Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 55 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Cgman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emir Şafak
    Cg Artist/İç mimar
     Daytona 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    eğer kaliteli bir motor olsa sürekli kafasına göre vites atmaz buna kimse bir şey diyemez bu benim ilk motorum deği lson motorumda olamz motor mekaninden de oldukca iyi anlarım ne nereye takılır nasıl takılır bakımı v.s. emre motordakilerden daha çok anlarım egzantrik milinden tutta contasına puluna zincirine kadar eğer kaliteli olsa 6-7 aylık motorun dişili sıyrılmazdı kusura bakmayın arkadaşlar ama rr lardan bir cacık olmaz en yakın zamanda yaptırıp satacağım,arka amortisörün de kötü olması cabası sanki yok gibi ve şanzuman hayatım da gördüğüm en boktan şanzuman benim motorun bu hale gelmesi benimle alakası olmıyan bir durum tamemen kötü malzemeden kaynaklı sürekli vites ata ata bu hale geldi kaç kere rr servise gittim yetkili yaptırdım bir değişiklik olmadı ben 0 motor ve garantisi var diye aldım bütün motorcu arkadaşlarımın bana karşı çıkmasına rağmen hepsi haklıymış onlardan özür dilerim rr cidden alınmazmış.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,638
    Beğenilmiş
    7,107
    Her başlıgın bu konuya dönmesinden sıkıldım aynı şeyleri tekrar tekar yazmayalım arkadaşlar zorla müdahale ettirmeyin lütfen
    benim başlıgıda hiç ettiniz
    Konu CELİL tarafından (02.October.2012 Saat 17:35 ) değiştirilmiştir.

Emir Şafak
    Cg Artist/İç mimar
     Daytona 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Smile

Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her başlıgın bu konuya dönmesinden sıkıldım aynı şeyleri tekrar tekar yazmayalım arkadaşlar zorla müdahale ettirmeyin lütfen
    benim başlıgıda hiç ettiniz
    abi hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan ama bunlarda gerçekler kabullenmek gerek

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,638
    Beğenilmiş
    7,107
    Alıntı Cgman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan ama bunlarda gerçekler kabullenmek gerek
    emir son not olarak yazıyorun üstüne yorum yapmak istersen ilğili başlıkta yazabilirsin
    Emir sen kendini tecrübeli görüyorsun
    ama ne zamandır kaç tane regal kullandın kaç regal raptor kullanıcıyla birlikte yol yaptın neye göre regal raptorun tüm geneli hakkında yorum yapabiliyorsun elindeki makina hatalı kusurlu bir mal olabilir (her markada olabilir bmw de bile var) bir veya birkaç makinadaki sorunla tüm makinaların kötü oldugunu söylebiliyorsun bu bir çin makinası fiyatıda ona göre uygun
    Harley - Davidson beğeniyorsun ama ucuz diye aynı görseli veren dörtte biri rakama regel raptor alıyor ve kusursuzluk ve kalitesinin Harley - Davidson olmasını bekliyorsun bu olmaz bunu makinayı almadan bilmeliydin
    Konu CELİL tarafından (02.October.2012 Saat 18:10 ) değiştirilmiştir.

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    eğer kaliteli bir motor olsa sürekli kafasına göre vites atmaz buna kimse bir şey diyemez bu benim ilk motorum deği lson motorumda olamz motor mekaninden de oldukca iyi anlarım ne nereye takılır nasıl takılır bakımı v.s. emre motordakilerden daha çok anlarım egzantrik milinden tutta contasına puluna zincirine kadar eğer kaliteli olsa 6-7 aylık motorun dişili sıyrılmazdı kusura bakmayın arkadaşlar ama rr lardan bir cacık olmaz en yakın zamanda yaptırıp satacağım,arka amortisörün de kötü olması cabası sanki yok gibi ve şanzuman hayatım da gördüğüm en boktan şanzuman benim motorun bu hale gelmesi benimle alakası olmıyan bir durum tamemen kötü malzemeden kaynaklı sürekli vites ata ata bu hale geldi kaç kere rr servise gittim yetkili yaptırdım bir değişiklik olmadı ben 0 motor ve garantisi var diye aldım bütün motorcu arkadaşlarımın bana karşı çıkmasına rağmen hepsi haklıymış onlardan özür dilerim rr cidden alınmazmış.
    celil kusura bakma abi gerçekten merak ettim bişi soracam sonra istersen sil yada taşı

dostum makenikten çok iyi anladığını belirtmişsin üstüne basa basa ,aski iddam yok hatta yıldırım çaksa yakalarsın.

diyeceiğim şu motoru almadan önce segment olarak hangi parçaların kullanıldığını yada uyumluluğunu incelemedinmi, örneğin dişlilerin ne tür alaşıma sahip olduğu (neden titanyumdan olmadığı gibi sorular sormadınmı kendi kendine) hadi diyelim umursamadın aldım
    peki motorunda çıkan arızaları çıkmadan önce tahmin edemedinmi(ki motor mekaniğinden çok iyi değil normal anlayan biri motordan yada sanzımandan gelen ses ve tepkimelerin nelere vesile olacağını çok kolay tahmin eder) önlemini almadınmı
    ( bunu bilenler var aramızda)

Emir Şafak
    Cg Artist/İç mimar
     Daytona 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ben son kez yazıyorum bir daha da yazmıycağım ne de olsa görünen köy klavuz istemez o gün dikkatinizi çektimi bilmiyorum atilla,celil ve ben ordayken celil ege turu yaptık diye anlatıyordu ordan usta bana o motorlalarla iyi bir cesaret neden böyle bir şey yapmışlar dedi bende merak edip sordum neden böyle diyorsun diye cevabı beni çok düşündürücü oldu neden mi dedi o makinalara güvenmiyorum ben de ondan dedi daha da bir şey demeye yok bu motoru satan servis sağlıyan ve de onaran bir usta bunu diyorsa bence başka söze gerek yok kendi sattığı ve servis verdiği bir motora güvenmemesi beni çok şaşırttı ve de bende güvenmiyorum ilk fırsatda elimden çıkartacağım.Bir ustanın kendi markası hakkında böyle söylemesi çok ironik değil mi ?

Umut can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Celil Abim hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bin inşallah.

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Ben son kez yazıyorum bir daha da yazmıycağım ne de olsa görünen köy klavuz istemez o gün dikkatinizi çektimi bilmiyorum atilla,celil ve ben ordayken celil ege turu yaptık diye anlatıyordu ordan usta bana o motorlalarla iyi bir cesaret neden böyle bir şey yapmışlar dedi bende merak edip sordum neden böyle diyorsun diye cevabı beni çok düşündürücü oldu neden mi dedi o makinalara güvenmiyorum ben de ondan dedi daha da bir şey demeye yok bu motoru satan servis sağlıyan ve de onaran bir usta bunu diyorsa bence başka söze gerek yok kendi sattığı ve servis verdiği bir motora güvenmemesi beni çok şaşırttı ve de bende güvenmiyorum ilk fırsatda elimden çıkartacağım.Bir ustanın kendi markası hakkında böyle söylemesi çok ironik değil mi ?
    Hocam senin berbat Çin malı kalitesiz sorunlu motoruna 2250TL veririm tiko para.
    Sen de kurtulmuş olursun hem; ne dersin? :mrgreen:

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam senin berbat Çin malı kalitesiz sorunlu motoruna 2250TL veririm tiko para.
    Sen de kurtulmuş olursun hem; ne dersin? :mrgreen:
    bende 2250 ve ls2 yarım kask veririm

bi garip oldu bu ....:?

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende 2250 ve ls2 yarım kask veririm

bi garip oldu bu ....:?
    Valla hayrını gör o zaman Ağa. Ben o kadar berbat bir motora 2250TL + çikolatalı gofret bile vermem. 2250TL son teklif. :mrgreen:

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)