aşırı yüklenip şanzumanı zorluyorlardı şanzumanda dişli kırıp karşılk veriyordu adam gibi kullanıldığında bir sorunu yok şanzuman dişli ömürleri ortalama 20 000 km gibidir![]()
Hyosung GV250
Bursa
0 Rh (+)Bu arada bi tavsiyede benden olur da alırsan o motoru daha çıkarmadan lastiklerini değiştir bence 6 sene yatan lastikten hayır gelmez.(Gerçi bence 6 sene yatan motordan da hayır gelmez ya)
yok
samsun
B Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)